کد خبر:۲۲۳۵۰۹
برترین مجله جغرافیا در کشور در دستان دانشگاه سیستان و بلوچستان
با ارزیابی پایگاه استنادی جهان اسلام مجله جغرافیا و توسعه دانشگاه سیستان و بلوچستان، برترین مجله کشور شد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بررسی های تحلیلی- تطبیقی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) مجله جغرافیا و توسعه دانشگاه سیستان و بلوچستان حائز رتبه اول شد.
بر اساس این گزارش، این مجله علمی از میان 889 مجله دارای رتبه علمی از کمیسیون نشریات وزارت علوم اعم از مجلات ، مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی داری رتبه 12 ملّی می باشد و در بین مجلات جغرافیایی کشور با ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی (SID) و به لحاظ ضریت تاثیر (IF) جایگاه مناسبی داشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.