کد خبر:۲۲۳۹۲۰
خانواده آرون سوارتز، مخترع RSS با انشار بیانیه‌ای؛

دولت آمریکا قاتل فرزندمان است

خانواده «آرون سوارتز» فعال اینترنتی و وبلاگ نویس معروف آمریکایی در بیانیه‌ای اعلام کردند که «ظاهرا» درگذشت وی خودکشی بوده است.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه پی سی مگ (PCMAG)، خانواده «آرون سوارتز» فعال اینترنتی و وبلاگ نویس معروف آمریکایی در بیانیه‌ای اعلام کردند که «ظاهرا» درگذشت وی خودکشی بوده است.

 

در این بیانیه آمده است که سوارتز از ترس اینکه دادگاه قضایی آمریکا وی را به دلیل اتهاماتی که به وی نسبت داده‌اند به 35 سال زندان و یک میلیون دلار جریمه نقدی محکوم کند خودکشی کرده است.

 

خانواده آرون در این بیانیه مرگ وی را ناگوار و غیرقابل باور توصیف کرده‌اند.

 

 RSS

 

در این بیانیه همچنین آمده است؛ آرون قربانی کنجکاوی سیری ناپذیر خود، خلاقیت و امتناع از قبول بی عدالتی به عنوان امری اجتناب ناپذیر شد.

 

در ادامه این بیانیه آمده است؛ آرون تعهدات عمیقی به عدالت اجتماعی داشته و زندگی وی بر اساس آن تعریف می‌شده است. آرون وسیله‌ای برای شکست لایحه سانسور اینترنتی بود و برای یک سیستم سیاسی بازتر و دموکراتیک تر در آمریکا مبارزه می‌کرد. وی از مهارتهای بی نظیر خود به عنوان برنامه نویس و متخصص فناوری نه برای پول درآوردن بلکه برای ایجاد جهانی عادلانه‌تر استفاده کرد.

  

خانواده وی در این بیانیه گفته‌اند که مرگ آرون سوارتز یک تراژدی شخصی نیست. وی قربانی سیستم عدالت کیفری رعب آور آمریکا شده است.

 

در این بیانیه تاکید شده است: تصمیمات مقامات قضایی در رابطه به پرونده ماساچوست و دانشگاه ام آی تی به مرگ آرون کمک کرده است. امروز ما برای این مرد فوق‌العاده و غیر قابل جایگزین متاسف و سوگواریم.

 

براساس این گزارش، او در ماه‌های گذشته با اتهام هک کردن برخی وب سایت‌ها روبرو شده بود.

 

اتهام وی هک کردن و نفوذ به وبسایت‌های دانشگاه‌ها و دستیابی به هزاران صفحه از اطلاعات آکادمیک از وبسایت جی‌استور (JSTOR) بود. اطلاعاتی که به گفته بازپرسان آقای سوارتز گفته بود در نظر داشته همه آنها را به طور رایگان در اختیار عموم قرار دهد.

 

آرون سوارتز در جلسه سال گذشته بازپرسی همه اتهام ها را رد کرده بود و قرار بود ماه آینده دوباره در دادگاه حاضر شود.

 

سوارتز پیش از این از «باراک اوباما» ریئس جمهوری آمریکا و لیست کشتار وی شدیدا انتقاد کرده و همچنین حملات سایبری آمریکا علیه ایران را محکوم کرده بود.

 

وی در میان دانشجویان نخبه دانشگاه‌هایی چون ام. آی. تی آمریکا یک قهرمان محسوب می‌شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار