به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان تشکل های دانشجویی در مصاحبه با این خبرگزاری ضمن بیان مطالبات خود از رئیس جمهور و رئیس مجلس تاکید کردند که رئسای دو قوه برای حل مشکلات معیشتی مردم برگزاری جلسات مشترک خود را با جدیت بیشتر ادامه دهند.
حضوری: جلسات مشترک دولت و مجلس باید عمق بیشتری پیدا کند
مصطفی حضوری، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) گفت: اتفاقاتی که در حوزه مسائل سیاسی و اقتصادی درگذشته نزدیک افتاد برای تمامی دلسوزان انقلاب و مردم جای امیدواری بسیاری ایجاد خواهد کرد که اوضاع اقتصادی سر و سامان پیدا کند.
این فعال دانشجویی افزود: اگر دولت و مجلس واقعاً دلسوز مردم هستند به جای پروندهسازی برای یکدیگر و ارائه اخبار منفی و غیررسمی، همچنین تخریب یکدیگر به فکر حل مشکلات مردم باشند.
کریمی با اشاره به اینکه اگر مسئولان نمیتوانند مدیریت کنند لااقل خلاف شرع عمل نکرده و خیانت نکنند، خاطرنشان کرد: جنبش دانشجویی تاکنون سعه صدر به خرج داده و با رویکرد نصیحت پیش رفته است اما اگر قرار باشد سخنی برخلاف سخنان رهبری که تاکید بر همدلی و وحدت است از سوی مسئولان عمل شود جنبش دانشجوی رفتاری غیر از مصلحت اندیشی را در پیش خواهد گرفت.
دبیرسیاسی اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در پایان با اشاره به اینکه روسای قوا برگزاری جلسات مشترک را فراموش نکنند، گفت: روسای قوای مجریه و مقننه وظیفه برگزاری جلسات مشورتی را برعهده دارند تا طرحی که مصوب میشود را انجام دهند نه اینکه اختلافات خود را در جلسات علنی کنند.
علمداری: اوضاع اقتصادی کشور ضرورت تعامل مجلس و دولت را میطلبد
حجت علمداری، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت:با توجه به شرایط اقتصادی تعامل عملی دولت و مجلس ضروری است.
وی از ضروریات رسیدن به اهداف نظام را تعامل 3 قوا دانست و افزود: برای اینکه کار کشور پیش برود ضروری است که دولت و مجلس برگزاری جلسات مشترک خود را ادامه دهند.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: باید قوای سهگانه باهم تعامل داشته باشند و اگر اختلاف سلیقهای هم وجود دارد نبایدباعث شود که به اصل قضیه یعنی رسیدگی به وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم آسیبی برساند.
علمداری با اشاره به اقدامات دشمن برای فشار آوردن به مردم از طریق تحریم های اقتصاد عنوان کرد: در شرایطی که به انتخابات ریاست جمهوری نزدیک میشویم دشمن قصد دارد تحریمهای اقتصادی را بیشتر کند از این رو کشور ضرورت تعامل عملی دولت و مجلس را میطلبد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر جلسات دولت و مجلس در راستای حل مشکلات معیشتی مردم به کار رود به طور قطع میتواند به حل مشکلات اقتصادی کمک شایانی کند.
چمندی: مجلس و دولت برای حل مشکلات مردم منیت ها را کنار بگذارند
ابوالفضل چمندی، دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان درباره وحدت قوا گفت: اختلافات سران قوا از نظر عقلانی نمی تواند برای مردم فایده ای داشته باشد امیدواریم که مسئولان خواست رهبری را دررابطه با موضوع وحدت اجابت کنند.
وی افزود: با توجه به مقاومت ملت ایران در چند دهه گذشته دربرابر دشمنان و امید و پیشرفت حاصل شده در طول زمان، مسئولان حق ندارند امید مردم را قطع کنند.
چمندی با اشاره به اینکه تاریخ درباره عملکرد مسئولان قضاوت می کند خاطر نشان کرد: مسئولان باید بدانند که نماینده کل مردم هستند و نمی توانند هرآنچه می خواهند انجام دهند، آنان در مقابل خواست مردم و خون شهدا مسئول هستند و نباید باعث پایمال شدن حق مردم شوند.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: مجلس و دولت باید منیت ها را کنار گذاشته و با یکدیگر یک صدا شوند تا با حفظ وحدت با یکدیگربه شکل واحد، به حل مشکلات مردم بپردازند.
خوب برادر من بنويس مي خوان جلسه بذارن و شامي ميل کنند و پورسانتي بگيرند
جلسات قبلي گذاشته شده با جناب ضرغامي و ديگر مسئولين را از ياد برده ايد
سرمدار تشکل هاي دانشجويي ما امثالهم جامعه اسلامي شده اند که وابسته به بدنه حاکميت هستند و بعد ادعاي نقادي هم مي کنند
همين جناب چمندي را در رسانه ملي ديديم که به چه نحو تملق وزارت علوم براي کرسي هاي آزاد انديشي مي کرد و خود را نماينده دانشجويي معرفي مي کرد
البته يادش رفته بود بگويد آزادي بيان هست تنها براي حرف هاي به در نخور و سياست زده خودشان
يا حق