کد خبر:۲۲۱۶۶۱
دانشجویان در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو» پاسخ می دهند؛

چه کسانی می‌خواهند حماسه 9 دی فراموش شود؟

به راستی چه کسانی می‌خواهند حماسه 9 دی فراموش شود تا از این منظر راهی برای بدنام کردن انقلاب و ایران اسلامی پیدا کنند.

گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ حماسه 9 دی سال 88، یک بار دیگر ثابت کرد که ملت ایران تاب این را نخواهند آورد که عده ای مرز دین و دیانتشان را در هم شکسته و در عوض پاسخ این گستاخی ها سکوت کنند.

 

ملت ایران در 9 دی ثابت کرد همچنان قادر است که حماسه ای به یاد ماندنی تر از 15 خردادها و 22 بهمن ها خلق و یک روز تاریخی دیگر بر تقویم این کشور به ثبت برساند.

 

اگرچه این حکایت همچنان باقی است اما به راستی چه کسانی هستند که می خواهند حماسه 9 دی فراموش شود تا از این منظر راهی برای رسیدن به آرزوی دست نیافتنی خود یعنی بدنام کردن انقلاب و ایران اسلامی پیدا کنند.

 

نمایندگان تشکل های دانشجویی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»، به این سوال که چه کسانی می خواهند حماسه 9 دی فراموش شود پاسخ دادند. 

 

سلیمی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با حماسه 9 دی گفت: بررسی وقایع تاریخی 30 سال گذشته نشان دهنده حوادث بی‌شماری است که همیشه مردم در آن نقش مهمی ایفا کرده‌اند؛ به عنوان مثال حضور مردم در وقایع کوی دانشگاه تیر ماه 78 که همه دشمنان داخلی و خارجی به آن چشم امید بسته بودند، خط بطلانی بر آن واقعه بود. 
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با بیان اینکه  خاطر دشمن از این تجربه می‌ترسد، بنابراین به نفع دشمن است که حماسه 9 دی به فراموشی سپرده شود، ادامه داد: البته بخش دیگری از فتنه‌گران آلت دست دشمنان هستند و می‌خواهند برای ایجاد مشکلات بعدی مقدمه‌چینی کنند، اما حافظه اجتماعی مردم هیچ گاه حماسه 9 دی را فراموش نخواهد کرد.
 
همچنین احمدی، عضو تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران در گفت‌وگو با این خبرگزاری به سخنان رهبری پس از فتنه در تابستان 88 مبنی بر اینکه «مسئولان تا فرصت هست هر چه می‌دانند و لازم است در این باره بگویند، قبل از آن که مردم خود وارد میدان شوند» اشاره کرد و گفت: اما این سوال مطرح می‌شود که پاسخی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده اند تا کی است، مردم تا زمانی تحمل می‌کنند که مسئولان به اظهارنظر در این رابطه بپردازند و بدانند که اکثریت حاکمان حامی نظام هستند، اما وقتی پاسخ روشنی از سوی برخی از مسئولان ارائه نشد، مردم بعد از روز عاشورا حماسه 9 دی را خلق کردند.
 
وی در ادامه در رابطه با درس‌هایی که می‌توان از حماسه 9 دی گرفت، ابراز داشت: دلیل برپایی این حماسه بزرگ این بود که مسئولان و نخبگان مواضع خود را روشن نکردند، بنابراین زمینه ایجاد حماسه 9 دی فراهم شد. 
 
عضو تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان تهران با اشاره به تلاش برخی از افراد برای انکار حماسه 9 دی افزود: برخی از مسئولان کشوری پس از 9 دی مطالبی را بیان کردند، در حالی که این دسته از خواص قبل از 9 دی صحبت نکرده بودند، پس ناگریزند که اصل این حماسه را انکار کنند؛ چرا که با مطرح کردن حماسه 9 دی ممکن است برخی از حقایق برملا شود و عده‌ معدودی از مسئولان محکوم گردند، البته در این میانع عده‌ای از مسئولان برای حب نفس و مشارکت در انتخابات آتی مجبور به انکار حماسه 9 دی هستند. 
 
احمدی در رابطه با نقش دانشجویان در رابطه با حماسه 9 دی گفت: مطالبه‌گری، روشنگری، کار فکری و پیروی از ولایت از ویژگی‌های ذاتی دانشجویان است که باید با توجه به سخنان رهبری در رابطه با وظیفه دانشجویان، از گذشته، حال و آینده مطلع بوده و به تحلیل آن بپردازند و با مطالبه‌گری از مسئولان، حقایق را برای مردم روشن کنند و خواصی که حماسه 9 دی را انکار می‌کنند، به مردم بشناسانند.
 
مولایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی نیز در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» درباره حماسه 9 دی گفت: حماسه 9 دی تجلی حضور مردم در کنار جمهوریت نظام بود که با بصیرت مردم ایران همراه و باعث شد حرکت‌های منافقانه با شکست مواجه شود؛ به این ترتیب هر کس که در صدد پاک کردن این حماسه بزرگ از ذهن مردم باشد، راه فتنه‌گران را دنبال کرده است. 
 
وی در ادامه در رابطه با عدم فراموشی حماسه 9 دی افزود: اگر به این حماسه بزرگ به اندازه کافی پرداخته نشود به فراموشی سپرده خواهد شد و همان مشکلاتی که در گذشته شاهد آن بودیم، ممکن است مجدداً تکرار شود؛ زیرا دشمنان انقلاب می‌خواهند در اذهان عمومی ابهام ایجاد کرده و به اختلافات دامن بزنند تا روح ولایت‌مداری را تضعیف کنند.
 
مولایی با اشاره به تطمیع گروه پیاده‌نظام از سوی دشمنان برای ضربه زدن به روح استقلال مردم ابراز داشت: هر چقدر حضور مردم در انتخابات آتی پررنگ‌تر و انتخاب آنها آگاهانه‌تر باشد، مانع از ایجاد دستاویز برای دشمنان خواهد شد.
  
پهلوان، مسئول سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور با اشاره به اینکه حماسه 9 دی یک یوم‌الله است و نشان‌دهنده واقعیتی بزرگ در طول تاریخ ایران اسلامی می باشد، گفت: با وجود گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی، مردم با همان شدت پای ارزش‌های انقلاب ایستاده‌اند و در واقع حماسه 9 دی تحکیم رابطه امام و امت به معنای واقعی بود.
 
وی در ادامه به وجود چند گروه که در صدد کمرنگ کردن حماسه بزرگ 9 دی هستند، اشاره کرد و افزود: فتنه‌گرانی که در 9 دی پس زده شدند و می‌خواستند نوکری غرب را بر عهده داشته باشند، کسانی که خط‌شان از ولایت جداست، عده ای که ظاهراً با ولایت همراه، اما در عمل از آن جدا هستند و همچنین دشمنان ما و رسانه‌های آنان از جمله این گروهند.
 
پهلوان با اشاره به نقش مهم دانشجویان در حماسه 9 دی ابراز داشت: دانشجویان با اعتراضات هر روزه خود نسبت به فتنه‌گران تلاش کردند ولایت‌مداری خود را نشان دهند، پس ما نیازمند تبیین و بررسی هر چه بهتر این حماسه بزرگ هستیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار