کد خبر:۲۱۸۹۳۹
پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر:

گوشی های پزشکی متحول می شوند

تحول در ساختار گوشی های سیار پزشکی در دانشگاه امیر کبیر
گوشی های پزشکی متحول می شوند

پژوهشگران دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر دستگاه تقویت کننده ای برای گوشی های پزشکی طراحی کردند که امکان پخش صدای ضربان قلب را برای سایر افراد فراهم می کند.

 

به گزارش گروه علمی خبرگزاری دانشجو اشکان زندی مجری طرح با اشاره به معایب گوشی های پزشکی فعلی گفت: این گوشی ها اجازه شنیدن برخی از صداها را به پزشک نمی دهد.

 

وی با اشاره به مطالعات اخیر خود در زمینه بهبود معایب گوشی های پزشکی اظهار داشت: در این راستا پروژه تحقیقاتی اجرایی شد و در این تحقیقات موفق به طراحی و ساخت تقویت کننده صدای گوشی های سیار پزشکی شدیم.

 

زندی با اشاره به جزئیات این تقویت کننده خاطر نشان کرد: این تقویت کننده دارای فیلتری است که قادر است صدای محیط را حذف کرده و  گوشی را بر روی فرکانس مورد نظر پزشک تنظیم کند.

 

این محقق افزود: در صورتی که این فرکانس از آستانه شنوایی پزشک بیشتر تنظیم شده باشد، فیلتر دیگر بر روی این تقویت کننده نصب شده است که قادر به تنظیم میزان صداست.

 

وی امکان پخش صداهای مورد نظر برای افراد را از دیگر قابلیت های این تقویت کننده ذکر کرد و یادآور شد: علاوه بر این امکان ذخیره صدای ضربان و میزان دمای بدن بیمار در این دستگاه پیش بینی شده است.

 

زندی با تاکید بر اینکه این دستگاه قادر به تقویت 200 برابری صداست، بیان داشت: این دستگاه با استفاده از یک سیم به دیافراگم گوشی پزشکی متصل می شود و پزشک می تواند از قابلیت های آن استفاده کند.

 

این محقق دانشگاه امیرکبیر  اختراعی با عنوان مبدل تولید انرژی الکتریکی را ارائه کرده است و همچنین موفق به دریافت مدال نقره از نمایشگاه اختراعات آلمان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار