کد خبر:۲۲۵۶۱۷

بی‌بی سی هم ربع پهلوی را مسخره کرد

رضا ربع پهلوی، فرزند شاه معدوم ایران با حضور در برخی رسانه‌های ضد انقلاب نظرات خود را برای اجرایی شدن آنچه انتخابات آزاد می‌نامد، بازگو کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، روزنامه کیهان نوشت:  

 

«انتخابات آزاد» عنوان کلید واژه فتنه جدیدی است که از هفته‌ها قبل در تقسیم کاری مشترک میان فتنه گران، اپوزیسیون خارج نشین و دنباله‌های داخلی آن‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. در همین رابطه رضا ربع پهلوی، فرزند شاه معدوم ایران در ادامه دوره گردی‌های خود با حضور در برخی رسانه‌های ضد انقلاب از جمله شبکه شایعه پراکنی بی‌بی سی، ارگان رسمی دولت انگلیس، برای دومین بار ظرف یک هفته گذشته نظرات خود را برای اجرایی شدن انتخابات آزاد در ایران بازگو کرد.

 

مجری بی‌بی سی در توضیح ابتدایی برنامه خود گفت: «میهمان امشب ما کسی است که مدتی است تلاش می‌کند جبهه‌ای از نیروهای مخالف ایران را به دور هم جمع کند. می‌گوید هدف او از این کار دستیابی به شرایط مناسب برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و آزادانه در ایران است...»

 

مجری در ادامه برنامه پرسید؛ «شما مدتی است که تلاش می‌کنید شورای ملی ایران متشکل از نیروهای مخالف جمهوری اسلامی ایران را تشکیل دهید چرا فکر می‌کنید وجود چنین تشکیلاتی آن هم در خارج از کشور لازم است؟» و ربع پهلوی با سیاه نمایی از اوضاع ایران گفت: «بسیاری از آزادیخواهان مملکت به هر حال به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه خروج از بن بست به وجود آمده در داخل کشور که به خاطر ماهیت نظام حاکم بر ایران است، تشکیل یک نظام سکولار پارلمانی است که دموکراسی واقعی را در مملکت بتواند برقرار کند.»

 

وی که در فتنه 88 بار‌ها همراهی و حمایت علنی خود را از اغتشاشگران اعلام کرده بود در پاسخ به این سؤال که «حدود 3 سال پیش در همین برنامه شما از جنبش سبز ایران و آقای میرحسین موسوی حمایت کردید آیا تلاش برای تشکیل چنین شورایی به این معناست که شما دیگر از جنبش سبز حمایت نمی‌کنید؟» گفت: «جنبش سبز خیلی فرا‌تر از یک اعتراض به نتیجه انتخابات بود این فرصتی بود که مخالفان رژیم باید از آن استفاده می‌کردند. مهم‌ترین مسئله در آن زمان این بود که این جنبش حفظ شود...»

 

وی در ادامه براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را یک امر کلیدی خوانده افزود: «اما یک امر کلیدی که نباید هرگز فراموش شود این است که این نظام باید تغییر کند... ما به دنبال آن هستیم که اساس این نظام را زیر سؤال ببریم نه آنکه به دنبال تغییرات در قالب این نظام باشیم... هدف ما انحلال این نظام است هدف ما تغییر این نظام است ما انحلال طلبیم اصلاح طلب نیستیم...»

 

مجری بی‌بی سی در ادامه در واکنش به خیال بافی‌های رضا پهلوی با لحنی آمیخته به تمسخر و تحقیر از او پرسید: «این کار شما را مشکل‌تر می‌کند به دلیل اینکه آنهایی (اصلاح طلبان) که در داخل کشور طرفدار اصلاح نظام بودند و حتی به قانون اساسی هم پایبند بودند و به مراتب طرفداران بیشتری هم در داخل کشور داشتند نتوانستند کاری بکنند آن وقت شما می‌گویید می‌خواهید نظام را منحل کنید و یک نظام جدید سکولار برقرار کنید.

 

شما فکر می‌کنید کسی در داخل کشور از شما پشتیبانی خواهد کرد؟» که وی با دستپاچگی و با طفره رفتن از پاسخ به این سؤال گفت: «این سؤال را باید شما از مردم بپرسید اگر اصلاحات جواب می‌داد که مشکل حل بود و الان بعد از 15-20 سال مشکلی دیگر نبود.»

 

اولمرت: اسرائیل حاضر نیست خودش را قربانی کند!

 

در حالی که نخست وزیر سابق اسرائیل می‌گوید اسرائیل نباید پیشتاز درگیری با ایران باشد، یک کار‌شناس صهیونیست گفت: اسرائیل خود را قربانی و فدای دیگران نمی‌کند. ایهود اولمرت به بی‌بی سی گفته است: لزومی ندارد اسرائیل پیشتاز درگیری و حمله نظامی به ایران باشد بلکه باید تنها به عنوان عضوی از ائتلاف جهانی در برابر ایران قرار گیرد.

 

وی افزود: آمریکا، اروپا و قدرت‌های بزرگ آسیا باید دست به کار شوند و اسرائیل هم یکی از آن بازیگران باشد و نه رهبر آن بنابراین بحث سر این نیست که باید جلوی هسته‌ای شدن ایران را گرفت یا نه. بحث سر این است که اسرائیل پرچمدار باشد یا نه. او در توضیح اظهاراتش درباره اینکه نتانیاهو سه میلیارد دلار را بابت برنامه‌های بیهوده برای حمله به ایران هدر داده، گفت: حاضر نیستم وارد جزییات در این خصوص شوم، فقط این را می‌گویم و کسانی که در اسرائیل باید حرفم را می‌فهمیدند متوجه شدند دولت 11میلیارد شیکل (واحد پول اسرائیل) برای آماده کردن طرح‌هایی خرج کرد که‌‌ همان موقع هم واقع بینانه نبودند، اجرا نشدند و بعید است در آینده هم اجرا شوند اما در مورد اینکه خود این طرح‌ها چه بود، نه داخل اسرائیل به صورت عمومی در مورد آن حرف می‌زنم و نه خارج از اسرائیل.

 

 «اولمرت» در پاسخ به این سوال که حمله به ایران چه خطراتی برای این کشور دارد؟ گفت: چه بهتر که با کشوری که فقط 1200 کیلومتر از اسرائیل فاصله دارد وارد جنگ نشویم؛ ما به اندازه کافی جنگ داشته‌ایم و خیلی تمایل به ورود به جنگ دیگر نداریم. از سوی دیگر مرداک خدار مامور سابق اطلاعات نظامی اسرائیل به سی ان ان گفت: اسرائیل برای نجات غرب خود را فدا نخواهد کرد. ما خود را فدای دیگران نمی‌کنیم.

 

وی اضافه کرد: اقدام یک جانبه خارج از توان اسرائیل است. در همین حال دویچه وله در گزارشی اعلام کرد: شرایط بد اقتصادی برای اتباع اسرائیل به مراتب مهم‌تر از چگونگی رویکرد نسبت به برنامه اتمی ایران یا ادامه مذاکرات صلح با فلسطینی‌ها است. در آخرین نظرسنجی‌ها 47 درصد پرسش شوندگان به روزنامه هاآرتص گفته‌اند که بحران اقتصادی مهم‌ترین نگرانی آنان است. تهدیدات ایران 10درصد و ادامه مذاکرات صلح با فلسطینی‌ها تنها 18 درصد از دغدغه‌های پرسش شوندگان را تشکیل می‌دهند.

 

دویچه وله افزود: در تابستان 2011 صد‌ها هزار اسرائیلی به نشانه اعتراض به اوضاع نابهنجار اقتصادی به تظاهرات دست زدند. هزاران معترض ماه‌ها در مرکز شهرهای بیت المقدس و تل آویو در چادر‌ها خوابیدند. کسری بودجه اسرائیل در سال 2012 بالغ بر 8 میلیارد یورو برآورد می‌شود.

 

جمهوری اسلامی محکوم به بقاست

 

همکار نشریات زنجیره‌ای در روزگار اصلاحات تأکید کرد: جمهوری اسلامی محکوم به بقاست.


داریوش سجادی (مدیر یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای تعطیل شده) در وبلاگ خود نوشت: اخیرا در پارک مصفائی در مرکز کوالالامپور (مالزی) فرصتی دست داد تا با یکی از سبزهای انحلال طلب به تفصیل به بحث بنشینم.

 

خلاصه عرائض بنده در آن ملاقات را در یک پاراگراف می‌توان خلاصه کرد؛ جمهوری اسلامی به دو دلیل محکوم به بقاست. نخست آنکه نظام جمهوری اسلامی هیچ مدل جایگزینی که از حیث مبانی اندیشگی حرفی برای گفتن را داشته باشد در مقابل خود ندارد. دوم آنکه نظام کماکان از حیث تئوری و عقیدتی از مبانی اندیشگی محکم و قابل دفاع و منطق پذیری برخوردار است که توان به چالش کشیدن رقبا را به شکلی توانمند به او می‌دهد. وی می‌افزاید: تمام حلقه‌های فکری مدعی آلترناتیو بودن برای جمهوری اسلامی الگوهای نخ نما شده مسبوق به سابقه غیرقابل اعتبارند.

اعتراف ضدانقلاب همه دردمان «ولایت فقیه» است

 

تأملی کوتاه بر مواضع ضد انقلاب- از مدعی چپگرایی گرفته تا سلطنت طلب و منافق و سکولار و لائیک و... - نشان می‌دهد همه‌شان یک درد مشترک بیشتر ندارند و آن هم چیزی نیست جز «اصل ولایت فقیه».

 

در تازه‌ترین اظهارات مشاور فراری کروبی در یادداشتی که توسط گویانیوز- ارگان رسمی سازمان سیا- منتشر شده، با اشاره به فعال شدن اپوزیسیون با توجه به نزدیکی انتخابات، به سبز‌ها تاخته و می‌نویسد؛

 

 «مهدی کروبی در آستانه برگزاری نمایش انتخاباتی مجلس نهم در پیامی که توسط همسر او منتشر شد اعلام کرد: «ان شاءالله مردم در فرصتی مناسب ارزش‌های موجود در قانون اساسی 1358 را البته با اصلاحاتی که در گذر زمان ضروری می‌نماید احیا کنند». این سخن کروبی نشان داد او نه تنها به نسخه فعلی قانون اساسی که در آن ولایت فقیه دارای «اختیارات مطلق» می‌باشد اعتقادی ندارد بلکه نسخه اولیه قانون اساسی را نیز به شرط اعمال اصلاحات متناسب با زمان، مفید می‌شمارد و البته شرط آن را هم قبول مردم می‌داند.

 

علاوه بر مهدی کروبی، تعداد دیگری از زندانیان سر‌شناس جنبش سبز نیز اصلیترین مفهوم موجود در قانون اساسی فعلی یعنی ولایت فقیه را رد کرده‌اند. پس با قاطعیت می‌توان گفت فراکسیون تریبون دار جنبش سبز نه تنها تمامی جنبش را نمایندگی نمی‌کند بلکه حتی اجازه ندارد خود را سخنگوی اپوزیسیون اسلامگرای داخل کشور معرفی نماید. این نکته‌ای است که توجه به آن، میزان صداقت «فراکسیون خواهان حفظ نظام جمهوری اسلامی» را آشکار خواهد ساخت.»

 

در همین راستا «ب. ح» یکی از عناصر ضد انقلاب خارج نشین در گفت‌و‌گویی با روز آنلاین، به رمزگشایی از سناریوی «انتخابات آزاد» پرداخته و مشکل اول و آخر اپوزیسیون را ولایت فقیه دانسته و در این مورد می‌گوید؛ «تلقی نیروهای مختلف سیاسی از انتخابات آزاد، از این مفهوم با یکدیگر تفاوت دارد. با این وجود همه گیر شدن بحث انتخابات آزاد در میان نیروهای منتقد و اپوزیسیون، مسأله‌ای مثبت است، این مفهوم در تقابل با خواست و اراده ولی فقیه قرار می‌گیرد که خواستار آن است که انتخاباتی غیر رقابتی برگزار شود. بنابراین برای برگزاری یک انتخابات آزاد یا رقابتی در ایران، نیاز به گذر از ولایت فقیه با حداقل محدود کردن آن است.»

 

منظور ما از انتخابات آزاد دردسرآفرینی است!

ارگان عناصر ضد انقلاب مقیم فرانسه معتقد است ادعای «انتخابات آزاد» در واقع شعار اپوزیسیون برای عبور از جمهوری اسلامی است اما این شعار عملی نخواهد شد.

 

روز آنلاین از قول رامین پرهام (پسر باقر پرهام از عناصر چپ گرا) نوشت: شعار انتخابات آزاد توسط نیروهای مخالف جمهوری اسلامی مطرح می‌شود هرچند تصور من این نیست که چنین شعاری بتواند باعث تغییر رفتار حاکمیت شود.


پرهام افزود: اگر این شعار باعث تغییر رفتار نظام جمهوری اسلامی شود بسیار هم عالی است و همه مخالفان از جمله من از آن استقبال می‌کنیم اما این مسئله رخ نخواهد داد.

 

وی درباره نقش اصلاح طلبان در مطرح شدن این شعار و امکان گرد آمدن آن‌ها با دیگر نیروهای مخالف می‌گوید: «پس از تجربه سنگین انتخابات 88 در میانه بدنه کادرهای اصلاح طلب ریزش شدیدی رخ داده است. کسانی که خاتمی را خاتمی کردند، ریزش کرده‌اند، از اصلاح طلبان بریده‌اند و برخی از کشور خارج شده‌اند. یکی از مؤلفه‌های اثبات این امر و شکست اصلاحات، برآمدن احمدی‌نژاد در سال 84 است. اگر اصلاحات پیروز شده بود و ریزشی در کار نبود، هرگز احمدی‌نژاد به پیروزی نمی‌رسید.

 

بیژن حکمت از اعضای گروهک موسوم به اتحاد جمهوری خواهان نیز گفته است: «شعار انتخابات آزاد از سوی نیروهای اپوزیسیون و به ویژه از طرف جمهوری خواهان ملی در سال‌های گذشته پیش کشیده شده و تلاش شده است که اتحادی در این زمینه میان نیروهای اپوزیسیون به وجود آورد؛ انتخابات آزاد در واقع به معنای گذر از جمهوری اسلامی است.

 

اما اینکه آیا این مسئله می‌تواند تأثیری در رفتار حاکمیت بگذارد یا خیر؛ من بعید می‌دانم. به نظرم اپوزیسیون خارج از کشور این قدرت و تأثیرگذاری را ندارد که بر رفتارهای حکومت تأثیر داشته باشد یا آن را تغییر دهد. انتخابات آزاد وقتی می‌تواند به حکومت تحمیل شود که جنبشی در داخل ایجاد شود یعنی تنها هم صدایی میان نیروهای اپوزیسیون و شرایط بین المللی برای تحقق این امر کافی نیست، بلکه نیاز به جنبشی در داخل کشور داریم.»

 

وی می‌افزاید: نیروهای اپوزیسیون باید بر شعار انتخابات آزاد تأکید کنند اما در درون کشور، وضع کمی تفاوت دارد. در داخل کشور بحث بر سر این است که با وجود حصر آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد، وجود زندانی‌های سیاسی و... آیا می‌توان از این مسائل صرف نظر کرد و وارد انتخابات شد؟ به نظر نمی‌رسد که این مسئله شدنی باشد.

 

در همین حال سایت جرس ضمن مطلبی خواستار حضور در انتخابات با وجود متهم شدن به ناجوانمردی در قبال موسوی و کروبی شد و نوشت: انتخابات آزاد حق ماست. ما نباید بگذاریم انتخابات بدون دردسر برگزار شود (!)

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار