کد خبر:۲۲۱۰۰۷
ادعای BBC

ما رسانه مطمئنی هستیم

مدیرکل موقت بی‌بی‌سی در واکنش به انتشار گزارش پولارد گفت: از اینکه شواهدی حاکی از پرده پوشی در مورد اتهام علیه جیمی سویل یا حمایت از برنامه تقدیر از او وجود نداشته احساس خوشنودی می‌کند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، جام نیوز بیان کرده است: شبکه انگلیسی «بی‌بی‌سی» در چند روز گذشته (19 دسامبر 2012) با استناد به نتیجه تحقیقی که آن را «تحقیقی مستقل» نامیده است، مدیریت بی‌بی سی را از اتهام تحت فشار گذاشتن زیرمجموعه خود و برنامه نیوزنایت در مورد پخش نشدن برنامه رسواسی جنسی «جیمی سویل» ستاره سابق رادیو و تلویزیون بی‌بی سی تبرئه کرد.

همچنان که بی‌بی سی نوشته در پی انتشار نتیجه دو رشته تحقیق، یکی در مورد عدم پخش گزارشی در مورد اتهام «کودک آزاری» علیه جیمی سویل، مجری پیشین بی‌بی‌سی، و دیگری در مورد پخش گزارشی در مورد کودک آزاری در یتیم‌خانه‌ای در ولز، چند مسئول بی‌بی‌سی تغییر کردند و یکی از آن‌ها استعفا کرد.

اما در مقابل این رسوایی‌ها، روز چهارشنبه 29 آذر (19 دسامبر) اعلام شد که سردبیر و معاون سردبیر برنامه نیوزنایت، برنامه مشهور خبری و تحلیلی بی‌بی‌سی، تعویض می‌شوند.

همزمان اعلام شد که «استیون می‌چل»، معاون مدیر خبر بی‌بی‌سی به تمایل خود از سمتش استعفا کرده و به زودی به کلی بازنشسته خواهد شد.

در گزارش بولارد، که به سفارش بی‌بی‌سی تهیه شده [!] آمده است که انگیزه مسئولان نیوزنایت در عدم پخش گزارش اتهام کودک آزاری علیه جیمی سویل در ماه دسامبر سال 2011 این نبود که بی‌بی‌سی در نظر داشت برنامه دیگری را که در ستایش از او تهیه کرده بودند پخش کند، یا اینکه بخواهند عمدا مانع از پیگیری اتهام کودک آزاری علیه او شوند

همچنین اعلام شد که مسئول شبکه 5 رادیو بی‌بی‌سی که در زمان پخش گزارش دوم نیوزنایت بر این برنامه نظارت داشت، جابجا می‌شود.

طبق ادعای بی‌بی سی، براساس نتیجه «تحقیقات مستقلی» که به ریاست نیک پولارد، مدیر سابق شبکه اسکای انجام گرفته، سردبیر و معاون سردبیر برنامه پربیننده نیوزنایت در خودداری از پخش گزارشی در مورد اتهام کودک آزاری علیه یک مجری سابق بی‌بی‌سی مرتکب اشتباه در تشخیص شدند.

گزارش پخش نشده به اتهام کودک آزاری علیه جیمی سویل ارتباط داشت که در دهه‌های 1960 و 1970 یکی از مجریان سر‌شناس برنامه‌های موسیقی پاپ در بی‌بی‌سی بود و برای سال‌ها در فعالیت‌های اجتماعی حضوری گسترده داشت.

جیمی سویل در سال 2011 در سن هشتاد و چهار سالگی درگذشت در حالیکه فعالیت‌های او نه تنها به عنوان یک مجری موفق، بلکه به عنوان یک فعال امور خیریه و بشردوستانه مورد تقدیر قرار گرفته و باعث اعطای یک نشان مهم سلطنتی به او شده بود.

اما چند ماه پس از درگذشت این فعال امور خیریه و بشردوستانه [!] بود که برخی از کسانی که در سنین نوجوانی هدف سوء استفاده جنسی او قرار گرفته بودند اتهام کودک آزاری را علیه او را مطرح کردند.

در گزارش بولارد، که به سفارش بی‌بی‌سی تهیه شده [!] آمده است که انگیزه مسئولان نیوزنایت در عدم پخش گزارش اتهام کودک آزاری علیه جیمی سویل در ماه دسامبر سال 2011 این نبود که بی‌بی‌سی در نظر داشت برنامه دیگری را که در ستایش از او تهیه کرده بودند پخش کند، یا اینکه بخواهند عمدا مانع از پیگیری اتهام کودک آزاری علیه او شوند.

این گزارش می‌افزاید که مسئولان برنامه نیوزنایت شش هفته را به بررسی اتهام کودک آزاری علیه جیمی سویل اختصاص داده بودند.

در حال حاضر، پلیس به صد‌ها مورد اتهام سوء استفاده جنسی از کودکان که علیه جیمی سویل مطرح است رسیدگی می‌کند.

تیم دیوی، مدیرکل موقت بی‌بی‌سی در واکنش به انتشار گزارش پولارد گفت از اینکه شواهدی حاکی از پرده پوشی در مورد اتهام علیه جیمی سویل یا حمایت از برنامه تقدیر از او وجود نداشته احساس خوشنودی می‌کند.

وی در عین حال اذعان کرده است که در گزارش پولارد «نشان دهنده قصور واضح در بخشی از سیستم ما و نحوه همکاری و تصمیم گیری ماست.»

در حال حاضر، پلیس به صد‌ها مورد اتهام سوء استفاده جنسی از کودکان که علیه جیمی سویل مطرح است رسیدگی می‌کند

این «تحقیق مستقل» [!] که به سفارش خود بی‌بی سی تهیه شده در حالی از بی‌بی سی رفع اتهام می‌کند که رسوایی سوء استفاده جنسی «جیمی سویل» به عنوان ستاره بی‌بی سی آن هم از 300 نفر و از جمله دختران کم سن و سال که در مواردی این کار در ساختمان‌های بی‌بی سی انجام شده است، بر پیشانی این رسانه سلطنتی نقش بسته است.

این ستاره بی‌بی سی تا آنجا در رسوایی جنسی پیش رفته بود که طبق گزارش وب سایت روزنامه دیلی می‌ل، کارولین رابینسون 49 ساله، نوه خواهر جیمی سویل نیز گفته، دایی وی یک «هیولا» بود که وی را مورد آزار و اذیت جنسی قرار می‌داد.

طرح اتهام کودک آزاری علیه «لرد الیس‌تر مک آلپاین» از مقامات ارشد سابق در حزب محافظه کار انگلیس، رسوایی جنسی «مکس کلیفورد» یکی از مشهور‌ترین مجری‌های برنامه‌های تلویزیونی انگلیس، و دیگر رسوایی‌های آشکار و پنهان این شبکه وابسته به سلطنت بریتانیا از مواردی است که همچنان بی‌بی سی با آن‌ها دست به گریبان است و با توجه به فرهنگ حاکم بر آن شاید شاهد رسوایی‌های دیگری نیز خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار