کد خبر:۲۲۳۲۲۹
در حاشیه بازدید از پژوهشگاه صورت گرفت؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه مواد و آکادمی علوم بلاروس

معاون آکادمی علوم بلاروس به همراه رایزن علمی ایران در اوکراین و بلاروس از پژوهشگاه مواد و انرژی بازدید کردند.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه مواد و آکادمی علوم بلاروس

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، معاون آکادمی علوم بلاروس به همراه رایزن علمی ایران در اوکراین و بلاروس از پژوهشگاه مواد و انرژی بازدید کردند.

 

بر اساس این گزارش در ابتدای این بازدید که از آزمایشگاه‌های پژوهشکده فناوری نانو و سرامیک صورت پذیرفت، دکتر محمد پازوکی مدیر دفتر نظارت ارزیابی و کنترل پروژه به معرفی اجمالی پژوهشگاه پرداخت و گفت: پژوهشگاه مواد و انرژی با برخورداری از 4 پژوهشکده، 16 آزمایشگاه، تعداد 65 نفر اعضای هیات علمی و 103 دانشجوی دکتری تخصصی و 121 دانشجوی کارشناسی ارشد در زمینه­های علمی و پژوهشی یکی از قطبهای برتر و قوی پژوهشی کشور است. همچنین این پژوهشگاه دارای یک کتابخانه بسیار غنی با 16 هزار عنوان کتاب می باشد و دو مجله علمی در سطح بین المللی و ملی را نیز چاپ می­کند.

 

وی در ادامه افزود: حدود 100 مقاله ISI در سال و شرکت در 300 کنفرانس بین­المللی از دستاوردهای سالیانه اعضای هیات علمی این پژوهشگاه می­باشد.

 

در ادامه پروفسور chizhik معاون آکادمی علوم بلاروس گفت: دولت ایران در زمینه علم و فناوری سیاست بسیار خوبی را در پیش گرفته است و همین باعث شده که در زمینه علمی جزء کشورهای برتر جهان باشد.

 

وی افزود: اخیرا در بلاروس کنفرانسی در زمینه نانو و کاربرد آن برگزار شد که 85 دانشمند ایرانی در آن شرکت داشتند.

 

معاون آکادمی علوم بلاروس در ادامه افزود: آکادمی علمی بلاروس در سال 1993 تاسیس شده و بالاترین سازمان علمی کشور است که مستقیما زیر نظر ریاست جمهوری این کشور فعالیت می­کند و مسئولیت تحقیقات پایه را بر عهده دارد.

 

وی در ادامه گفت: این آکادمی دارای 7 انستیتو و 120 سازمان است و هر کدام از این سازمانها فعالیتهای خاص خود را دارند و در کل با 18 هزار دانشمند و کارمند در بخشهای مختلف فیزیک، ریاضیات ، انفورماتیک و هوافضا فعالیت می­کنند.

 

وی با اشاره به گسترش همکاری­های اخیر این کشور تشریح کرد: ما با تحقیقات کاربردی در پی توسعه فعالیت در همه زمینه­ها­ی علمی می­باشیم و در حوزه بین­المللی توانسته­ایم با 80 کشور جهان در زمینه­های علمی تفاهم­نامه همکاری داشته باشیم و بر همین اساس با توجه به اینکه ایران را یک کشور موفق و دارای آینده درخشان علمی ارزیابی کرده­ایم که توانسته است به صورت مستقل و فعال در حوزه علمی فعالیت کند آن را مکمل علمی خود دانسته و در پی گسترش همکاریهای علمی با این کشور هستیم.

 

پروفسور chizhik در ارتباط با حوزه­های همکاری این آکادمی با پژوهشگاه مواد و انرژی افزود: بخش علوم فیزیک و مهندسی آکادمی با فعالیتهای پژوهشگاه همخوانی دارد.

 

وی در ادامه با اشاره به سایر فعالیت های این آکادمی گفت: در این آکادمی در حوزه های سرامیک و مواد نانو، نیمه هادیها و مواد مغناطیسی، انتقال انرژی و انرژی تجدید پذیر فعالیت می­شود. همچنین در بخش شیمی این آکادمی علوم بیوتکنولوژی را در سطح کشور تولید می­کند.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: ارتباطات علمی بین دو مرکز بخصوص در حوزه فیزیک و مهندسی توسعه پیدا کند و هیات علمی پژوهشگاه نیز از آکادمی علوم بلاروس و دستاوردهای آن بازدید داشته باشند.

 

دکتر علی باکویی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و رایزن علمی ایران در کشور بلاروس نیز در این بازدید به همراه معاون آکادمی علوم بلاروس بود، اظهار داشت: بلاروس از نظر علمی توانسته است پیشرفت قابل توجهی داشته باشد و تلاش میکند که از طریق توسعه علمی و فناوری درامد زا باشد.

 

گفتنی است که در پایان برنامه­ی اجرایی برای تفاهم نامه منعقده در دی ماه 1391 فیمابین پژوهشگاه مواد و انرژی و مرکز تحقیقات علمی بلاروس تنظیم شد و به امضای Chizhik معاون آکادمی علوم بلاروس و دکتر زهرایی معاون فناوری پژوهشگاه رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار