کد خبر:۲۲۳۹۵۰
فردا صورت می گیرد؛

تقدیرازبرگزیدگان هجدهمین جشنواره رازی باحضوررئیس جمهور

مراسم تقدیر از برگزیدگان هجدهمین جشنواره‌ رازی فردا با حضور رئیس جمهور در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
تقدیرازبرگزیدگان هجدهمین جشنواره رازی باحضوررئیس جمهور

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، با تغییر زمان برگزاری از دوشنبه 25 دی ماه به سه شنبه 26 دی ماه 1391 به منظور تجلیل از مقام و منزلت پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان فرهیخته دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می‌شود.


از دو دسته از افراد حقیقی و نهادهای حقوقی کشور در این جشنواره تقدیر می شود؛ افراد حقیقی شامل محققان، محققان جوان غیر دانشجو  و 30 سال و یا کمتر، محققان دانشجو در رشته های مختلف علوم پزشکی، صاحبان ابداعات و اختراعات در حیطه های علوم پزشکی، محققانی که تحقیقات آنها منجر به ارتقای نظام سلامت شده باشد، هستند.


از نهادهای حقوقی داخل کشور که در جشنواره رازی مورد تقدیر قرار می گیرند دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مراکز تحقیقاتی مصوب علوم پزشکی کشور، مجلات علمی - پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور، کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور هستند.


بنا به این گزارش سازمان های غیردولتی، شرکت ها، موسسات، انجمن های خیریه و انجمن های علمی حامی پژوهش های علوم پزشکی نیز در این جشنواره تقدیر می شوند.

 

 با توجه به افزایش دو برابری میزان جوایز نقدی برگزیدگان حقیقی هجدهمین جشنواره‌ تحقیقاتی علوم پزشکی رازی به رتبه‌ اول محققان 80 میلیون ریال، برگزیده‌ پژوهشگر برتر و رتبه‌ دوم محققان 70 میلیون ریال و رتبه‌ سوم محققان و محقق جوان برگزیده نیز 60 میلیون ریال اعطاء می‌شود.


علاوه بر این، تندیس جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، لوح تقدیر به امضاء رئیس جمهور و وزیر بهداشت به برگزیدگان اعطا خواهد شد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار