کد خبر:۲۲۰۹۶۹
برای نخستین بار؛

دانشگاه علوم پزشکی تهران«دستیار‌تخصصی پزشک خانواده» می پذیرد

ضوابط و نحوه پذیرش «دستیار تخصصی پزشک خانواده» برای نخستین بار به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد.

 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، ضوابط و نحوه پذیرش «دستیار تخصصی پزشک خانواده» برای نخستین بار به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری دانشکده های پزشکی و مجازی راه اندازی شد.

 

رویکرد رشته تخصصی پزشک خانواده، تربیت پزشکانی سلامت‌نگر، جامع‌نگر، جامعه‌نگر، پاسخگو و با نگاه جامع به طبّ می باشد. متخصّص این رشته به انسان در تمام ابعاد اعم از ابعاد جسمی، روانی، معنوی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی می‌نگرد و خدمات خود را در جنبه‌های درمانی، حفاظت‌کننده، پیشگیری‌کننده و ارتقادهنده‌ی سلامت به آحاد جامعه ارایه می‌کند.

 

تحقیقات نشان می‌دهد که سطح سلامت فرد و خانواده‌های تحت پوشش پزشک خانواده از سطح سلامت گروه مشابه که تحت پوشش نیستند با صرف هزینه کمتر، بالاتر است و خدمات حرفه‌‌ای این متخصّصان باعث افزایش کیفیت و اثر بخشی خدمات، افزایش رضایتمندی آحاد جامعه، کاهش هزینه ها و افزایش دستیابی به عدالت اجتماعی شود.

 

 در دنیا سال‌ها است که برای تربیت نیرویی با توانمندی‌های متعدّد برنامه‌ریزی و تجربه شده است. با تغییرات الگوی جمعیتی که در کشور رخ داده، موقع آن فرا رسیده است که برای پاسخگویی بهتر به نیازهای بهداشتی‌ درمانی مردم به این سمت گام برداشته شود. برای این منظور، رشته پزشک خانواده برای اولین بار با همکاری دانشکده های پزشکی و مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد.  

 

 
رشته پزشکی خانواده از رشته‌های تخصّصی بالینی پزشکی است که متخصّصین آن، ازسطح اول ارائه خدمات، مراقبت‌های سلامت را به صورت جامع و ممتد به افراد، خانواده و جامعه تحت پوشش ارایه می‌نمایند.
 
این تخصّص، علوم پزشکی را از جنبه‌های مختلف جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی باهم ترکیب کرده، دامنه‌ آن در تمامی شرایط، بدون هرگونه تبعیض از نظر سن، جنس، موقعیّت اجتماعی و اقتصادی، نژاد، مذهب و خطر بیماری، در هر عضوی از بدن و تمامی بیماری‌ها و مسایل مربوط به سلامت افراد و جامعه با بهره‌گیری از مشاوره با تخصّص‌های دیگر را شامل می‌شود. 
 
متخصّصان این رشته، با آشنایی با ویژگی‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها و منطقه‌ی سکونت آنها، در یک رویکرد نیازمحور، خدمات خود را در زمینه‌های پیشگیری شامل: حفاظت، ایمنی و ارتقائ سلامت، تشخیص، درمان، توانبخشی، مدیریّت، آموزش و پژوهش به افراد، خانواده و جامعه ارایه خواهند داد. شکل ارایه این رشته تلفیقی از حضوری و مجازی است.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را بخوانید.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار