بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران تاکید کردند: 9 دی آزمونی برای سنجش مؤمنین واقعی از مدعیان ایمان بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، متن بیانیه 8 دانشگاه بزرگ تهران به مناسبت سالروز حماسه 9 دی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«در قضیه 9 دی سال 88 یک نکته اساسی وجود دارد و آن نکته بر می گردد به هویت و ماهیت انقلاب. یعنی همان روحی که حاکم بود بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بی نظیر تاریخی در سال 57 - در 9 دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.» مقام معظم رهبری، 21/9/90، بیانات در دیدار اعضاى ستاد بزرگداشت ۹ دى
9 دی روزی ویژه در تاریخ انقلاب اسلامی است. 9 دی بازتولید حماسه ی امام حسین (ع) در عاشورای 61 هجری است. مردم در 9 دی نشان دادند که نخبگان حقیقی هستند. چرا که تنها حضور آنان بود که هشت ماه دفاع مقدس را به سرانجام رسانید. 9 دی، «نه» به کسانی بود که ایران اسلامی را با کشور های شرق اروپا اشتباه گرفته بودند. 9 دی، «نه» به استکبار نوین غربی در سلطه بر ملت ها بود.نکته افتخار آمیز حماسه نه دی برای مردم، عمل بر حسب تکلیف بود.
فتنه سال 88 نتیجه سالها برنامه ریزی نظام سلطه و نتیجه دین زدایی های برخی در زمانی که زمام امور کشور را در اختیار د اشتند، بود. درفتنه 88 عده ای به خیال خام خود در صدد بودند ضربه نهایی را به نظام اسلامی وارد کنند.
آن ها طبق معمول با تحلیل های غلط خود می پنداشتند که می توانند مردم را از نظام اسلامی جدا کنند. اما حرکت عظیم مردم در 9 دی روی واقعی مردم را نشان داد. وقایعی که در عاشورای سال 88 اتفاق افتاد، اثبات کرد که عده ای از کسانی که ادعای نقد جمهوری اسلامی را دارند، در واقع با اسلام ناب محمدی سر ستیز دارند و 9 دی آزمونی برای سنجش مؤمنین واقعی از مدعیان ایمان بود، چرا که طبق فرموده امیرمؤمنان، همانا ابتداى ظهور فتنه ها هواهایى است که پیروى مى شود، و احکامى که در چهره بدعت خودنمایى مى کند.
بر امت بصیر اسلامی و به ویژه خواص به یاد داشتن این نکته ضروری است که فتنه های آینده پیچیده تر و گسترده تر خواهد بود. ضدانقلاب تمام تلاش خود را برای هدف گرفتن نقاط قوت انقلاب به کار خواهد گرفت، همان گونه که در سال 88 نقطه قوت نظام اسلامی را که همان مشارکت مردمی باشد، نشانه گرفت.
برهمگان واجب است که بدانند دستاویز امت اسلامی درکوران فتنه ها آموزه های مکتبی و رهنمودهای رهبری است. سیر هشت ماه مدیریت امام خامنه ای بر فتنه نشان می دهد که ایشان علاوه بر فتنه زدایی سعی در بصیرت افزایی نیز داشته اند و با این کار چشم فتنه را کور کرده و در مدت مبارزه مدلی بی بدیل در مدیریت بحران از خود به جای گذاشتند.
جمهوری اسلامی از همان ابتدا مرزبندی خود را با لیبرال ها مشخص کرده و اساس خود را بر جمهوریت بنا نهاده است. جمهوری اسلامی هیچگاه حاضر نشده از مردم سالاری دینی چشم پوشی کند. اساساً هدف فتنه 88 نیز تخریب همین چهره مردم سالارانه نظام اسلامی و القا تقلب در انتخابات بوده است. اما پافشاری و استقامت ملت بر آرمان ها، نه تنها بساط فتنه را برچید بلکه باعث صدور انقلاب اسلامی به سایر نقاط جهان اسلام نیز شد.
در فتنه سال 88 صرف نظر از سران فتنه که آتش قهر ملت آنها را نابود کرد، بودند افرادی از خواص که علی رغم جدایی کامل حق از باطل سکوت کردند و با مصلحت اندیشی برای حفظ منافع شخصی خود موضع صریح خود را مشخص نکردند، برخی از این افراد هنوز هم از عملکرد خود در فتنه حمایت می کنند این دسته از خواص کورسوی امیدی را برای پیشبرد اهداف استکبار پدید آوردند.
خوب است این گروه ها با نظری به پیوند ناگسستنی امت با ولایت و سیری در فتنه 88 خود را برای آزمون های بعدی آماده کنند، تا از خیل ملت جا نمانند. دسته ای از خواص نیز در جریان فتنه با مصلحت اندیشی های نابجا به دلیل نبودبصیرت کافی سعی در حمایت از فتنه گران کردند که بعدا در ایستگاه هایی چون 9 دی به خیل مردم پیوستند. البته باید از گروهی از خواص که به ندای «این عمار» رهبر انقلاب پاسخ گفتند در کنار مردم با نقش آفرینی در حوزه های تخصصی خود زمینه رسوایی فتنه را فراهم آوردند تشکر کرد.
اما حال که در آستانه انتخاباتی دیگر هستیم، تمام مسئولان می بایست سعی و تلاش خود را به حضور حداکثری مردم معطوف کنند. مسئولان کشور اگر دلسوز هستند باید بدانند کشور بیش از اینکه به فعالیت های انتخاباتی و رئیس جمهور سازی و القا بحران نیاز داشته باشد، به معتمدانی نیاز دارد که ملت را در مقابل سیل حملات دشمنان، یاری کنند. امروز علی رغم تأکیدات مقام معظم رهبری شاهد ورود زودهنگام عده ای به فعالیت های تبلیغاتی انتخابات هستیم.
این عده احتمالاً رونق بخشی به فضای سیاسی کاری کشور را مهم تر از حفظ آرامش سیاسی کشور می دانند. آن ها بدون توجه به تأکیدات پیاپی مقام معظم رهبری، با استفاده از تفاوت در سلایق سیاسی، قصد بر هم زدن وحدت مردم را دارند.برخی دیگر نیز علی رغم داشتن ژست یاری انقلاب در مقاطع بحرانی، با تکیه بر روابط در فضای سیاسی کارانه برخی مسئولین، اعمالی را در قبال اطرافیانشان انجام می دهند که چهره آنها را روز به روز نزد ملت منفور تر می کند.
برخی نیز به امید های واهی و برای رضایت جریانی باطل خود را آنچنان دچار قهر ملت می سازند که در مدت کوتاهی از مردم جدا می شوند.حال آنکه همه این افراد باید آتش قهر ملت در نهم دی ماه 88 را به یاد داشته باشند و خود را، مثل بسیاری از خواص مردود در تاریخ انقلاب، به نابودی نکشانند.
اما عده ای دیگر نیز هستند که هرچند در سال 88، در متن فتنه حضور نداشتند ولی در لوای سیاسی خود بستر مناسبی رابرای حضور فتنه گران ایجاد کرده بوند، که با هوشیاری امام و امت فتنه آنها دفع شد. این افراد باید بدانند که برای حضور در انتخابات بایستی حساب خود را به طور کامل از فتنه گران جدا کنند و بستر اعتماد مردم را فراهم کنند. چرا که تا قبل از این عمل، حساب آنها با فتنه گران یکی است.
همچنین زمزمه هایی برای حضور برخی از افرادی به طور مستقیم یا غیرمستقیم در ساحت فتنه ایفای نقش کرده اند، شنیده می شود. برخی از شخصیت های سیاسی کشور نیز با از یاد بردن سابقه خود سعی در مبرا کردن این افراد با ابزارهایی نظیر اعمال فشار بر شورای نگهبان هستند.
همه دسته های مذکور باید بدانند صرف نظر از نقش کلیدی شورای نگهبان، اگر بخواهند حضور خود را در انتخابات آینده عملی کنند، پیش از آنکه با واکنش شورای نگهبان مواجه شوند، با تودهنی مردم مواجه می شوند. چرا که امت بصیر ایران اسلامی، به کسانی که وجهه بین المللی نظام مقتدر اسلامی را خدشه دار کرده اند، فرصتی دوباره نخواهند داد.
در انتها بار دیگر به همگان توصیه می شود در شرایط حساس کنونی که نظام سلطه سعی دارد با اعمال فشارهای بین المللی موجبات شکست انقلاب اسلامی را فراهم آورد، با ورق زدن کتاب انقلاب اسلامی، وفاداری مردم را به نظام اسلامی مرور کنند. مرور وقایع انقلاب درسهای بسیاری از جمله مشاهده دست یاری خداوند در کنار نظام اسلامی به همراه خواهد داشت. همه باید به یاد داشته باشندکه چنگ زدن به رهنمود های مقام معظم رهبری و ورود به خیل عظیم مردم است که آنها از ورطه نابودی نجات خواهد داد.
والسلام علی من اتبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاههای امام صادق(ع)،تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیر کبیر، علم و صنعت، صنعتی خواجه نصیر، علامه طباطبایی، شهید بهشتی