به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، چندی پیش سایت ویکی پدیا در اقدامی سوال برانگیز، پیشنهاد «حذف سریع» زندگینامۀ نویسنده و اندیشمند مشهور ایرانی مرحوم حجتالاسلام والمسلمین استاد علی ابوالحسنی (منذر) را به نظرخواهی گذارد و اخیراً نیز به حذف نام ایشان مبادرت کرد!
این در حالی بود که فریبخوردگان فرقه بهاییت، طی ماههای اخیر بهطور جدی در فضای اینترنت و وب فارسی فعال شده و به دنبال مقابله با اندیشههای ناب شیعی هستند. اقدام هدفمند و قابل پیشبینی ویکی پدیا مبنی بر حذف صفحه استاد ابوالحسنی، موجبات بروز واکنشهای متعددی از سوی کاربران فضای مجازی و اینترنت شد.
در همین خصوص بسیاری از سایتها و وبلاگهای فعال، از این عمل ویکیپدیا شدیدا انتقاد کرده و ضمن طرح سوالهایی از گردانندگان ظاهراً مجهولالهویه این سایت، عموما! این پرسش را مطرح کردهاند که اصولاً ویکی پدیا به چه منظور، صفحه استاد منذر را با آن سوابقِ علمی و اندیشهای گسترده، برای گزینه حذف برگزیده و این مسأله را به نظرسنجی گذاشته است؟
سوال مطرحشده دیگر این است که ویکیپدیا با آن سابق طولانی در ادعای حمایت از آنچه گردش آزاد اطلاعات مینامد، چرا هر سخن منطقی و عالمانهای را تنها به این سبب که با علاقهمندیهای سیاسی و خواستههای نامشروع صاحبان قدرت رسانهای همخوانی ندارد، حذف میکنند؟
از سوی دیگر بعضی از کاربران شبکههای اجتماعی داخلی و کاربران فارسیزبان شبکههای اجتماعی خارجی موضوع دیگری را مطرح کرده و این اتفاق را دور از ذهن ندانستهاند. دلیل این ادعا نیز، چنین اعلام شده است:
«وقتی افرادی مانند «جادی» از کابران شناخته شده مخالف جمهوری اسلامی ایران در فضای وب، یکی از مدیران بخش فارسی این دایرهالمعارف آنلاین باشد، اینگونه اقدامات اصلاً بعید نیست.»
از سوی دیگر در پایگاه اطلاع رسانی که به نام استاد ابوالحسنی (منذر) فعالیت دارد، واکنش سایت بهائی مآب بالاترین اینگونه بیان شده است:
«به بهانه حذف یک صفحه از ویکی پدیا، نبش قبر کردند دشمن بهاییان را... علی ابوالحسنی (منذر) که دشمن تراز اول بهاییان ایران بود و حدود یک سالی است که مرده است را به بهانههای مختلف سر زبانها میآورند / مثل همین یکی سایتهای بسیاری هم به ویکی پدیا حمله ور شدند بخاطر حذف این صفحه.»
گفتنی است چندی پیش نیز، سایت بالاترین از پخش مقاله استاد منذر با عنوان «رقیه (س) در اوراق تاریخ» در اثبات وجود حضرت رقیه (س) در اینترنت ابراز نگرانی کرده واز طرح نام ایشان به مناسبتهای مختلف، برآشفته شده بود. تیتر خبر مورد اشاره نیز، گویای همین نکته میباشد: «مطرح کردن دشمن تراز اول بهائیها ماهها پس از مرگش»
گفتنی است فرقهر ضالخ بهائیت از انحرافات آشکاری است که با حمایتهای اولیه روسیه تزاری بهوجود آمد و از همان ابتدا در خدمت اهداف استعماری انگلستان وارد عمل شد.
اهانت به مقدسات اسلام و تشیع، جایز دانستن ازدواج با محارم، انکار معاد و نفی اصول و فروع دین، در کنار جاسوسی آشکار برای رژیم صهیونیستی، تنها بخشی از خیانتهای آشکار این فرقه ضاله است.