کد خبر:۲۲۳۴۲۲

بازی تراوین متوقف شد

بازی آنلاین مدتی است در بین جوانان ما گسترش یافته. این گونه بازی‌ها ابتدا تبلیغ بازی رایگان بدون دانلود را می‌کنند اما پس از مدتی که افراد زمان زیادی و حتی بیش از ۱۸ ساعت در روز را صرف این رقابت می‌کنند، در صورت واریز نکردن مبلغ به حساب این سایت‌ها از رقابت به طرز چشم گیری عقب می‌افتند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، ایتنا نوشت: با گذشت سال‌ها از آغاز پروژه جنگ نرم دشمنان ایران و در راس آن‌ها آمریکا، هر روز شاید متدی نوین از این جنگ هستیم. جنگی که مستقیما جوانان و افکار و اعتقادات آن‌ها را نشانه رفته است. در این راستا سال‌ها می‌باشد که به جهت پیشبرد تهاجم فرهنگی، دشمنان اسلام با شاخه‌ای جدید از این جنگ در بین جوانان کشور نفوذ کرده‌اند و آن بازی‌های آنلاین نام دارد. این بازی‌های آنلاینکه گا‌ها به فارسی هم ترجمه شده‌اند، جهت انحراف و انحطاط جوانان این مرز و بوم طراحی شده است.

در واقع بازی آنلاین مدتی است در بین جوانان ما گسترش یافته. این گونه بازی‌ها ابتدا تبلیغ بازی رایگان بدون دانلود را می‌کنند اما پس از مدتی که افراد زمان زیادی و حتی بیش از 18 ساعت در روز را صرف این رقابت می‌کنند، در صورت واریز نکردن مبلغ به حساب این سایت‌ها از رقابت به طرز چشم گیری عقب می‌افتند و در اینجا حس کنجکاوی و اعتیاد ادامه بازی، آن‌ها را ترغیب به واریز پول و ادامه روند آن می‌نماید.

در این بازی‌ها حس نبرد با اقوام دیگر را تقویت کرده و چهره‌های زشت و عجیب از سربازان ایرانی فیلم 300 را برایتان تداعی می‌کند

در این راستا و پیشبرد جنگ نرم، دشمنان می‌خواهند به هر طریقی به دنبال رخنه ایی بگردند تا جوانان کشورمان را به جای تبدیل به یک فرد سازنده تبدیل به یک معتاد آنلاین قرن حاضر نمایند. عوارض فکری، دلهره، حس خشونت، دوری فرد از کانون خانواده، کم تحرکی، بی‌خوابی و... همگی از عوارض بی‌شمار این گونه بازی‌های به ظاهر جذاب و زیبا می‌باشند. مفاهیم قوم عرب و پارس و فرانک‌ها و ژاپنی‌ها و... در این بازی‌ها حس نبرد با اقوام دیگر را تقویت کرده و چهره‌های زشت و عجیب از سربازان ایرانی فیلم 300 را برایتان تداعی می‌کند. چهره‌های ایرانیان و پارس‌ها با لباس زره‌ای و ترسناک و قیافه‌های مضحک طراحی شده‌اند. اعراب هم چفیه بر روی صورتشان ترسیم شده است و بیانگر کسانی هستند که عملیات‌های تروریستی را انجام می‌دهند. (اسلام هراسی)

متاسفانه بی‌توجهی به توسعهٔ بازی‌‌های برخط خارجی در سال‌‌های اخیر در حالی اتفاق می‌ افتد که با توجه به جمعیت جوان و ضریب نفوذ اینترنت در ایران، کشور ما بازاری فوق ‌العاده برای شرکت‌‌های خارجی می‌باشد و این شرکت‌‌ها برای دسترسی به بازار ایران از انجام هیچ کاری فروگذار نمی‌‌کنند و در سایهٔ این بی‌توجهی و حتی حمایت غیر قابل توجیه، تعداد بازی ‌های خارجی که تنها طی چند ماه گذشته ترجمه شده و در اختیار کاربران ایرانی قرار گرفته ‌اند، بالغ بر 15 عنوان است.

متاسفانه بی‌توجهی به توسعهٔ بازی‌‌های برخط خارجی در سال‌‌های اخیر در حالی اتفاق می‌ افتد که با توجه به جمعیت جوان و ضریب نفوذ اینترنت در ایران، کشور ما بازاری فوق ‌العاده برای شرکت‌‌های خارجی می‌باشد و این شرکت‌‌ها برای دسترسی به بازار ایران از انجام هیچ کاری فروگذار نمی‌‌کنند

جلوگیری از ارائه بازی‌‌های آنلاین خارجی بدون اخذ مجوزهای لازم (فرهنگی- فنی- تجاری)، نظارت بر تراکنش‌‌های مالی بازی ‌های ترجمه شده، نظارت بر استفاده از ظرفیت فنی شرکت‌‌های سازنده در همکاری ‌های مشترک با تولیدکنندگان ایرانی، بازگشت بخشی از درآمدهای این بازی‌ها به چرخه‌ ی تولید بازی‌‌های داخلی، از جمله فعالیت‌‌هایی است که می‌‌تواند این بازار آشفته را اندکی سامان دهد.
تراوین

ساماندهی نشر بازی‌‌های برخط در دیگر کشور‌ها باعث شکوفایی این صنعت شده است. برای مثال می‌‌توان از چین و کره‌ ی جنوبی نام برد. این کشور‌ها برای حمایت از رشد صنعت ساخت بازی‌‌های آنلاین بومی، برای بیش از 3 سال استفاده از بازی ‌های آنلاین خارجی بومی سازی شده در کشورشان را ممنوع اعلام کردند و در‌‌ همان مدت برای تغییر ذائقه مخاطبان حمایت از ساخت بازی‌‌های بومی را افزایش دادند و امروز بازارهای بازی ‌های آنلاین این کشور‌ها در اختیار تولیدکنندگان بومی است.

در این میان با فیل‌تر کردن بزرگ‌ترین بازی آنلاین غربی (Teravian) و فعالیت گروه‌‌های سازنده بازی ‌های آنلاین ایرانی در چارچوب‌‌های تعیین شده و با توجه به نابرابری شرایط در حال فعالیت در بازاری هستند که بدون توجه کافی در اختیار بازی ‌های خارجی قرار گرفته است. بازی‌‌های ترجمه شده می‌ توانند بعد از گذشت یک زمان تنفس میان مدت (به نفع تولیدکنندگان داخلی) و با رعایت چارچوب‌‌های تعریف شده به فعالیت خود در ایران ادامه داده و در رقابتی سالم در این عرصه‌ ی جدید حضور داشته باشند. در نتیجه این محدودیت آغازی است بر شروع ساماندهی بازار آشفته بازی ‌های آنلاین در ایران اسلامی و مقابله با جنگ نرمی که در پس این قبیل بازی‌ها نهفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۷
سلام
من عمرم رو پای این بازی ها گذاشتم و چه هزینه ها نکردم و چه سرور هایی که برنده شدم.
ولی الان به گذشته نگاه میکنم فقظ ضعف چشم برام مونده و دانشگاهی که اگر معدل خوبی رو بدست می اوردم الان جای خوبی استخدام بودم ولی نیستم به 31 سال سن هنوز هرجا میرم استخدام نمیکنن میگن معدلت پایینه و متاسفانه وقت بود فنی حرفه ای برم و اموزش ببینم ولی همین تراوین اینقدر منو ععقب انداخت که واقعا مثل معتادا بودم.
اولش تفننی بود ولی بعد دیگه واقعا اعتیاد اور بود صبح قبل صبحانه تراوین - وقت نهار تراوین -تو کلاس تراوین- مسافرت تراوین - خواب تراوین - اصلا نابودم کرد به صورتی که اصلا فکرش رو هم نمیکردم همچین بلایی سرم بیاد.
خدا خیرتون بده لطفا بیشتر اظلاع رسانی کنید.

0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار