کد خبر:۲۲۴۴۳۹
وبلاگ «بروبچه‌های ارزشی»

بسیجی مورد علاقه بی بی سی را بشناسیم

اخیراً یک بسیجی به نام حمید رضا احمد آبادی که ظاهری ۲ آتشه هم دارد مورد توجه شبکهٔ معاند bbc قرار گرفته است و حتی با او مصاحبه‌ای نیز ترتیب داده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ «بروبچه‌های ارزشی» چنین نوشته است: اخیراً یک بسیجی به نام حمید رضا احمد آبادی که ظاهری 2 آتشه هم دارد مورد توجه شبکهٔ معاند bbc قرار گرفته است و حتی با او مصاحبه‌ای نیز ترتیب داده‌اند، سادگی این فرد که متأسفانه شدیداً جوزده نیز شده است موجب شده تا این رسانه معاند این شخص را نماینده‌ای از اقشار بسجی معرفی کند و حتی با بزرگ کردن اشتباهات و تضادهای شخصیتی ایشان، تمام بسیجی‌ها را زیر سوال ببرد؛ در کنار این مسئله، بسیاری از رسانه‌های اصولگرایی نیز این پازل را تکمیل می‌کنند یعنی این بسیجی را فردی مزدور و... معرفی کرده و تمام شخصیت و سابقهٔ او را زیر سوال برده‌اند.

 

 


در کشور ما بسیج دامنهٔ بسیار گسترده‌ای دارد، هرکسی به سهم پایداری و مقاومت خویش روی اصول انقلاب، خود را بسیجی می‌داند حتی اگر رسماً هم در آن عضو نباشد. ما بسیجی‌هایی داریم که یواشکی ترانه هم گوش می‌کنند اما پای انقلاب که برسد از ما هم آتشی‌تر هستند، بسیاری از این گونه بسیجی‌ها زمان جنگ به جبهه شتافتند، شهد ایمان را با توجه به آمادگی قلبی خود چشیدند، تا نزدیکی عصمت از گناه هم پیش رفتند و شهد شهادت را عاشقانه نوشیدند، بسیار اشتباه است که این افراد را از دایره مردمی بسیج خارج بدانیم، بلکه باید دانست که بسیج مراتبی دارد، مراتبی از علم و عمل، مراتبی از بصیرت و ولایت مداری، مراتبی از تولی و تبری، مراتبی از تحصیلات ابتدایی تا پرفسورا.

 

این بسیجی ساده‌دل مزدور نیست، جوزده شده و کسی هم او را راهنمایی نکرده است؛ او اگر چه بسیجی است اشتباهات بزرگی نیز دارد او فکر می‌کند همانقدر که ولایت فقیه درانقلاب یک اصل اساسی است، نداشتن رابطه با آمریکا نیز اصل غیر قابل تغییر است و همین حس که او نسبت به آمریکا دارد شاید نتیجهٔ مواضع ضدآمریکایی رهبران ایران عزیز است ولی اشتباهًا آن‌ها را به‌‌ همان اندازه ولایت فقیه مهم می‌شناسد. اگر چه این بسیجی خبرنگار bbc را یک مزدور می‌خواند اما او اشتباه بزرگی انجام می‌دهد که با bbc مصاحبه می‌کند، چرا که او (خبرنگار BBC) مسیر صحبت وی را به سمت دلخواه خویش می‌برد و آن را تقطیع کرده و طوری پخش می‌کنند که تمام بسیجی‌ها افرادی ابله و احمق جلوه کنند، حال اینکه در دانشگاه شیراز بسیجی می‌شناختم که استادتمام (پرفسور) بخش کشاورزی دانشگاه شیراز بود و به سادگی تمام بسیجیان، با اتوبوس به نمازجمعه می‌رفت و در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد و البته رسانه‌های معاند هرگز با این بسیجیان مصاحبه نمی‌کنند و بهتر بگوی این بسیجیان شبکه‌های معاند را برای مصاحبه نمی‌پذیرند و این بسیجی و تمام افرادی که با این شبکه‌های معاند مصاحبه می‌کنند باید حواسشان باشد که هیچ تضمینی برای تحریف و تقطیع سخنانشان وجود ندارد و هیچ هدفی نیز جز خیانت به انقلاب در این مصاحبه‌ها و پخش آن‌ها وجود ندارد. این بسیجی برای اقدامات اشتباه خود مانند برخورد با بی‌حجابی یا اقدامات سرخود، توجیه می‌تراشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار