به گزارش گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام سید محمد موسوی در دیدار با تحریریه ی نشریه ی دانشجویی «اتفاق» گفت: برآیند کلی نشریه دانشجویی «اتفاق» از ابعاد مختلفی همچون صفحه بندی، طرح و گرافیک همگی نشان از رعایت اصول حرفه ای در فعالیت این نشریه و وجود یک تیم فکری قدرتمند در تحریریه ی آن می باشد.
وی با بیان اینکه مطالعه و بررسی نشریه دانشجویی «اتفاق» موجب افزایش انگیزش فعالان نشریات دانشجویی می شود، تصریح کرد: اگر چنانچه یک نشریه ی دانشجویی با رعایت اصول و قواعد حرفه ای کار بتواند موجب برقراری ارتباط میان خود و دانشجویان و مسئولان دانشگاه شود، مورد پذیرش همه ی مخاطبان خود قرار خواهد گرفت که این امر در نشریه دانشجویی «اتفاق» به وضوح قابل مشاهده است.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد موسوی با اشاره به رکود موجود در عرصه فعالیت نشریات دانشجویی تصریح کرد: بیش از 90 درصد مطالب نشریات دانشجویی که در حال حاضر به فعالیت می پردازند، دریافتی و اصطلاحا به صورت کپی-پیست است.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی، یکی از اهداف کوچک و فرعی نشریات دانشجویی است، اضافه کرد: هدف اصلی از راه اندازی و فعالسازی نشریات دانشجویی، آموزش و تربیت افرادی است که بتوانند پس از گذراندن دوره های آماتور رسانه ای در محیطی به نام دانشگاه، در آینده به عنوان نیروهای ارزشمند رسانه ای در اختیار نظام جمهوری اسلامی قرار گیرند.
وی تصریح کرد: تنها در چنین صورتی است که دانشجو پس از فعالیت در نشریات دانشجویی خود به خود به سطحی از پیشرفت دست یافته و مهارت ها و توانمندی های وی قابل عرضه به رسانه های حرفه ای کشور خواهد شد.
موسوی اظهار داشت: متاسفانه عملکرد اشتباه برخی نشریات دانشجویی موجب می شود تا مسئولان دانشگاه ادامه ی فعالیت آن نشریه را مضر به حال دانشگاه و موجب ایجاد اختلال در مدیریت دانشگاه ارزیابی نمایند و از طرفی خود دانشجویان نیز از تاثیر گذاری کار رسانه ای خود ناامید شوند که همگی از آفت هایی است که به خاطر عدم پایبندی نشریات دانشجویی به اصول و قواعد کار «رسانه» می باشد.
در بخشی از این دیدار نیز مدیرمسئول نشریه دانشجویی «اتفاق» به تبیین گزارشی از عملکرد یک ساله ی این نشریه دانشجویی پرداخت و اظهار داشت: نشریه دانشجویی «اتفاق» در حال حاضر موفق به کسب استانداردهای رسانه ای داخلی و بین المللی مختلفی شده و در دانشگاه های مختلف 32 استان کشور توزیع می گردد.
احسان طاهری حاجی وند با بیان اینکه تصور صحیحی از «استقلال» در فعالیت نشریات مستقل دانشجویی وجود ندارد افزود: گاهی تصور می شود نشریات مستقل دانشجویی به خاطر در پی داشتن واژه ی «مستقل» باید در مقابل بدنه ی دانشگاه و مسئولان آن بایستند و این در حالی است که نشریات دانشجویی موفق صرفا در بستر همکاری تنگاتنگ میان دست اندرکاران آن و مسئولان دانشگاه موفق به ادامه ی حیات خود خواهند شد.
وی تصریح کرد: یکی از ابتکارات نشریه دانشجویی «اتفاق» تشکیل شورای سیاستگذاری این نشریه دانشجویی بوده است که همین امر موجب جلوگیری از انحراف دست اندرکاران آن و عدم بروز تنش در مسیر فعالیت آن شده است.
مدیرمسئول نشریه مستقل دانشجویی اتفاق، «ایجاد منبع درآمدزای پایدار از طریق انتشار نیازمندی های دانشجویی»، «آمار بیست هزار بازدید از پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی این نشریه در یکسال گذشته»، «کسب رتبه های اول تا سوم پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی منطقه چهار دانشگاه آزاد اسلامی آن هم با انتشار نخستین شماره خود»، «کسب رتبه ی استاندارد بین المللی نشریات ادواری[ISSN] با موافقت مرکز بین المللی ISSN پاریس»، «قرارگرفتن در لیست نشریات دانشجویی جهان در دانشنامه ی عمومی ویکی پدیا» و حجم بیش از 90 درصدی مطالب تولیدی نشریه دانشجویی «اتفاق» را از توفیقات مهم آن عنوان کرد.