برای نخستین بار، کمیته ارزیابی طرح های پژوهشی کارشناسان دانشگاه شیراز راه اندازی شد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، ابراهیم حافظی، رئیس این کمیته گفت: نظر به اهمیت امر پژوهش خصوصا در محیط های علمی و دانشگاهی و نقش خطیر آن در برنامه ریزی و تصمیم گیری و همچنین ایجاد فرصت های لازم برای کارشناسانی که توانایی و انگیزه کافی برای انجام تحقیق را دارند؛ این کمیته در دانشگاه شیراز ایجاد شد.
وی افزود: با توجه به بند 9 ماده 68 قانون خدمات کشوری «کارمندان هر دستگاه می توانند خدماتی فراتر از وظایف سازمانی از جمله پژوهش در امر مرتبط به دستگاه ذیربط ارائه دهند.»
رئیس کمیته ارزیابی طرح های پژوهشی کارشناسان دانشگاه شیراز اظهار داشت: شناسایی و استفاده هر چه بهتر و بیشتر از ظرفیت علمی کارکنان، هدایت و تسهیل انجام امور تحقیقاتی، اهتمام در سوق دادن و کاربردی نمودن طرح های تحقیقاتی و استفاده از نتایج آن در سیاستگذاری ها، برنامه ریزی ها و طراحی پروژه های اجرایی دانشگاه و همکاری در شناسایی پژوهشگران و صاحب نظران به منظور به کارگیری آنان در طرح های تحقیقاتی از مهمترین اهداف این کمیته به شمار می رود.
حافظی گفت: از دیگر اهداف کمیته ارزیابی طرح های پژوهشی کارشناسان دانشگاه شیراز می توان به «پیگیری و اجرای نشست های مطالعاتی و علمی مشترک بین شوراهای پژوهش با سایر مراکز مطالعاتی و دانشگاهی داخلی و خارجی برای ارتقای سطح و توان علمی کارشناسان دانشگاه» و «ارائه راهکارهای تشویقی به منظور جلب نظر پژوهشگران به سمت پژوهش های خاص و ایجاد حس همکاری و تعامل در امور پژوهشی» اشاره کرد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای اجرای طرح های پژوهشی کارشناسان دانشگاه خاطر نشان کرد: پس از برگزاری جلسات متعدد، آیین نامه کمیته ارزیابی طرح های پژوهشی کارشناسان دانشگاه شیراز تدوین و به تصویب کمیته تحول اداری رسید.
رئیس کمیته ارزیابی طرح های پژوهشی کارشناسان دانشگاه شیراز اظهار امیدواری کرد: راه اندازی این کمیته الگوی مناسبی برای دیگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور باشد.
گفتنی است دانشگاه شیراز دارای بیش از هزار و پانصد نفر کارکنان غیر هیات علمی است که از این تعداد 8 نفر دارای مدرک دکتری، 112 نفر کارشناسی ارشد، 477 نفر کارشناس، 129 نفر دارای مدرک فوق دیپلم و مابقی دیپلم و زیر دیپلم می باشند.