کد خبر:۲۲۱۳۶۱

اشتباهات فاحش دنیای فناوری در سال ۲۰۱۲

بزرگان هم اشتباه می‌کنند! تکنولوژی هم اشتباه می‌کند، ما هم گاهی با اعتماد به تکنولوژی‌ها، ‌ اشتباه می‌کنیم. این درس سال ۲۰۱۲ بود! همانطور که می‌دانید گجت‌ها امروزه زندگی را برای ما ارزان‌تر، پرشتاب‌تر و زیبا‌تر از قبل کرده‌اند. البته به این معنا نیست که کمپانی‌های بزرگ و کوچک، خطایی مرتکب نشده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، خبرآنلاین بیان کرد: مدیران دنیای فناوری در سال 2012 ضمن کسب موفقیت، برخی اشتباهات فاحش نیز داشتند که مروری بر آن‌ها می‌تواند مانع از تکرار اشتباهات مشابه گردد.

1- خرید کمپانی Autonomy توسط اچ. پی
لئو آپوتیکر –مدیر سابق اجرایی اچ. پی- قبل از سرنگو شدن از سمت خود بد‌ترین معامله خرید برای کمپانی اچ. پی را انجام داد و این معامله چیزی نبود جز خرید کمپانی انگلیسی Autonomy.

این معامله به ارزش 11. 1 میلیارد دلار صورت گرفت و بعد‌ها وقتی مگ ویتمن مدیر اجرایی سکان اچ. پی را بدست گرفت، متوجه شد به صورت تقلبی ارزش کمپانی نرم‌افزاری و موتور جست‌وجو ساز مستقر در کمبریج، به طرز مصنوعی بالا برده شده تا سر اچ. پی کلاه رود.
در واقع این کمپانی انگلیسی کمتر از 8 میلیارد دلار می‌ارزد.

2- اسپیکرهای گوگل بنام Nexus Q
نکسوس کیوی گوگل در سال 2012 یکی از اشتباهات فاحش گوگل در دنیای سخت‌افزار آی. تی محسوب می‌شود.
نکسوس کیو با اتصال به ابزار دارنده آندروید و از طریق google play قابل پخش می‌شود.

این اسپیکر هم زمان با ورود نکسوس 7، تبلت گوگل عرضه شد تا بتواند بازار اسپیکر‌ها را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.

ساخت امریکا بوده و قیمت آن 299 دلار است که با اسپیکرهای هم وزن خود بسیار گران است.
کاربران و توسعه دهندگان هر دو با دادن کامنتهای منفی باعث شدند تا گوگل در استراتژی خود در مورد نکسوس کیو تجدید نظر کند و کسانی که ژیش خرید کرده بودند، نکسوس کیو را رایگان دریافت کردند.

اما بسیاری از خیر این موضوع گذشتند که چرا نکسوس کیو آمد و رفت؟

3- نقشه اپل
تبلیغات وسیع اپل در مورد سیستم عامل جدید آی. او. اس شش باعث شد تا کار‌شناسان بدقت این موضوع را بررسی کنند و وقتی اپل نقشه ساخت خود را روی ابزار جدید خود مانند آیفون 5 در سال 2012 عرضه کرد، باعث آبروریزی شد.

اولین نقشه‌های اپل را گوگل مپ در سال 2007 ایجاد کرد اما به‌دلیل مکشلات ایجاد شده در روابط دو کمپانی، اپل تصمیم گرفت نقشه خود را عرضه کند اما مشکلات اپل مپ باعث گسترش انتقادات شده و تیم کوک مدیر اپل را وادار کرد تا مدیر توسعه دهنده نقشه‌های گوگل را اخراج کند (اسکات فوراستال).
راهنمایی اشتباه نقشه اپل باعث شد تا جان برخی کاربران در استرالیا و چند کشور دیگر هنگام مسافرت به خطر بیفتد. اپل چند کمپانی کوچک را نیز برای توسعه کاریش خرید اما نتوانست موفق شود.

به‌هرحال این افتضاح فنی در سال 2012 جبران ناپذیر شد و همچنان در اواخر 2012 نه تنها باگ‌ها گرفته نشده، بلکه نقشه گوگل دوباره وارد اپل‌استور شد (یکی از محبوب‌ترین اپ‌های رایگان در اپل استور) و اپل نتوانست استراتژی خود را پیش ببرد.

4- متروی مایکروسافت
ظاهرا مایکروسافت همیشه علاقمند به پس‌رفت بوده است و این موضوع را در محصولاتی مانند ویندوز فون 7، سرفیس سوئیچ هیرو،‌ام. اس. ان لایو، مش اسکای درایو می‌توان مشاهده کرد.

مایکروسافت مترو UI را وارد ویندوز 8 کرد که الان ما نمی‌دانیم نام آنرا چه بگذاریم؟
متروی مایکروسافت و مشکلاتی که برای آن در سال 2012 پیش آمد یکی از افتضاحات نرم‌افزاری دنیای آی. تی شد.

بحث اصلی روی کلمه Metro بوجود آمد. یعنی مایکروسافت نمی‌دانست این نام تجاری کمپانی دیگری بوده است؟ مانند Metro AG در آلمان؟

کاری که مایکروسافت مجبور بود انجام دهد این بود که نام مترو را از روی برند نرم‌افزاری خود بدلیل شباهت موجود با نام سایر کمپانی‌ها بردارد و این افتضاح در سال 2012 باعث شد هنوز نام مشخصی برای آن تعیین نگردد.

در حال حاضر مثلا ویندوز 8 هم به صورت معمولی برنامه‌هایش در دسترس است (مانند نسخه‌های 7 و..) و هم به صورت مترو اما توسعه دهندگان حق استفاده از این ترم (term) یا اصطلاح را ندارند و مایکروسافت هم جانشینی برای آن انتخاب نکرده است.

 {مترو یک نام کد داخلی برای زبان طراحی مبتنی بر نقاشی خط است که توسط مایکروسافت ابتدا برای استفاده در ویندوز فون 7 ایجاد شده بود.

اولین استفاده از چهارچوب مترو مانند نقاشی خط به مایکروسافت انکارتا 95 و اِم اِس اِن 2 برمی گردد که سپس در محصولاتی مانند ویندوز مدیا سن‌تر و زون نیز استفاده شد.

سپس چهاچوب مترو در سیستم عامل موبایل مایکروسافت (ویندوز فون)، داشبورد بروزرسانی ایکس باکس 360 و ویندوز 8 تکامل یافت.

مایکروسافت همچنین اصول طراحی مترو را به محصولات و سرویس‌هایی نظیر ایکس باکس 360 و ویندوز لایو برای یکپارچه سازی و متمایز کردن رابط کاربری محصولات و سرویس‌هایش اضافه کرد.}

5- RIM یا بلک بری در سراشیبی سقوط
شرکت کانادایی Research in Motion با رفتن نسل قدیم مدیران اجرایی خود و ورود تورستن هینز در سراشیبی سقوط افتاده است و تنها خبری که در سال 2012 و این روزه از آن شنیده می‌شود خبر ضرر جبران ناپذیر شرکت از نظر مالی است که در راس اخبار رسانه‌ای قرار دارد.

اما انتهای این تونل تاریک، خبر روشنی بخش بلک بری 10 است که شاید بتواند این کمپانی را زنده کند اما در هر فصل مالی این خبر و عرضه ان به فصل بعدی موکول شده است.

الان نیز خبر عرضه آن به اوایل 2013 موکول شده است تا ببینیم می‌تواند در سال جدید میلادی جلوی سقوط بیش از پیش این کمپانی را بگیرد؟

در تابستان 2012 تعداد زیادی از کارمندان اخراج شدند و در آمد ماه دسامبر 47 درصد کاهش داشته است. (در مقایسه با سال گذشته)

*تصویب قوانین جدید آنلاین برای وب سایت‌های کودک


شاید با وضع این قوانین، ‌ شما بتوانید با خیالی آسوده اجازه بدهید فرزند دلبندتان، از سایت‌های مفید اینترنت استفاده کند.

 

کمیسیون تجارت فدرال (FTC) ‌ امریکا، قانون حمایت از حریم شخصی آنلاین کودکان (COPPA) را به روز رسانی کرد.


قانون کوپا مصوب سال 1998 به عقیده بسیاری قدیمی شده بود و به دلیل سرعت توسعه فن‌آوری‌های آنلاین، بازنگری در این قانون ضروری به نظر می‌رسید.

عمده‌ترین تغییرات به شرح ذیل است:
اطلاعات شخصی بدون رضایت والدین نمی‌تواند جمع‌آوری گردد.

شناسایی منطقه جغرافیایی کاربر آنلاین، عکس‌ها و ویدئوهای کاربران زیر 13 سال بدون اجازه ممنوع است.

- شبکه‌های تبلیغات اینترنتی به‌عنوان third parties باید قوانین جدید کوپا را رعایت کنند.

- بستن حفره‌ها و پلاگین‌های نرم‌افزاری که بدون اجازه اطلاعات کودکان را جمع‌آوری می‌کند.

- اطلاعاتی مانند آی. پی آدرس و آی. دی موبایل‌ها بعنوان شناسه‌های مداوم، محافظت گردد.

- پایبندی سایت‌های کودکان به رعایت رویه‌های فنی حفظ و پاک کردن اطلاعات کودکان.

برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های متعلق به شبکه‌های تبلیغاتی باز تعریف و پیاده سازی مجدد خواهند شد.
کار‌شناسان می‌گویند قوانین جدید به کسب و کار‌ها آسیب نمی‌زند.

سناتور راکفلر نیز در این رابطه گفت آپشن Do Not Track باید روی مرورگر‌ها نصب شده و از طرف شرکت‌ها اعمال گردد.

*خراب شدن ناگهانی گلکسی اس سه / تعویض مادربورد‌ها توسط سامسونگ

فرض کنید گلکسی S3 محبوتان، ناگهان خاموش شود و علیرغم تلاشتان دیگر روشن نشود و شما را تنها بگذارد!


آندروید کامیونیتی گزارش داد گلکسی S3 ناگهان خاموش شده و دیگر روشن نمی‌شود. توسعه دهندگان XDA اعلام کردند گلکسی S3 سامسونگ مبتلا به سندورم ناشناخته‌ای می‌شود که نهایتا منجر به مرگ اسمارتفون می‌شود.

به گزارش ایتنا از خبر آنلاین این توسعه‌دهندگان در فوروم 64 صفحه‌ای خود به طرح این سوال که علت مرگ گلکسی‌ها چه می‌تواند باشد، پرداخته و حدس‌هایی هم زده‌اند.

این موضوع بین کاربران بحث شده که چرا گوشی هوشمند سامسونگ بدون اینکه اخطاری دهد از کار افتاده و روشن نمی‌شود.

برخی نیز گفته‌اند گوشی را شبانه در شارژ قرار داده و صبح گوشی دیگر روشن نشده است.

برخی نیز گفته‌اند گوشی را به اصطلاح reboot کرده ولی صفحه دیگر ظاهر نشده است. اغلب دستگاه‌هایی که با این مشکل مواجه شده‌اند بین 150 تا 200 روز از عمرشان می‌گذشته است.

برخی از کاربران به نوشته اسلش گی. یر مشکل را مادربورد اعلام کرده و برخی نیز فلش مموری را مشکل دانسته که در این حالت از بین می‌رود.

البته در نسخه‌های تعویض شده توسط سامسونگ تحت گارانتی، مادربود تعویض شده و‌‌ همان نوع مادربورد جایگزین می‌شود که برخی گفته‌اند از کجا معلوم که این مادربورد‌ها نیز مشکل دار نباشند!

به نوشته سایت اسلش گی. یر، برخی از زبان تعمیرکنندگان شنیده‌اند که این مشکل بسیاری از دارندگان گوشی گلکسی S3 شده است.

در همین حال سامسونگ رسما علت این مشکل را اعلام نکرده و گوشی‌های معیوب را گرفته و با عوض کردن کامل مادربورد، آنرا دوباره به کاربران برگردانده است.

هفته گذشته با انتشار خبری مبنی بر کشف حفره امنیتی روی پردازنده Exynos 4 سامسونگ دارندگان این نوع پردازنده‌ها نسبت به یک بدافزار جدید آگاه شدند و بلافاصله سامسونگ نیز قول داد به زودی وصله امنیتی برای ان ایجاد کند.

*نمایش دیجیتالی با قیمت مناسب

بر روی مادربردهای سری HD گیگابایت که از دسته کالاهای ارزان‌قیمت به شمار می‌روند، خروجی‌های HDMI و DVI قرار گرفته است.

درگاه‌های خروجی پیشرفته دیجیتالی مانند HDMI و DVI، پس از این یک ویژگی منحصر به فرد در کالاهای سطح بالا نیستند. از همین رو، کمپانی گیگابایت به تازگی دست به تولید و عرضه سری جدیدی از مادربردهای رده اقتصادی زده است و نام آن‌ها را سری HD گذاشته است.


بر روی مادربردهای سری HD گیگابایت که از دسته کالاهای ارزان‌قیمت به شمار می‌روند، خروجی‌های HDMI و DVI قرار گرفته است.

این در حالی است که خروجی‌های دیجیتالی به عنوان یک استاندارد بالفعل در نمایشگر‌ها و تلویزیون‌ها تبدیل شده‌اند.

تعبیه هر دو خروجی دیجیتالی HDMI و DVI روی این محصولات باعث افزایش بهره‌وری و کاربردهای تجاری این محصولات رده اقتصادی نیز خواهد شد، به طوری که می‌توان از آن‌ها دو خروجی برای دو نمایشگر مجزا دریافت کرد.

هم اکنون این محصولات، بر پایه چیپ‌ست‌های H61، B75، Z77، A55، A75 و A85 تولید شده‌اند.
برای شناسایی این دسته از مادربرد‌ها، می‌توانید به حروف HD در انتهای نامگذاری آن‌ها مراجعه کنید.

*تکمیل پرتال جامع قرآنی و مساجد کشور/ تامین میزبانی 200 سایت بر‌تر

سازمان فناوری اطلاعات ایران و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیحیتال در راستای امضای تفاهمنامه‌ای بر افزایش استفاده از زیرساختهای فناوری اطلاعات، تامین امکانات موردنیاز سایتهای بر‌تر و حمایت از تکمیل پرتال جامع قرآنی و پرتال جامع مساجد توافق کردند.

تفاهمنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز یکشنبه در راستای افزایش استفاده از زیرساختهای فناوری اطلاعات در حوزه فرهنگ و فراهم کردن بستر همگرایی، تعامل موثر و مشارکت هم افزای طرفین در اجرای سیاستهای کلان نظام در حوزه فرهنگ و فناوری اطلاعات و خدمتگذاری به فعالان حوزه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، منعقد شد.

همکاری مشترک در زمینه توسعه فرهنگ فناوری اطلاعات و بهره برداری مناسب از رسانه‌های دیجیتال و افزایش تعامل برای گسترش زیرساختهای فنی و بسترهای فناوری اطلاعات در حوزه فرهنگ و هنر با اجرای پروژه‌های مختلف از قبیل همکاری در اجرا و توسعه فعالیتهای شبکه ملی فرهنگ، توسعه فعالیتهای قرآنی در فضای دیجیتال، همکاری و مشارکت در ساخت بازیهای رایانه‌ای، احداث آزمایشگاه چند رسانه‌ای و برگزاری نمایشگاه تخصصی ارتباطات از جمله مفاد این تفاهمنامه است.

مدت زمان تفاهم نامه از زمان امضا به مدت سه سال بوده و طرفین متعهد به همکاری در توسعه و اجرای شبکه زیرساخت ارتباطی و فیبرنوری برای فعالیت شبکه ملی فرهنگ شدند. درهمین حال براساس این تفاهمنامه مقرر شد طرفین درباره معرفی مراکز بازی و سرگرمی دیجیتال (گیم نت‌ها) مورد تائید مرکز رسانه‌های دیجیتال به سازمان فناوری اطلاعات برای استفاده از خدمات مخابرات از قبیل اینترنت و اینترانت با تسهیلات ویژه همکاری کنند.

طرفین درباره همکاری برای تامین اعتبار و زیرساخت فنی لازم برای بازیهای رایانه‌ای برخط معرفی شده از طرف مرکز رسانه‌های دیجیتال و مشارکت در ساخت بازی‌های رایانه‌ای توافق کردند و مقرر شد بازیهای رایانه‌ای مورد تائید این مرکز به سازمان فناوری اطلاعات برای همکاری معرفی شود.

همچنین مقرر شد طرفین در خصوص ساخت آزمایشگاه چند رسانه‌ای برای استفاده فعالان حوزه رسانه‌های دیجیتال همکاری کنند و همکاری در زمینه فعالیتهای فرهنگ سازی استفاده از رسانه‌های دیجیتال در قالب تولید و پخش تیزرهای فرهنگی، تولید و انتشار کتابچه‌های آموزشی فضای مجازی با دسته بندی مخاطبان مختلف از دیگر مفاد این توافقنامه است.

حمایت از معاونت قرآن و عترت برای تکمیل پرتال جامع قرآنی کشور و پرتال جامع مساجد و برنامه ریزی و برگزاری یک نمایشگاه بین المللی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که در برگیرنده فعالیتهای دو طرف باشد، در هفته ارتباطات -اردیبهشت سال 92 از دیگر محورهای این تفاهمنامه همکاری است.

براساس این تفاهمنامه دو طرف درباره تامین امکانات فنی مورد نیاز 200 سایت بر‌تر مورد تائید مرکز از جمله تامین سرور و هاستینگ و توسعه خدمات الکترونیک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از قبیل الکترونیکی کردن خدمات وزارتخانه، شبکه فیبر نوری مراکز استان، ایجاد و تجهیز مراکز داده وزارتخانه توافق کردند.

همچنین مقرر شد موارد همکاری در کمیته مشترک بررسی و تصمیم گیری شود و کمیته‌ای مشترک متشکل از نمایندگان دو طرف تشکیل شود تا نسبت به دیگر سرفصلهای همکاری که در این تفاهم نامه به آن‌ها اشاره نشده و نیز ساز و کار و نحوه انجام فعالیتهای جدید تصمیم گیری کند.

طرفین توافق کردند ظرف یک هفته پس از امضاء این تفاهمنامه نمایندگان خود را مشخص و در مورد کیفیت اجرای مفاد تفاهم نامه تصمیم گیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار