کد خبر:۲۲۳۱۶۱

ویندوز 8 تاکنون 1.78 درصد کل سیستم‌ها را تسخیر کرده است

استفاده از سیستم عامل ویندوز 8 زمانی شدت گرفت که نسخه نهایی آن آواخر آبان‌ماه عرضه شد.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، استفاده از سیستم عامل ویندوز 8 زمانی شدت گرفت که نسخه نهایی آن آواخر آبان‌ماه عرضه شد. آخرین نسخه سیستم عامل مایکروسافت یعنی ویندوز‌8 بر طبق موسسه Net Applications  که میزان استفاده از سیستم عامل‌های موجود را اندازه گیری می‌کند، در حال حاضر بر روی چیزی حدود 1.78% کل کامپیوترهای در حال استفاده، نصب شده و مورد استفاده است. بخش اعظمی از این آمار را کاربرانی تشکیل می‌دهند که بر روی کامپیوتر شخصی خود سیستم عامل ویندوز خود را به 8 بروزرسانی کرده‌اند.
 
هرچند که آخرین آمار نشان می‌دهد ویندوز 8 بر روی 1.78% سیستم‌های مورد استفاده، رجیستر شده است؛ اما اگر بخواهیم درکنار این آمار، تعداد ویندوزهای رجیستر نشده را نیز در نظر بگیریم، به درصد بالاتری می‌رسیم.
 
 Windows8
 
اگر دقیق‌تر بخواهیم این آمار را تجزیه تحلیل کنیم، می‌توان گفت که 1.72% درصد کاربران از ویندوز 8 ،  0.05% کاربران از ویندوزلمسی 8  ( که بر روی کامپیوترهای لمسی نصب می‌شود) و تنها 0.01 از ویندوز لمسی RT 8 ( که مخصوص سیستم های دارای ویندوز RT مثل سرفیس‌ها می‌باشد)، استفاده می‌کنند.
 
 شرکت مایکروسافت به طور رسمی اعلام کرده است که در نخستین ماه عرضه ویندوز 8، 40 میلیون نسخه آن را فروخته است.
آیا شما هم جزو کسانی هستید که ویندوز خود را به 8 بروزرسانی کرده‌اید؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
هادي
-
۱۹ دی ۱۳۹۱ - ۰۶:۴۳
خوب اين آمار نهايي نيست.. به نظر من با وجود اين که چند ماه از اومدن نسخه نهاييش نميگذره، آمار خوبيه
1
0
رامين فضلي
-
۱۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۳
ويندوز 8 اولش خيلي پيچيده به نظر ميرسه اما وقتي باهاش کار کني خيلي لذت بخشه
1
0
ساحل
-
۱۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۶
ويندوز خوبيه. خيلي با سون فرق داره.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار