کد خبر:۲۲۶۴۵۶
افتخاری دیگر در دانشگاه امیر‌کبیر

طرح محافظ پیشرفته 3 بعدی سر انسان تدوین شد

با تدوین مدل پیشرفته سه بعدی سر انسان در دانشگاه امیر کبیر، راه برای تولید محصولات صنعتی که حفاظت بیشتری از سر انسان می‌کنند، فراهم شده است.

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، با تدوین مدل پیشرفته سه بعدی سر انسان در دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیر کبیر، راه برای تولید محصولات صنعتی که حفاظت بیشتری از سر انسان می‌کنند، فراهم شده است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیر کبیر: خانم مهسا غفاری، پژوهشگر طرح، اضافه کردن داده‌های جدیدشامل خواص مکانیکی لایه‌های مننژ و مغز و همچنین ارائه روشی برای مدل سازی ماده مغزی ترابکولا، ذکر کرد و گفت: ما موفق شدیم با این داده‌های جدید مدل پیشرفته‌ای برای سر انسان در قالب الگوریتم کامپیوتری، تهیه کنیم.

 

وی اهمیت این طرح را در طراحی بهینه و دقیق‌تر محصولاتی دانست که نقش محافظت از سر انسان را به عهده دارند و گفت: کلاه‌های مختلف ورزشی، کلاه‌های ایمنی و موتور سواری از جمله این محصولات هستند.

 

وی افزود: در تعین جنس و سختی شیشه‌های خودرو هم می‌توان متغیر‌های بهینه‌ای را بدست آورد تا در هنگام تصادف کمترین میزان آسیب مغزی وجود داشته باشد.

 

پژوهشگر طرح، روش کار خود را استفاده از داده‌های مختلف در طراحی الگوریتم سه بعدی و شبیه سازی بخش‌های مختلف سر انسان شامل لایه‌های مختف پوست، جمجمه و پرده‌های مننژ مغز ذکر کرد و گفت: این داده‌ها نشان می‌دهد که با ورود هر ضربه به شدت مشخص به هر بخش از سر، چه آسیبی به بافت مغزی وارد می‌شود.

 

وی برتری این مدل را در مقایسه با مدل‌های پیشین داده‌های دقیق‌تر آن دانست و گفت: کارخانه‌های تولید کلاه ایمنی یا کلاه موتور سواری، با استفاده از داده‌های مدل جدید و طراحی بهینه کلاه می‌توانند نقاط آسیب پذیر تر سر را به مقدار لازم تقویت کنند.

 

وی افزود: با توجه به گستردگی استفاده از موتور و همچنین حجم بالای تصادفات، پیش بینی می‌شود رعایت ایمنی بالاتر بتواند به میزان قابل توجهی از صدمات غیر قابل جبران به سر را کاهش دهد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار