به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ «به خوبی فکر کن» چنین آمده است: مقدمه اول همانطور که در اینجا بیان شد توجه خانمها به اطراف شنیداری است. بدین معنا گوش خانمها بیش از سایر حسهایشان نسبت به دریافت پیام از اطراف حساس است. اما باید دقت داشت که وقتی متنی را مطالعه میکنید در حقیقت دارید آن را برای خود میخوانید و لذا خانمها روی متنی که میخوانند بسیار بیشتر از آقایان حساس هستند و تاثیر بسیاری از آن میپذیرند. شبکههای اجتماعی نوشتاری هم از جمله مکانهایی است که برقراری ارتباط میان افراد با استفاده از نوشتار است و لذا خانمها تاثیر زیادی از نوشتهها در این فضا میپذیرند.
مقدمه دوم: خانمها در کنار دنیای واقعی که در آن زندگی میکنند دنیایی مجازی دارند که در آن رویاها و اوهام خود را براورده شده میپندارند و سعی میکنند از زندگی در آن دنیا لذت کافی ببرند. این دنیا از آنجا که ساخته ذهن ایشان است همه چیزش مطابق خواست آنها میباشد و به عبارت بهتر این دنیا را آنگونه میسازند که دوست دارند. نکته جالب توجه اینجاست که ایشان در دنیای ساختگی خود واقعا زندگی میکنند. بعضاً پیش میآید به دلایل گوناگون آنقدر در این دنیای رویایی خود زندگی میکنند که تفاوتی میان آن و دنیای واقعی قائل نیستند و همه چیز را در آن واقعی میپندارند (در بسیار از موارد این موضوع پیش میآید که در حال حاضر قصد پرداختن به آنها را نداریم - موضوع معروف شاهزاده سوار بر اسب سپید مثالی از همین دنیای رویایی ایشان است) و اگر جایی از این دنیای رویایی و شیرین با واقعیت تضاد داشته باشد بسیار برایشان سخت مینماید و خود را شکست خورد میپندارند.
نتیجه: اگر به مقدمه یک دقت کنید خواهید یافت که یک رابطه عاطفی در یک شبکه اجتماعی عموما از یک نوشته یا چند نوشته که توسط آقایی در شبکه منتشر شده و تعمدا یا اتفاقا با روحیات خانم مطابقت دارد آغاز میگردد. (دقت بفرمایید که نوشته باید با روحیات خانم سازگار باشد این نوشته میتواند عاشقانه، عاطفی، سیاسی، یا حتی مذهبی باشد- مثلا نوشتهای در فراغ کربلا یا... -).
خانم (مجردی) که به دلایل گوناگون نیاز دارد شخصی با روحیات نزدیک به او را در کنارش داشته باشد، پس از آنکه این روحیات آقا را مشاهده نمود سعی کند در دنیای رویایی خود برای او جایگاهی تعریف کند شاید به عنوان دوست، شاید به عنوان فردی که عاشق آن خانم است و یا حتی به عنوان خواستگار یا... و با گذشت زمان و در در اثر مطالعه بیشتر نوشتههای آقا در صورتی که خانم حس کند این هم خوانیها رو به افزایش است جایگاه او را ارتقاء داده و سعی میکند بیشتر خود را به او نزدیک نماید. حال با عنایت به مقدمه دوم که بیان شد برخی از خانمها دنیای رویایی خود را با دنیای واقعی منطبق میدانند متاسفانه یکی از موارد زیر رخ میدهد که عموما بسیار خطر ناک است:
الف) آقا از ابتدا قصد سوء استفاده و کلاشی داشته که با عنایت به غیر حضوری بود ارتباطات در شبکههای مجازی تشخیص آن بسیار سخت است و در این گونه از موارد احتمال سوء استفاده و مسائل بعدی بسیار بالا است.
ب) آقا از ابتدا قصد سوء استفاده نداشته اما با مشاهده سیگنالهای مثبت خانم طمع کرده و میشود آنچه نباید...
ج) آقا قصد سوء استفاده نداشته و اتفاقا فردی پاک است اما به دلایل گوناگون (مانند عدم مناسب بودن شرایط، عدم متناسب بودن با خانم و...) امکان ازدواج با خانم را ندارد و خانم که در دنیای رویاییش، خود و آقا را قرین هم یافته با شکست عشقی و عاطفی سختی روبرو میشود که ممکن است سالها از آن رنج ببرد.
د) آقا قصد سوء استفاده نداشته و این رابطه عاطفی منجر به ازدواج میشود که مطابق آمارها (و به دلایل عدیده) چنین ازدواجهایی چندان هم محکم نبوده و به احتمال زیاد منجر به طلاق میگردد.
چه باید کرد 1) دوست بزرگوار دقت کن که خدا همواره شاهد و ناظر توست و تو دام در محضر ذات اقدس او هستی. پس چنان باش که خدا از تو راضی باشد و از اعمال منافی خواست او پرهیز کن که او ذوالانتقام است
چه باید کرد 2) دوست بزرگوار دقت کن که بسیاری از ازدواجهای اینترنتی حتی در جوامع غربی که شهروندانش آنچنان هم بنایی بر دینداری ندارند شکست خورده و ابتر خواهد بود چه رسد به جامعه ما که مبنایش دینی است پس همواره مراقب خود باش که به طمع فاسد دلان گرفتار نشوی.
چه باید کرد 3) خانم محترم (به نمایندگی از جامعه آقایان و از آنجا که همجنسان خودم را بهتر از شما میشناسم؛ عرض میکنم) زیادند افرادی که با قلبی فاسد آمدهاند که توی را بِدَرَند؛ و اصولا دوستی آقایان با خانمها عموما ریشه در سوء نیت آنها دارد پس دقت کن که
«ای بسا ابلیس آدم رو که هست / پس به هر دستی نباید داد دست»
چه باید کرد 4) خانم محترم یک اصل را همواره در نظر داشته باشد (البته عمومی نیست) و آن اینکه عموما افراد در شبکههای اجتماعی سعی میکنند آنطور که دوست دارند شخصیتشان را طراحی کنند نه آنطور که در واقعیت هستند. ممکن است آقایی خود را شوخ و خوش خنده جلوه دهد حال آنکه بسیار عصبی است و یا خود را مذهبی جلوه دهد حال آنکه اصلا بویی از دین و دیانت نبرده و...
چه باید کرد 5) آقای محترمی که قصدت از حضور در شبکه اجتماعی سوء استفاده نیست مراقب باش که با اعمال، رفتار و نوشتار خود موجبات دلبستگی کسی را فراهم نیاوری که اگر اینطور شود مطابق قانون جذب خودت نیز چنان خواهی شد...
توجه1: امکان دارد عکس این اتفاق نیز بیافتد یعنی آقایی فریب خانمی را بخورد که البته بسیار کم پیش میآید.
توجه 2: مطالب فوق را کنار کمبود محبتی که متاسفانه به دلیل تعامل ناصحیح خانوادهها با دختران جوانشان در جامعهیمان زیاد شده و نیز بالا رفتن سن ازدواج و نیاز خانمها به تکیهگاه و محبت بگذارید و ببینید که چه فاجعهای در حال وقوع است.
و همه عرایضم یک ریشه دارد و آن اینکه
شبکههای اجتماعی مُولُود فرهنگ غرب است
و از اساس با فرهنگ ما سازگار نیست
پست دوم از سري پست هاي فوق در وبلاگم آماده است با عنوان قدرت تجسم و شبيه سازي در ذهن آقايان
http://finizadeh.ir/Posts/302