مأموريت ماهواره ملي اميد با موفقيت کامل به پايان رسيد
کد خبر:۲۲۴۱۵

مأموريت ماهواره ملي اميد با موفقيت کامل به پايان رسيد

ماهواره اميد با انجام دادن موفقيت آميز همه اهداف و وظايف پيش بيني شده به مأموريت خود پايان داد.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر اصغر ابراهيمي، کارشناس علوم و فناوري فضايي در گفت وگو با واحد مرکزي خبر گفت: مأموريت همه ماهواره هاي دنيا مدت زمان مشخصي دارد که در اين زمينه مأموريت ماهواره اميد نيز به طور کامل انجام شده و در مدت مأموريت ماهواره هيچ گونه نقص و اشکال فني مشاهده نشده است.

وي اضافه کرد: البته پيش بيني مي شود ماهواره اميد تا 38 روز ديگر در مدار باشد و پس از آن از مدار خارج و در جو قرار گيرد.

ابراهيمي با اشاره به اينکه ماهواره اميد تاکنون بيش از 700 بار به دور زمين چرخيده است گفت: ارتباط متقابل با ايستگاه هاي زميني، دريافت و ارسال سيگنال هاي مخابراتي و متني و ارسال اطلاعات tt&c (تي تي اند سي) ازجمله ماموريت هاي ماهواره اميد بوده که اين وظايف را اين ماهواره ملي به خوبي انجام شده است.

اين کارشناس افزود: برخي مراکز علمي و تحقيقاتي و پايگاه هاي اينترنتي آماتوري (غيرحرفه اي)‌ فضايي دنيا از جمله کشورهاي انگلستان، آمريکا و روسيه در مدت ماموريت ماهواره اميد، موفق به دريافت اطلاعات از اين ماهواره شده اند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار