کد خبر:۲۲۰۸۵۴
عدم توجه به روانشناسی دینی

«فمینیست خردسالان» در بازار کتاب

بدون شک وجود انگیزش‌های معنوی بسیار مهم‌تر و حساستر از این قبیل انگیزش‌ها هستند. بنابراین بر تولیت کتاب و مجلات «وزارت ارشاد» فرض است تا با دیدی باز کمک گرفتن از روان‌شناسان دینی این مهم را رقم زند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، فرهنگ نیوز نوشته است:  همان طور که طبق فرمایش رسول اکرم (صلی الله علیه و اله) می‌دانیم؛ القاء اندیشه‌های گوناگون در کودکی هم چون حک کردن بر روی سنگ است. این دوره سنی، بسیار حساس بوده و مبلیغن کمتر به طرح قواعد منطقی نیازمندند.

 

امور مختلف با استفاده از طبیعت پاک و صاف کودکان و همین طور احساسات ایشان به راحتی القاء شده و زمینه مساعد تربیت فرهنگی فراهم می‌گردد. اما متاسقانه چندی است که در بازار کتاب با کتبی مواجه می‌شویم که نه تنها در حیطه حقیقت یابی کودکان گامی بر نمی‌دارند بلکه با تحریک خیال کاذب ایشان زمینه‌های غیر حقیقی را فراهم می‌سازند.

 

یکی از این کتب کتاب «نمکی» است که با استفاده از کاراکتر یک دختر به القای مساله فمینیست اقدام می‌کند. دختر بچه که هم مبارز غول است و هم منجی مردان صنعت گر در دام غول به عنوان راه نجات مطرح است.

 

با توجه به آموزه‌های الهی مبنی بر فعالیت زن و نقش وی در جامعه در می‌یابیم که نقش وی هرگز وارد حیطه‌های مردانه و انجام کارهای سنگین نمی‌شود. در حقیقت وظایف او از ریشه، با مرد متفاوت است. البته این بدان معنا نیست که زن یا مرد از یکدیگر برتر‌اند؛ بلکه بدان معنا است که هر یک وظایفی مخصوص با طبعشان دارند.

 

از نکات مفقود در این قبیل داستان‌ها بها ندادن به ارزش‌ها در امر مقدس ازدواج است. در بسیاری از این کتب از جمله همین کتاب اسطوره قصه را دختری زیبا روی معرفی کرده و شاه‌زاده را با موفقیت به همین دلیل دل برده او می‌داند. این مسائل در این سن تلقینی جز سعی در ایجاد زیبایی ظاهری آن هم با ادوات ظاهری ندارد و چون داستان خالی از زیبایی‌های باطنی است گرایش کودک هم به این امور کم رنگ و کم رنگ‌تر می‌گردد.

 

بدون شک وجود انگیزش‌های معنوی بسیار مهم‌تر و حساستر از این قبیل انگیزش‌ها هستند. بنابراین بر تولیت کتاب و مجلات «وزارت ارشاد» فرض است تا با دیدی باز کمک گرفتن از روان‌شناسان دینی این مهم را رقم زند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار