کد خبر:۲۲۱۴۶۵
یک فعال سیاسی:

در راه حماسه 9 دی هزاران دانشجو حاضرند جان دهند

یک فعال سیاسی با همجنس ‌خواندن انقلاب 57 و حماسه 9 دی گفت: همان‌طور که در انقلاب 57 هزاران ...
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی بلوکات امروز در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی با شعار «دانشگاه سدی در برابر فتنه» که در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: متأسفانه در جریان فتنه، شهدای فتنه 88 در هیاهوی رسانه‌های غربی و درگیری رسانه‌های داخلی از یاد رفتند و کمتر از آنها یاد شد که باید به این مسئله بیشتر پرداخت.
 
وی در خصوص حماسه 9 دی افزود: در این رابطه صحبت زیاد شده است ولی بهتر است ارتباط اوضاع فعلی کشور را با 9 دی بررسی کنیم.
 
بلوکات با اشاره به برخی جریان‌های سیاسی که عملکرد مناسبی در جریان 9 دی نداشتند، تصریح کرد: عده‌ای صرف‌نظر از دسته‌بندی چپ و راست فراموشی این حماسه را پیگیری می‌کنند ولی بدانند آنچه نه دی را زنده نگه می دارد خود ملت و دانشجویان دانشگاه‌های کشور هستند.
 
این فعال سیاسی در ادامه از سکوت برخی از نخبگان گفت و افزود:‌ جنبش دانشجویی در 16 آذر 88 و پس از آن در 9 دی سال 88 نقش بسیار جدی و پرشور ایفا کرد و براین اساس باید از عوامل تأثیرگذار در حماسه 9 دی تشکر و قدردانی ویژه‌ای شود.
 
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری تصریح کرد: 9 دی یک روز عادی نیست بلکه یک حرکت جدی از جنس انقلاب 57 است پس اگر انقلاب 57 آن‌قدر ارزش داشت که هزاران جوان جان خود را از دست بدهند حماسه 9 دی نیز ارزش آن را دارد که هزاران دانشجو جان خود را در این راه بدهند.
 
بلوکات به نکته‌های مهمی که در ارتباط با نه دی وجود دارد، اشاره کرد و گفت: نکته اول حماسه 9 دی جریان مردمی آن است که علی‌رغم جریان‌ها و گروه‌های سیاسی چه عاملین فتنه و چه ساکتین فتنه مهم‌ترین نقش را مردم و دانشگاهیان ایفا کردند.
 
این فعال سیاسی در ادامه مخاطب اصلی جریان 9 دی را دانشجویان قرار داد و افزود:‌ مقام معظم رهبری از دانشجویان به‌عنوان عوامل مبارزه با جنگ نرم و انقلاب مخملی یاد می کنند.
 
وی در خصوص نقش خواص در فضای اجتماعی تصریح کرد: نکته دوم در حماسه 9 دی نقش خواص و تفاوت آن با دیگر اتفاقات و بحران‌های کشور بود؛ زیرا برخلاف بحران‌های گذشته کشور در جریان فتنه 88 افراد و خواصی وجود داشتند و وجود دارند که هنوز هم به این حماسه اذعان نمی‌کنند و قبول ندارند و همین افراد به دنبال فراموشی 9 دی و جلوگیری از ثبت آن به عنوان یک روز ملی هستند.
 
بلوکات در پایان از 9 دی به عنوان نماد تاریخی یاد کرد و گفت: همان‌طور که توابین بعد از واقعه عاشورا زمانی به صحنه آمدند که دیگر دیر شده بود برخی از خواص نیز هنوز توبه نکرده‌اند و فکر می‌کنند از نظام طلبکار هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار