دبیر ستاد توسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تولید مالچ های پلیمری و بیولوژیک با حمایت این ستاد خبر داد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، حسینعلی بهرامی با بیان اینکه مالچ ها پوشش هایی هستند که مانع بلند شدن ریزگردها میشوند، بیان کرد: در مرحله تثبیت، به رغم سابقه موفقی که از استفاده از مالچ های نفتی در کشور دارد و برخی اظهار نظرهای محققان درباره اثرات زیست محیطی آن، استفاده از این نوع مالچ ها پرهزینه و سخت است، بنابراین ما در ستاد توسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست تولید مالچ های بیولوژیک و پلیمری را در دستور کار خود قرار دادیم.
دبیر ستاد توسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه برای این کار از توان سه مجموعه علمی کشور استفاده شده است، خاطرنشان کرد: تولید مالچ ها با توان کامل بومی در داخل کشور شرط ما برای انجام این طرح بود. بنابراین با حمایت ستادتوسعه فناوری آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست 4 مالچ تثبیت کننده تولید شد که شامل یک مالچ بیولوژیک با منشا گیاهی، دو مالچ پلیمری و یک مالچ مخصوص مناطقی است که امکان توسعه پوشش گیاهی ندارند.
وی اظهار کرد: همچنین در کنار این مالچ ها، یک هیدروژل هم به منظور ذخیره رطوبتی بیشتر در مناطقی که قابلیت پوشش گیاهی دارند، تولید شده است که باعث ذخیره بیشتر آب در خاک می شوند.