کد خبر:۲۲۲۱۵۰

تشریح برنامه‌های قرارگاه اقتصادی خیبر در دانشگاه امام صادق(ع)

مسئول قرارگاه اقتصادی خیبر در دانشگاه امام صادق (ع) به تشریح برنامه های این قرارگاه در حوزه اقتصادی پرداخت
تشریح برنامه‌های قرارگاه اقتصادی خیبر در دانشگاه امام صادق(ع)

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) قرارگاه اقتصادی خیبر را با حضور گروههای فعال بسیج دانشجویی و دیگر تشکل ها و نهادهای این دانشگاه راه اندازی کرد.

 

 مصطفی حضوری مسئول قرارگاه اقتصادی خیبر درباره اهداف این قرارگاه گفت: تبیین بیانات مقام معظم رهبری در حوزه ی اقتصاد مقاومتی و تلاش در جهت تحقق آن، گفتمان سازی در حوزه ی اقتصاد در جهت نیل به آرمان های انقلاب اسلامی، مطالبه گری در راستای تحقق بخشی به موارد مطرح شده در موارد 1 و2 و شبکه سازی، سازمان دهی و ایجاد جبهه ی مشترک در خصوص مسائل اقتصادی در برابر نظام سلطه از جمله اهداف این قرارگاه است.

 

براساس این گزارش قرارگاه اقتصادی خیبر با مسئولیت مصطفی حضوری حدود یک ماه است که فعالیت خود را آغاز کرده و در جلسه ای با عنوان اقتصاد مقاومتی و بودجه مقاومتی با حضور غلامرضا مصباحی مقدم آغاز به کار رسمی آن صورت گرفت.

 

حضوری همچنین درباره برنامه های آینده ی قرارگاه اقتصادی خیبر به نرم افزار و مستند صوتی 30 دقیقه ای اشاره کرد و گفت: نرم افزار اقتصادی شامل فیلم سخنرانی های عادل پیغامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام درباره ی تبیین اندیشه های اقتصادی مقام معظم رهبری، گفت و گوهای مفید کارشناسان اقتصادی و برخی آمارها و اطلاعات مفید اقتصادی، مستند صوتی حباب با هدف رفتارشناسی اقتصادی مردم و ریشه یابی برخی عادت های نادرست اقتصادی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار