کد خبر:۲۲۳۲۴۴

چه کسانی در دام اغواگری این سه زن می افتند

از آنجا که به انتخابات حساس ریاست جمهوری نزدیک می شویم جای دارد مسئولان و چهره های سیاسی قدری در ارتباط با اشخاص، تحت عنوان مصاحبه جانب احتیاط را رعایت نمایند تا در دام دشمنان نظام قرار نگیرند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، طی مطلبی با عنوان «چه کسانی  در دام اغواگری این سه زن می‌افتند» در سایت عصرامروز آمده است:

 

چندی است که برخی از مسئولان کشور نا خواسته با رسانه های بیگانه به گفتگو می پردازند وبعد از اینکه مصاحبه هایشان در رسانه های بیگانه انعکاس پیدا میکند آن را تکذیب می نمایند!

 

این مصاحبه ها که در انتخابات 88 و فتنه گری های پس از آن اوج گرفت به معضلی برای برخی تبدیل شد که با پیگیری های مراکز امنیتی مسجل شد که خبرنگاران زن فراری از کشور که در حال حاضر در کشورهای غربی در حال خوش گذرانی هستند با یک سیمکارت داخلی با افراد تماس بر قرار نموده وبه عنوان خبرنگاران رسانه های داخلی به گفتگو می پرداختند.

 


نوشابه امیری؛ یکی از این خبرنگارانی است که مقالات هتاکانه ای در اهانت به ارزشهای اسلامی در سایت های ضد انقلاب از وی درج شده است همسر وی هوشنگ اسدی یک فرد توده‌ای ساواکی بود.‌ هوشنگ اسدی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا سال 67 در زندان بود.

 


فرشته قاضی؛ خبرنگاری که برای آزادی سعید ملک پور که شبکه گسترده ای از سایت های ضد اخلاقی مستهجن و ضد دینی راه اندازی کرده بود که پس از ورود به کشور بازداشت وبه اعدام محکوم شد بود کمپین آزادی راه اندازی کرد!

 

 

وبالاخره مسیح علی نژاد از گزارشگران فتنه؛ وی از عوامل ضد انقلاب و سرویس‌های جاسوسی غربی که در ایام فتنه با اکانتoxford girl در شبکه به اصطلاح اجتماعی توییتر در جهت به مخاطره انداختن امنیت کشور فعالیت می‌کرد، بارها با خدمات رسانی به اربابان آمریکایی و انگلیسی خود سعی کرد رضایت آنها را برای گرفتن اقامت دائم در غرب جلب کند اما هر باره با پاسخ منفی آنها مواجه شد و پیش از رسیدن جلوی در سفارتخانه عذر وی را خواسته و با تحقیر و فلاکت ویزایش را باطل کرده بودند.

 

این عامل رسانه‌ای و جاسوسی سرانجام توانست با ازدواج با یک ضد انقلاب که دو رگه و دارای ملیتی انگلیسی است این مشکل بغرنج خود را حل کند!

 

همسر وی عضو جریانی است که آشکارا قصد براندازی با عملیات مسلحانه و تروریستی علیه جمهوری اسلامی را دارد.

 

این سه خبرنگار زن که به آنها اشاره شد فقط نمونه ای از ده ها خبرنگارانی هستند که در خارج از کشور مشغول فعالیت بر علیه نظام هستن و با هزار ترفند گوناگون با مسئولان ارتباط بر قرار می نمایند و گاها با حیله های خود با گرفتن مصاحبه های جنجالی در صدد اختلاف و ایجاد فتنه بین مسئولان و مردم هستند.

 

از آنجایی که به انتخابات حساس ریاست جمهوری نزدیک می شویم جای دارد مسئولان و چهره های سیاسی قدری در ارتباط با اشخاص تحت عنوان مصاحبه جانب احتیاط را رعایت نمایند تا در دام دشمنان نظام قرار نگیرند.

 

بی تردید دشمنان اصلی ما در حالی ایادی و تیرهای یکبار مصرف خود را در سایت‌هایی مثل بی‌بی‌سی فارسی و بالاترین و صدای آمریکا علیه ما روانه می‌کنند که خود در پشت کلمات لاتین و در رسانه‌های بزرگ دنیا نشسته و اسلام ناب را هم مصدر با طالبانیسم و خشونت نشان می‌دهند و از جوانان جمهوری اسلامی ایران با عنوان نسلی می‌نویسند که از ارزش‌های انقلابی بریده‌اند.


و اکنون انتخاب با ماست. با بی‌بی‌سی انگلیسی، رویترز، فاکس نیوز، ام.بی.سی و الجزیره و سی‌ان‌ان بجنگیم یا با سایت‌های کم اهمیتی مثل بی‌بی‌سی فارسی، روز، بالاترین و صدای فارسی آمریکا...!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار