کد خبر:۲۲۴۹۱۹
توسط محقق برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز صورت گرفت؛

استفاده موضعی از عصاره نعنا در سردردهای میگرنی

توسط محقق برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از عصاره نعنا در سردردهای میگرنی استفاده موضعی شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، افشین برهان حقیقی امروز در نشست خبری با اشاره به استفاده موضعی از عصاره نعنا در سردردهای میگرنی تصریح کرد: این روش نه تنها در کاهش سردردهای میگرنی موثر است، بلکه در کاهش تهوع استفراغ میگرنی نیز موثر خواهد بود.

 

وی افزود: هم اکنون در پی تجاری سازی این محصول، معتقدیم که این فرآورده به تنهایی کارساز نیست و با ساخت چسب دارویی می توان درمان در این روش را که از طریق پوست به عروق و مغز منتقل می شود،کامل کرد.

 

این متخصص مغز و اعصاب که رتبه سوم جشنواره رازی در علوم داخلی را به خود اختصاص داده است، گفت: با وجود مشکلات، تحقیقات امروزه افزایش یافته و در دانشگاه ها به دنبال تحقیقات اصیل و کیفی هستیم.

 

حقیقی افزود: چاپ مقالات ما در مجلات معتبر بین المللی به صورت کیفی بالا رفته که این نیز جای بسی افتخار است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم معادل سازی از جشنواره رازی داشته باشیم؛ در واقع این جشنواره لیگ برتر تحقیقاتی کشور است که امسال نیز محققان و داوران دانشگاه علوم پزشکی در آن خوش درخشیدند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار