کد خبر:۲۲۴۴۶۹
3 بهمن؛

دومین کنگره ملی اندومتریوز برگزار می شود

همایش ملی اندومتریوز 3 بهمن91 در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح می شود.
دومین کنگره ملی اندومتریوز برگزار می شود

 به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، اندومتریوز، با شیوع تقریبی 176 میلیون زن مبتلا در جهان و بار مالی حدود 110 میلیارد دلار در سال، یکی از شایع ترین و پرهزینه‌ترین بیماری‌های زنان است. اندومتریوز تنها قاعدگی دردناک نیست، بلکه با پیامدهای بسیار، مانند ناباروری، افزایش شانس ابتلا به سرطان تخمدان، کیفیت نامناسب زندگی خانوادگی و اجتماعی و اختلال های روانی، همراه است.

 

 شیوع تقریبی اندومتریوز در بین خانم‌ها در دوره ی باروری، حدود پنج تا 20 درصد  و در زنان نابارور حدود30 تا 50 درصد برآورد می‌شود. به رغم این آمار، شیوع دقیق این بیماری به  طور دقیق روشن نیست، زیرا ابزارهای غیرتهاجمی دقیق برای تشخیص اندومتریوز وجود ندارد همچنین این بیماری در برخی موارد بدون نشانه است.

 


 شیوع اندومتریوز در ایران نسبت به غرب بالاتر و سن ابتلا پایین تر است

 از آن جاکه تقریباً در تمام موارد، اندومتریوز بیماری خاص زنان است، کمتر به آن توجه شده است، در ایران نیز برآوردی دقیق از شیوع اندومتریوز در دسترس نیست، ولی با توجه به ساخته های لاپاراسکوپیک بیماران ایرانی و همچنین، ابتلای طیفی وسیع از دختران جوان به این بیماری، به نظر می‌رسد که شیوع اندومتریوز در ایران نسبت به جوامع غربی بالاتر و سن ابتلا نیز پایین تر است.

 

 عوامل متعددی در پاتوژنز این بیماری دخیل هستند که به طور کلی، می‌توان آنها را در گروه‌های اصلی برون‌زا و درون‌زا بررسی کرد. عوامل برون‌زا، به طور عمده، شامل عوامل محیطی، سموم، آلودگی‌های هوا و محیط زندگی و میل به زندگی صنعتی هستند و عوامل عفونی و ژنتیک، عوامل دورن زایی هستند که سبب افزایش استعداد ابتلا به بیماری می شوند و روند پیشرفت بیماری را کنترل می کنند.

 

مهم ترین مسئله در پژوهش های اندومتریوز فقدان سرمایه‌گذاری مناسب و برنامه‌های پژوهش ناهم سو و گسسته است. از این رو، برای یکپارچه کردن پژوهش ها در زمینه ی اندومتریوز، انجمن جهانی اندومتریوز (World Society of Endometriosis) و سازمان تحقیقات جهانی اندومتریوز (World Endometriosis Research Foundation) سیاست‌های تحقیقاتی اندومتریوز را تبیین می‌کنند. در هم‌نشست انجمن جهانی اندومتریوز و سازمان تحقیقات جهانی اندومتریوز در کنگره جهانی اندومتریوز، اولویت‌های پژوهشی اندومتریوز در جهان در پنج شاخه زیر تبیین شد:
تشخیصش
طبقه‌بندی و پیش‌آگهی
درمان
اپیدمیولوژی
  آسیب‌شناسی و علت‌شناسی اندومتریوز


 
با توجه به اهمیت این موضوع دومین کنگره کشوری اندومتریوز از 3 تا 4 بهمن امسال با هدف های:

بررسی آسیب شناسی و علت شناسی اندومتریوز، از منظر بیولوژی، پاتولوژی، ایمونولوژی، ژنتیک، سم شناسی، عفونی و انکولوژی

بررسی روش‌های تشخیص اندومتریوز2

بررسی ارتباط عوامل محیطی با اندومتریوز

بررسی کیفیت زندگی مبتلایان به اندومتریوز

بررسی موفقیت تکنیک های کمک باروری در بیماران مبتلا به اندومتریوز

بررسی درمان‌های طبی و جراحی در مبتلایان به اندومتریوز

 

در این کنگره، جدیدترین یافته ها و نظریه های علمی در مباحث آسیب شناسی و علت شناسی، درمان های پزشکی و جراحی، روش های تشخیص، ارتباط عوامل محیطی با اندومتریوز و جنبه های ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به اندومتریوز بحث و بررسی خواهند شد.


نخستین کنگره کشوری اندومتریوز در آبان 1387 برگزار شده است.


مراسم افتتاح دومین کنگره ملی اندومتریوز در تهران، بزرگراه شهید چمران،، بلوار دانشجو،خیابان کودکیار، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تالار امام خمینی (ره)ساعت 8 -9:30 برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار