ظریفمنش گفت: 10 پروژه تحقیقاتی با موضوع تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری رونمایی خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار حسین ظریفمنش فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) صبح امروز در نشست خبری «همایش سراسری مکتب دفاعی انقلاب اسلامی در آرا و اندیشههای حضرت امام خمینی (ره) و امام خامنهای» که به مناسبت آغاز ایام الله دهه فجر در سالن کنفرانس روابط عمومی سپاه برگزار شد، گفت: این همایش که با همکاری تعداد کثیری از دانشگاهها و در سالن همایشهای صداوسیما برگزار میشود یکی از برنامههای گرامی داشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی است.
وی از جمله اهداف همایش را زمینهسازی برای بیان نظرات و تدوین سخنان مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) دانست و افزود: در این همایش به بازآموزی اندیشهها و دستاوردهای انقلاب اسلامی خواهیم پرداخت که در این راستا حدود 150 مقاله واصل شده و از بین آنها 10 الی 12 مقاله را ارائه خواهیم کرد.
ظریف منش برپایی نمایشگاه علمی حاصل از دیدگاهها و عملکرد رهبر انقلاب و امام خمینی (ره) را از ویژگیهای این همایش دانست و گفت: مقالات و پروژههای تحصیلی موجود در این زمینه را ارائه خواهیم داد که فتح بابی برای کارکردن علمی خواهد شد.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) از برگزاری 5 نشست تخصصی با حضور صاحبنظرات مختلف خبر داد و گفت: با رویکرد دفاعی و با افق سال 1404 انقلاب اسلامی به اندیشههای دفاعی و تربیتی و نیز دکترین مباحث زیرساختی دفاع و نقش امنیت در اقتدار ملی خواهیم پرداخت.
ظریفمنش به رونمایی از 10 پروژه تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: این پروژهها با موضوع تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری است.
وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی فاقد یک نظام دفاعی مبتنی بر نیاز بودیم ادامه داد: ما قبل از انقلاب فاقد یک نظام دفاعی مبتنی بر نیاز در کشور و خاکریزی در برابر قدرت شرقبودیم.
ظریفمنش ادامه داد: ما به تواناییهای زیادی در زمینه دفاعی رسیدهایم و حتی حاضریم دیروز را با امروز و هر سال را با سال قبل مقایسه کنیم، این حاصل کار سخت دانشمندان نظام و فرزندان انقلاب است که برای کشورهای غربی یک خطر محسوب میشود.
وی با اشاره به تهدیدهای آمریکا نسبت به حمله به ایران گفت: مهم ترین نقطه قوت نظام، توان دفاعی آن است بنابراین شاید آنها بتوانند کارخانهای را مورد تعرض قرار دهند ولی قدرت نظامی ما اجازه هیچگونه حمله و تعرضی را نخواهد داد.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) به مدیریتهای خاص امام در دوران های متفاوت اشاره کرد و افزود: کارآمدی واندیشه امام و حضور فعال ایشان در عرصه های انقلاب اسلامی، یک مکتب دفاعی را به دنیا معرفی کرد که دارای اصول، ارزشها، عقلانیت و مردمسالاری دینی است.
وی در ادامه به عوامل اقتدار ملی پرداخت و گفت: برخی جمعیت، توان اقتصادی و شرایط ژئوپلوتیکی را از جمله عوامل اقتدار ملی می دانند ولی نظام مقدس جمهوری اسلامی علاوه بر اینها با اندیشه دفاعی رهبر انقلاب وسعتی بیکران پیدا کرده که میتواند با این وسعت رهبری تمام جهان اسلام را به عهده بگیرد.
ظریف منش به ساخت شناورهای جدید توسط ارتش اشاره کرد و گفت: ما در حوزه موشکی و تولید موشک به خودکفایی دفاعی رسیدهایم به طوری که مسئله پرتاب موشک پیشگام به همراه یک موجود زنده به فضا، آمریکاییها را به واکنش واداشته؛ اما در حقیقت این پرتاب نشان دهنده شکسته شدن دیوار تحریمهاست.
وی از مکتب دفاعی ایران به سه عامل مهم اشاره کرد و گفت: عامل اول آموزههای دینی، عامل دوم وجود مقام معظم رهبری و عامل سوم حضور و توان مردمی است.
ظریف منش در ادامه به سخن معروف امام درباره اینکه «ما میتوانیم» اشاره و تاکید کرد: آن جمله معروف امام که گفت ما میتوانیم بستر همه پیشرفتها در نظام ما شد به طوری که هیچ ناممکنی در مقابل دانشمندان ما وجود ندارد.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) به نقش مقام معظم رهبری در پیشرفتهای علمی اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری قائل به تکیه بر نوآوری، شکست دانشها و الزام به دستیابی به فناوریهای برتر و دانشهای نو پدید است.
وی ادامه داد: فتحالفتوح مکتب انقلاب اسلامی تربیت فرماندهان و رزمندگان طراز اول در انقلاب اسلامی است.
فرمانده دانشگاه امام حسین (ع) با اشاره به بیتأثیر بودن تحریمها در حوزه دانش و فناوری تصریح کرد: مکتب ما منسجم و دارای پویایی و هدف است و تحریمها راه به جای نخواهد برد؛ امیدواریم این همایش بتواند دستاوردهای بزرگ امام، مقام معظم رهبری، ملت و شهدا را عرضه کند.