به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ اهل خانه چنین آمده است: یکی از مشکلاتی که موجب بروز برخی اختلافات خانوادگی و تیره شدن روابط میان همسران میشه اعتیاد به اینترنته، البته خانمها به شدت نسبت به این مسأله حساس هستند و رایانه را هووی خودشون میدونن در واقع این یه آسیب خانوادگی هستش که باید مورد توجه قرار بگیره.
زن و شوهری خونه ما اومده بودن و اختلاف داشتند؛ خانم ادعا میکرد که همسرشون، هرروز که به خونه میاد، میره سراغ «هووهام» به من توجهای نمیکنه! گفتم: چه طور؟ این هوو کیه؟ گفت: اینترنت، رایانه! وقتی وارد خونه میشه، بعد از استراحتش، میره پشت رایانه و اینترنت... پسرش میاد ازش سوال کنه، پدرش بهش میگه: گوشم با توست، بگو، اما چشم و دلش به اینترنته.
تعبیر «هوو» از اینترنت و رایانه، تعبیر قشنگیه که این خانم به کار برده. نکتهای که وجود داره اینه که؛ انس این مرد به خانواده، هم باید با دل باشه، هم با چشم و هم با گوش. لذا اینکه بگه: گوشم با توست، اما دلم با اینترنته و... مسلما اینترنت و رایانه هووی خانم و خانواده میشه.
بچهها و پدر و مادر؛ همه نیاز دارند تا به همدیگه، توجه قلبی داشته باشند درحالیکه اون لبخند و نگاه ظاهری، از اون توجه قلبی برخاسته میشه. اما این توجه با گفتگو اغاز میشه.
گاهی ما توی خونه هستیم اما به جای اینکه روبه روی هم بنشینیم، همه رو به تلویزیون هستیم. غذا رو خانم آماده میکنه اما به جای اینکه ما از غذاهای خوشمزه تعریف کنیم و... متاسفانه، نگاهمون به تلویزیونه.
«ماجعل الله لرجل من قلبین فی جوفه» (احزاب/4) خدا دوتا دل به یه آدم نداده است. اگر دلت اونجاست، اینجا نیست و این موجب گسستگی دلها میشه. و گسستگی دلها، گسستگی روشها رو بوجود میاره و روشها، وقتی متفاوت شد، اختلاف ایجاد میشه و بر عکس، وقتی در دلها پیوستگی ایجاد شد، اعتماد، هم سویی و هم گرایی ایجاد میشه. زن و شوهرهایی که خیلی با هم محبت دارند آروم آروم شکل همدیگه میشند؛ یعنی حتی اون تمایزهای ظاهری هم از بین میره. چرا؟ برای اینکه دلها، همسان (به هم نزدیک) شده.
این بدین معنی نیست که اینترنت و وسایل دیگه برچیده بشه نه؛ بلکه با یه برنامه ریزی درست میشه هم از اینترنت استفاده کرد و هم به خانواده رسید، اما باید توجه داشته باشیم که اونچه که متن زندگی ست، خانواده ست و مابقی حواشی متن، حواسمون باشه که حواشی، مارو از متن دور نکنه.