از شعار تا عمل
اين مطلب رو براي کساني نوشتم که دو شرط زير رو دارند:
1 – در تعطيلي هاي نوروز قصد خريد دارند (حالا خريد هر نوع چيزي) چه در مسافرت هاي نوروزي يا در شهر خودشان.
2 - در جريان حمله رژيم غاصب صهيونيستي به غزه و کشتارهايي که در غزه انجام شد ناراحت شدند و مردم غزه رو حق و رژيم صهيونيستي رو باطل مي دونند و به اين که "اسرائيل بايد نابود شود" اعتقاد دارند.
يک سئوال اينست که چرا دولت براي تحريم محصولات صهيونيستي کاري نمي کند و جلوي ورود اين کالاها گرفته نمي شود و شايد بگوييد اين شعارهايي که عليه اسرائيل مي دهيم، يا اعلاميه و قطعنامه هايي که صادر مي شود به تنهايي کافي نيست و بايد از شعار صِرف به عمل رسيد و بايد جلوي ورود محصولات صهيونيستي به کشور را گرفت تا گامي براي نابودي اسرائيل برداشته شود. (حداقل با تحريم محصولات صهيونيستي)
*** واقعيت اينست که بايد بدانيد که اين مردم نيستند که خود را با بازار تطبيق مي دهند، بلکه بازار است که خود را با خواسته هاي مردم تطبيق مي دهد و آن محصولي که فروش داشته باشد، حتي اگر جلوي ورود آن را بگيرند هم بصورت قاچاق وارد مي شود و به دست خريدار مي رسد – شبيه اين موضوعي که گفتم را در جريان افزايش تعرفه ورود موبايل (ببخشيد تلفن همراه) به کشور براي حمايت از توليد تلفن همراه در کشور ديديم که قاچاق تلفن همراه به شدت افزايش يافت و مشتري مي توانست همان تلفن هاي گذشته را که حالا قاچاقي وارد شده بود به قيمت گذشته بلکه پايين تر بخرد و دولت بدون همکاري مردم در اين طرح شکست خورد.
فکر کنم ديگر ميدانيد چه مي خواهم بگويم؛ واقعيت اين است که همه انتظار ما در تحريم کالاهاي مورد نظر از دولت است و اين انتظاري نابجاست.
کاري که شما مي تواني انجام دهي اينست که اولاً از خريد کالاهاي مورد نظر خودداري کني که ليست بعضي از اين محصولات در ادامه مي آيد و شما با مطالعه اين ليست مي توانيد در هنگام خريد دقت کافي را به عمل آوريد.
ثانياً: ممکن است بگوييد حالا که من خريده ام و ديگر دير شده است. جواب اين حرف اينست که سرمايه يک شرکت فقط دارايي مالي آن نيست. شهرت و آوازه ي آن هم خيلي مهم است. مثلاً هنگامي که شخصي هنگام خريد تلويزيون ببيند دوستانش در منزل تلويزيون سامسونگ دارند، موقع خريد تلويزيون در فروشگاه اگر دو تلويزيون از دو شرکت مختلف ببيند که يکي از آنها سامسونگ است فکر مي کند سامسونگ بهتر است.
استفاده از بعضي کالاها، نام شرکت سازنده را هم ترويج مي کند. کالايي مثل قهوه را مي تواني در يک ظرف ديگر بريزي، اما يک گوشي تلفن همراه، علاوه بر آن که يک آگهي تبليغاتي دائمي است وادارت مي کند باتري و شارژر و چيزهاي ديگري از اين شرکت بخري. در آخر اينکه هر کسي مسئول کاري است که خودش انجام مي دهد و انسان بايد در وهله اول به وظيفه اش عمل کند و اينکه ديگران به اين مسائل توجه نمي کنند و اين محصولات را مي خرند، خودشان پاسخگوي اين کارشان خواهند بود.
ليست محصولات صهيونيستي در ادامه مطلب:
اين مطلب از روي مطلب "چگونه به اسرائيل کمک کنيم" با تغييراتي نوشته شده که نمي دونم منبعش کجاست، چون اين مطلب رو چند جا ديدم ولي هيچ کدوم منبع رو ذکر نکرده بودند.
شرکت اينتل Intel
اينتل يک واحد توسعهي خود را در سال 1353 در حيفا و يک مجتمع توليد ريزپردازنده را در سال 1364 در قدس بنا نهاد. اين واحدها نخستين مراکزي بودند که اين شرکت خارج از مرزهاي ايالات متحده ايجاد کرده بود.
يکي از واحدهاي اين شرکت که در زمينهي پردازندههاي موسوم به پنتيوم 4 فعاليت ميکند، در زمينهاي يک روستاي اشغالشدهي فلسطيني ساخته شده و ساکنان اين روستا که پيش از تخريب، سيصد خانه، دو مسجد و يک مدرسه داشته، قتلعام شدهاند و باقيماندگان اندک آن نيز حق بازگشت به زمينهايشان را ندارند.
مسوولان شرکت اينتل، به بهانهي خودداري از ورود به مناقشات سياسي، از گفتگو دربارهي سرنوشت صاحبان حقيقي زمينهاي اين منطقه پرهيز ميکنند. شعبهي اسراييلي اين شرکت هماکنون با بيش از 4000 نفر کارمند، سومين واحد بزرگ اينتل در دنياست و صادرات آن سالانه بيش از يکهزار ميليارد تومان برآورد ميشود. اين واحد هماکنون بر روي پردازندههاي centerino کار ميکند.
________________________________________
ريزپردازندهي centrino
گونهاي از ريزپردازندههاي شرکت اينتل که در رايانههاي قابل حمل استفاده ميشود. اين پردازنده در مجتمع تحقيقاتي اين شرکت در حيفا طراحي شده است.
ريزپردازندهي پنتيوم 4
گونهاي از ريزپردازندههاي شرکت اينتل که از سال 1379 براي رايانههاي خانگي توليد ميشود.
ميتونيد براي اثبات اين موضوع ميتونيد به لينک مستقيمي که به سايت اينتل در پايين اومده توجه کنيد:
Israel Locations
Intel in Israel
شرکت سامسونگ Samsung و موتورولا Motorola
شرکت سامسونگ و متورولا که صد در صد سهام ان متعلق به خانواده اسحق بروخيم است که خود وي اکنون در شهر صديروت اسرائيل زندگي ميکند.
34 محصول سامسونگ که در اسرائيل توليد مي شود
Israel executive
شرکت نوکيا NOKIA
اين شرکت حضور خود در اسراييل را با يک سرمايهگذاري 500ميليارد دلاري در سال 1379 آغاز کرد و بخش عمدهي اين سرمايه در اختيار شرکتهاي اسراييلي قرار گرفته است.نوکيا چند مجتمع تحقيقاتي و صنعتي را در سرزمينهاي اشغالي راهاندازي کرده و بخشي از فرآيند طراحي و توليد محصولاتي مانند باتري گوشيهاي تلفن همراه در اين مجتمعها انجام ميشود.
شرکت نستله Nestle
شرکت نستله که بزرگترين توليدکنندهي مواد غذايي دنيا محسوب ميشود، به پاس خدماتش به رژيم اشغالگر قدس، جايزهي جوبيلي را از نتانياهو (نخستوزير وقت اسراييل) گرفته است. اين شرکت بيش از دويستميليارد تومان در اسراييل سرمايهگذاري کرده و در مقابل اين خوشخدمتي، سالانه حدود بيست و چهارميليارد تومان کمک مالي از ايالات متحده دريافت ميکند.
شرکت کوکا کولا Coca Cola
وزارت خارجهي رژيم اشغالگر قدس در روزنگاري که براي سال 1345 منتشر کرده، شش واقعه را حياتي خوانده است. مخالفت صريح شرکت کوکاکولا با تحريم اسراييل از سوي کشورهاي اسلامي يکي از اين وقايع است.
شرکت آي بي ام IBM
شرکت آيبيام يکسال پس از اعلام تشکيل دولت اسراييل نخسيتن سرمايهگذاريهايش را در سرزمينهاي اشغالي شروع کرد و در سال 1381، به پاس نيمقرن خدمات چشمگيرش به اين دولت، جايزهي سفير را از شيمون پرز (نخستوزير پيشين اسراييل) دريافت نمود.
شرکت بابيلون Babylon Ltd
شرکت سازنده و ناشر فرهنگنامهي بابل (که به اشتباه بابيلون خوانده ميشود؛ در حاليکه بابيلون برگردان انگليسي واژهي بابل است) که اين روزها نام کمابيش شناختهشدهاي است، در سال 1375 در سرزمينهاي اشغالي تاسيس شده است. اين شرکت هماکنون با بهکارگيري حدود هشتاد نفر، دفاتري در اسراييل و آلمان دارد.
شرکت تيمبرلند Timberland
جفري سوارتز مديرعامل و رييس هياتمديرهي شرکت در پايان يک سفر چهارروزه به سرزمينهاي اشغالي، در گفتگو با نشريهي يهودي جروزالمپست تاکيد کرد که اسراييل بايد پيامش را به گوش جهانيان برساند.شرکت تيمبرلند بيش از بيست فروشگاه در سرزمينهاي اشغالي داير کرده و يکي از توليدکنندگان پوتينهاي سربازان ارتش رژيم اشغالگر قدس است.
شرکت تايم وارنر Time Warner
همانگونه که از نامش پيداست، اين شرکت نتيجهي پيوستن چند شرکت رسانهاي آمريکايي به يکديگر است. شرکتهايي همچون برادران وارنر، تايم و AOL که هرکدام در رشتهي خود يکي از بزرگترينها بودند.تايم وارنر جايزهي جوبيلي را به پاس پشتيباني طولاني و همهجانبه از اسراييل، از بنيامين نتانياهو (نخستوزير پيشين اين رژيم) دريافت کرده است.
شرکت والت ديسني Walt Disney
شرکت سرمايهگذاري خانوادهي ديسني، بيش از پانصدميليارد تومان در سرزمينهاي اشغالي سرمايهگذاري کرده است. اين شرکت اعلام کرده که ميخواهد فعاليت اقتصادي جديدي را آغاز کند که حجم آن دستکم دويست و پنجاهميليارد تومان است . شرکت نيوز يکي از بزرگترين مجموعههاي رسانهاي دنياست که بيش از 175 روزنامه و دهها شبکهي تلويزيوني و راديويي را در اختيار دارد. روپرت مرداخ، مالک اين غول رسانهاي که به گورکن کثيف مشهور است، به تازگي سرمايهگذاريهاي سنگيني را در سرزمينهاي اشغالي آغاز کرده است.
شرکت سارالي Sara Lee
سارالي بزرگترين توليدکنندهي پوشاک دنياست. اين شرکت مالک بيش از چهلدرصد سهام شرکت دلتاجليل (بزرگترين توليدکنندهي پوشاک اسراييل) و مهمترين شريک تجاري آن است. توليدات اين شرکت با عناوين و نشانهاي مختلفي در کشورهاي مختلف به فروش ميرسد.
شرکت دلتا جليل DELTA GALIL
داو لاتمن يکي از دوستان نزديک ايهود باراک (نخستوزير پيشين اسراييل) است. او دلتاجليل را در سال 1354 در اسراييل بنا نهاد و هماکنون مهمترين سهامدار و مدير آن است. سارالي (بزرگترين شرکت توليدکنندهي پوشاک دنيا) دومين سهامدار دلتا و شريک اصلي آن محسوب ميشود.هوارد شولتز مديرعامل شرکت، از سوي يکي از موسسات يهودي به عنوان «پشتيبان صهيون» مورد تقدير قرار گرفت. يکي از مقامات وزارت امور خارجهي رژيم صهيونيستي نيز فعاليت يهوديان ثروتمندي چون شولتز را يکي از عوامل موفقيت تبليغاتي اسراييل ميداند.
شرکت اوريل L’OREAL
اسراييل مرکز منطقهاي اين شرکت در جنوب غربي آسياست. کنگرهي يهوديان آمريکا در بيانيهاي خشنودي خود را از پشتيباني شرکت L’oreal از دولت اسراييل اعلام کرده است.
شرکت ليميتد برندز Limited brands
لس وگزنر، بنيانگذار، مديرعامل و رييس هيات مديرهي شرکت، يکي از اعضاي کميتهي اِمِت است. اين کميته يک «اتاق جنگ رسانهاي» است که براي اطمينان از پوشش رسانهاي حوادث جهاني به سود اسراييل تشکيل شده است. نام اين کميته از برگردان عبري واژهي حقيقت (emet) گرفته شده است. چند نفر از قدرتمندترين رهبران سياسي، اقتصادي و فرهنگي ايالات متحده از اعضاي اين کميته هستند.رونالد لادر مدير اين شرکت است. وي رييس کنوني صندوق ملي يهود و مدير پيشين کنفرانس مديران سازمانهاي يهودي آمريکاست. او که يک صهيونيست دوآتشه و پرکار آمريکايي است، مخالف سرسخت بازگشت آوارگان فلسطيني به سرزمينهايشان است و معتقد است بايد ايشان را از بين برد.
به اميد نابودي رژيم صهيونيستي
/انتهاي پيام/