کد خبر:۲۲۵۸۹۳
زاکانی در همایش «جریان شناسی انتخابات 92»:
«انتخابات آزاد» ساخته مخالفان نظام است
نماینده مردم تهران «انتخابات آزاد» را کلید واژهای عنوان کرد که دشمنان و مخالفان نظام میخواهند توسط آن، انتخابات سال 92 را به چالش بکشند.
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، علیرضا زاکانی در همایش «جریانشناسی انتخابات 92» در قزوین ضمن تبریک میلاد نبی اکرم و گرامیداشت هفته وحدت، «انتخابات آزاد» کلیدواژهای است که دشمنان و مخالفان نظام میخواهند توسط آن انتخابات سال 92 را به چالش بکشند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات آینده انتخاب مهمی است، به خاطر همین موضوع است که عدهای اجتماع کردهاند تا از این انتخابات برای خود فرصتی ایجاد کنند؛ آنها از کلید واژه انتخابات آزاد که توسط دشمنان ایجاد شده، استفاده میکنند، با این عنوان که انتخابات مطلوب انتخاباتی است که آزاد باشد.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه کسی که بر انتخابات آزاد تاکید میکند، بعد جمهوریت نظام را نفی می نماید، گفت: برخی کسانی که دم از انتخابات آزاد میزنند با رای همین مردم در این نظام مسئولیت بر عهده گرفتهاند.
زاکانی ادامه داد: دشمن که از بیداری اسلامی آسیب دیده، با تمام وجود آمده و تلاشش این است که در جوامع مسلمین تفرقه و شکاف قومی راه بیندازد؛ یعنی برادران شیعه و سنی را در مقابل هم قرار دهند تا از این طریق به مقاصد خود دست پیدا کنند.
این نماینده مجلس ادامه داد: تلاش بعدی دشمن، خاصه ایران است تا در ایران تمامی ضد انقلاب را با هم یکپارچه کند که این کار را بعد از 34 سال انجام داده است، بعد از آن تلاش جدی دشمن در حوزه اقتصاد است تا بدین وسیله هم اقتصاد و نظام ایران را تحت فشار قرار دهد و هم کاری کند که مردم ایران از نظام ایران روی گردانی کنند و در مقابل آن قرار بگیرند.
وی افزود: دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه در بین مسئولان هستند؛ زیرا با ایجاد تفرقه در بین مسئولان نه تنها مشکلات مردم حل نمیشود، بلکه بر مشکلات آنها افزوده خواهد شد که این خود زمینه ساز تفرقه در بین مردم و مسئولان است.
زاکانی افزود: دشمنان دقت کافی دارند تا در انتخابات آینده به عنوان یک منشا تاثیرگذار قبل از انتخابات، با ایجاد تفرقه، فتنه ایجاد کنند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین عناصر مختلف از جمله عناصر فتنه سال 88 مجدداً در حال بازسازی خود هستند و برخی تحلیلهای غلط برای آنها این امکان را فراهم کرده که مطالبه گرایانه و بدون نفی گذشته بیایند و از انقلاب مطالبه داشته باشند.

زاکانی افزود: ما در انتخابات پیش رو باید جهت گیری ای را دنبال کنیم که منطبق با اصول نظام اسلامی باشد؛ جهتگیری ما باید سمت و سویی این گونه داشته باشد و بعد به دنبال آن باشیم تا آسیبها، کاستیها، نواقص و معایبی را که به دلیل کم کاری ما ایجاد شده، جبران کنیم.
مسئول اسبق بسیج دانشجویی کشور گفت: ما باید در مقابل کسانی که میخواهند برای جهان تصمیم بگیرند، ایستادگی کنیم و تسلیم نشویم، انتخابات پیش رو نیز برای ما یک انتخابات تعیین کننده از باب ایجاد زمینه یک تحول است.
وی افزود: امام خمینی (ره) وصیت نامه خود را برای زمان خاصی ننوشتهاند، بلکه از آن به عنوان راهگشایی برای تمامی ادوار یاد کردهاند، بنابراین با توجه به قرار گرفتن در موقعیت های گوناگون، ما باید از آن استفاده کنیم تا بدین وسیله از مشکلات رهایی بیابیم.
زاکانی با بیان اینکه در این برهه از زمان باید از رهنمودهای رهبری و امام پیروی کنیم تا مشکلات، ما را از بین نبرند و ما بر مشکلات چیره شویم، گفت: ما باید در تمامی ادوار از نظام اسلامی پیروی کنیم و رهنمودهای امام(ره) و رهبری را سرلوحه خود قرار دهیم؛ زیرا راه اصلی آن سمتی است که امام و رهبری میگویند، در این صورت است که میتوانیم کشوری موفق داشته باشیم و در مقابل کشورها و استکبار جهانی مقاومت کنیم و از دسیسه های مخالفان نظام جمهوری اسلامی چه در ایران و چه در خارج کشور که در صدد فروپاشی این نظام هستند، رهایی بیابیم.

زاکانی در پایان گفت: ما در انتخابات آینده به لطف خدا و پیروی از دستورات مقام معظم رهبری موفق خواهیم شد و انتخابات را به کاری تبدیل خواهیم کرد که باعث ثبات نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد.
خاطرنشان می شود، همایش «جریان شناسی انتخابات 92» در سالن آمفی تئاتر دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با حضور حجت الاسلام عابدینی، نماینده ولی فقیه در دانشگاههای قزوین؛ فارسی، مسئول بسیج اساتید استان؛ مرتضوی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛ داود محمدی، نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی؛ مهدی برزگر، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان قزوین و استادان و دانشجویان استان قزوین برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.