به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه نیز با تاکید بر ضرورت رشد و توسعه در دانشگاهها گفت: پژوهشها در طیفی گسترده، بهم پیوسته و چند وجهی انجام شده و به دو حوزه پژوهشهای بالادستی و پژوهشهای پایین دستی تقسیم میشوند.
وی با بیان اینکه پژوهشها در علوم پایه نقش محوری در اکتشاف و توسعه دارند افزود: فرایندهای پیچیده، غیر خطی و چند وجهی به نام فعالیت های ترجمانی نیز میان پژوهشهای بالادستی و پایین دستی ارتباط برقرار میکنند.
وی برتری را مهمترین عامل در پژوهشهای بالادستی دانست و تصریح کرد: در پژوهشهای پایین دستی برون دادههای حاصل از زیر ساختهای پژوهشی به کسب منفعتهای اقتصادی و اجتماعی منجر میشوند.
رییس دانشگاه شهیدبهشتی ابزار کسب علم را فراگیری، مشاهده، تعقل درخلقت و آیات الهی عنوان نمود و اظهار داشت: علم شامل هدفمندی، جهت مندی و پاسخ گویی است و با مشاهده و تعمق در طبیعت و تامل در آغاز خلقت به وجود خدا و آخرت پی خواهیم برد.
وی با اشاره به اینکه فیزیک در حوزه پژوهش های بالادستی و پایین دستی شاخه های مختلفی دارد، افزود: فیزیک در قالب پژوهش های اکتشافی، کاربرد در توسعه و فضای مهندسی به همت اعضای این دانشکده دنبال خواهد شد.
دکتر طهرانچی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه گزارشی از میزان درصد قبولی کارشناسی به کارشناسی ارشد سال 90 در رشته فیزیک، رتبه کل در رشته امتحانی فیزیک، مهندسی پلاسما و فوتونیک و مقبولیت در نزد پذیرفتهشدگان پرداخت.
رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه پذیرفته شدگان مجموعه فیزیک در دانشگاه بیش از 110 نفر در سال است، بیان کرد: با همگرایی در سیاستگذاریها و برقراری تعامل مفید میان جوانان و پیشکسوتان رشد جدی در مجموعه فیزیک خواهیم داشت.
حجت الاسلام و المسلمین نبوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهیدبهشتی در این نشست در سخنانی با اشاره به زندگی امام حسن عسگری(ع)، شهادت ایشان را تسلیت گفت و افزود: امروز بستر علمی مناسب و کارآمدی برای اساتید و جوانان در دانشگاهها مهیا است.
حجتالاسلام دکتر منصور میراحمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر تاثیرگذاری حضور کارکنان و اساتید در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: تشکیل گروه مطالعات و ارزیابی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و تصویب شورای فرهنگی و اجتماعی دانشکدهها از راهکارهای مفید در راستای تبادل نظر با اساتید و شکوفایی فرهنگی و اجتماعی دانشجویان است.
منبع:ایسنا