کد خبر:۲۲۲۸۷۳

خروج سالی ۶ میلیارد ارز فقط برای یک بازی اینترنتی!

طبق اعلام سایت تراوین حدود ۱۰۰ هزار عضو ایرانی کاربر آن هستند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، رویداد نوشت: بازی‌های رایانه‌ای به عنوان رسانه‌ای جدید جزء مغفول مانده‌ای از فضای مجازی به شمار می‌آیند. این درحالی است که بازی‌های آنلاین امروزه بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته تا حدی که 27 درصد از کاربران اینترنت برای استفاده از بازی‌های آنلاین وارد فضای مجازی می‌شوند.

 

اما چند سالی است که ساخت بازی رایانه‌ای در ایران با حمایت‌های نهاد‌هایی همچون بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، موسسه تبیان، سازمان بسیج دانش آموزی، کانون پرورش فکری و مرکز رسانه‌های دیجیتال شروع شده و با توجه به استقبال بی‌نظیر مخاطبان ایرانی از بازی‌های آنلاین این بخش مورد توجه مسئولان قرار گرفته و با حمایت‌های صورت گرفته رشد قابل توجهی داشته تا جایی که طبق اعلام مسئولان، بازی ایرانی «آسمان دژ2» کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازی رایانه‌ای در جشنواره بازی رایانه‌ای MMO of The Year آلمان شده است، این در حالی است که بازی آلمانی تراوین پربازدید‌ترین بازی آنلاین در ایران است و به خاطر تبلیغات گستردهٔ بازی‌های آنلاین خارجی در یاهو و گوگل و سایت‌های پربازدید مجالی برای رقابت بازی‌های ایرانی نمانده و گیمرهای ایرانی به سمت بازی‌های خارجی سوق داده شده‌اند.

 

در این میان بازی آلمانی تراوین پس از چند سال حضور در ایران روز گذشته فیل‌تر و از دسترس خارج شد. بازی‌ای که نه تنها فرهنگ غربیِ تهاجم و غارت را ترویج می‌داد، بلکه روزانه با فروش مجازی خود میلیون‌ها دلار ارز را از کشور خارج می‌کرد. با یک حساب سرانگشتی می‌توان فهمید که حداقل ماهی نیم میلیارد تومان طلای مجازی در این بازی فروخته می‌شود چرا که طبق اعلام سایت تراوین حدود 100 هزار عضو ایرانی کاربر آن هستند، طبق استاندارد‌های جهانی حدود 10 درصد کاربران بازی‌های آنلاین فعال بوده و از این تعداد 9 درصد پرداخت آنلاین خواهند داشت، بنابراین اگر روزی حداقل یک درصد از کاربران تراوین یعنی حدود هزار نفر از ارزان‌ترین طلای بازی (2 تا 5 یورو) خرید کنند ماهی 500 میلیون تومان و البته سالی 6 میلیارد تومان (!) آنهم به صورت پول نفت عاید تراوین خواهد شد که اکثر آن سهم شرکت خارجی است.

 

کاش این درآمد در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی عاید شرکت‌های بازی ساز کشورعزیزمان شود چرا که قطعا تولیدکنندگان آن از شرکت‌های خارجی هیچ چیزی کم ندارند فقط این چرخه قدرت در اینترنت است که تعیین می‌کند چه کسی دیده شود و چه کسی نادیده گرفته شود اگرچه کاندید بهترین بازی دنیا باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار