کد خبر:۲۲۷۰۰۸
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس:

انحراف از مسیر ولایت مهمترین عامل تضعیف نظام است

بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در بیانیه‌ای اعلام کرد: مهمترین عامل تضعیف نظام انحراف از مسیر ولایت و اختلاف در قوای مسلمین است.
انحراف از مسیر ولایت مهمترین عامل تضعیف نظام است

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در سی وچهارمین سالگرد انقلاب اسلامی بیانیه‌ای صادر کرد که متن بیانیه به شرح زیر است:

 

باسمه‌تعالی


آنچه در مسیر رشد و تکامل نظام اسلامی از ابتدای حرکت جریان انقلاب اسلامی تا دستیابی به جایگاه عزت و اقتدار فعلی تعیین‌کننده جلوه می‌کند، ماهیت و هویت این انقلاب بوده که بر پایه‌های عزت و اقتدار اسلامی و رویکرد انقلابی- عقلانی ایران اسلامی بنا شده است. هویتی که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در گوش جهانیان پیچیده و عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران و کارآمدی ساختار سیاسی نظام را فریاد زده و نام و نشان این انقلاب را در غربت و استضعاف ملت‌ها امیدبخش و نویددهنده آزادی و عزت کرده است.


این نظام بساط ظلم و تباهی و استعمار غربی را برچیده، بر چشمان ظالمان و استعمارگران خار نشانده و بر اندامشان ترس افکنده است. و امروز غرب و ایادی‌اش با تمام آنچه که توانمندی و فناوری می‌نامد، در مقابل حرکت و خیزش جهانی استکبارستیزی و تبلور ارزش‌های الهی ناتوان و مقهور گشته است.


مبارزه با ظلم و استبداد در خون آحاد این ملت نهادینه شده، نه در قرن معاصر بلکه در طول تاریخ این سرزمین، تاریخی که در تصویرش تمدن شکوفایی را به یادگار دارد. این ماهیت مقدس در تلاقی با نگرش اسلامی و دینی چنان هماهنگی می‌یابد که کشورهای اسلامی، ملت ایران را به قهرمانان ایثار، مقاومت و ایستادگی و تجلی‌بخش مدینه‌النبی و ام‌القرای کشورهای اسلامی بر می‌شمارند. امروز ملت پرافتخار ایران در ادامه حرکت تاریخی خود در بهمن 57 که تمامی معادلات غربی را در منطقه بر هم زد، در نقطه عطف و مرحله‌ای سرنوشت‌ساز که از سوی مقام معظم رهبری با تعبیر «پیچ تاریخی» نامگذاری شده است. ظهور و بروز ملت ایران، و به صورت ویژه خواص، در این صحنه سرنوشت‌ساز، تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب را پس از گذر از گردنه‌های مختلف تعیین می‌نماید.

 

در شرایط کنونی که کشورهای غربی از ابزارهای مختلف به منظور تضعیف نظام اسلامی و خیزش جهانی در راستای تحول دینی و بیداری اسلامی بهره برده و ایران اسلامی را با چالش‌های اقتصادی متفاوت روبه‌رو نموده‌اند، توجه به نکات ذیل برای آحاد جامعه ضروری و لازم است:


1- حضور پر شور ملت ایران در صحنه راه‌پیمایی‌ها و به ویژه راه‌پیمایی یوم ا.. 22 بهمن ماه، مهر تأییدی بر پشتیباتی ملت غیور ایران از انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و بیعتی مجدد با ولی فقیه و رهبری بوده و هست و لذا در شرایط کنونی حضور پررنگ و مشارکت جدی در این صحنه اهمیت و ضرورت دو چندان دارد، لذا باید با بصیریت عمومی به صورت گسترده ای برگزار گردد.


2- در سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی دانشگاهیان و فرهیختگان علم و دانش پیشگام ملت غیور ایران با تکیه بر خود باوری و اعتماد به نفس ملی سکوهای پیشرفت و ترقی را یکی بعد از دیگری فتح می‌نمایند، به گونه‌ای که دستیابی ایران به فناوری‌های کلیدی و پیشرفت‌های علمی جریان‌های انحصارطلب غربی را نگران نموده است. امروز ایران اسلامی مرزهای دانش را به همت نسلی در هم می‌شکند که ارزش‌های انقلاب را به خوبی از نسل اول انقلاب دریافت نموده‌اند و در مسیر شکوفایی ایران اسلامی تمام توان خود را به میدان آورده‌اند.

 

امروز دانشگاه محور تحولات ملی تلقی شده و در تمامی صحنه‌ها و نقاط عطف حرکت انقلاب به وظیفه خود عمل نموده است. بی‌شک در شرایط کنونی رسالت دانشگاه‌ها در عبور از چالش‌های پیش رو، رسالتی خطیر است که تنها با هوشیاری مضاعف نخبگان و دانشگاهیان در راستای تقویت بصیرت عمومی محقق خواهد شد.


3- توجه به این مهم باید در صدر ملاحظات مسئولان نظام قرار گیرد که خادم این ملت و انقلاب هستند و ملت بیدار ایران خصوصاً دانشجویان تمامی رفتارها و اعمالشان را زیر ذره بین دارند، لذا هر گونه اقدامی که عزت و اتحاد ملی را خدشه‌دار نماید، خیانتی نابخشودنی به انقلاب و مردم است که تاوان دنیایی و اخروی سنگینی برای خیانتکاران خواهد داشت، لذا شرایط ویژه حال حاضر جای هیچگونه سهل‌انگاری و اقدام سلیقه ای و حل و فصل منازعات شخصی نیست.

 

مسئولان قوای سه‌گانه  در شرایط حساس کنونی وظیفه و تکلیفی جز وحدت و تقویت اقتدار ملی نداشته و لازم است تمام توان خود را بر رفع مشکلات و چالش‌های پیش رو متمرکز نمایند. امید است تجربه‌های تاریخی عبرتی برای تمام آنهایی باشد که صحنه حساس و سرنوشت‌ساز کنونی را فرصتی برای تحقق خواسته‌های شخصی خود می‌دانند.


4- مسئولان قوای سه‌گانه باید بدانند که در نظام اسلامی هیچ منفعتی، چه منافع شخصی و چه منافع حزبی و گروهی در مقابل منافع ملی جایگاهی نداشته و نخواهد داشت، شرایط کنونی جای غرض‌ورزی و کشمکش داخلی نیست؛ بلکه محل تدبیر و تعقل است و هرگونه افراط‌گرایی و خصومت‌ورزی در راستای اثبات ترجیحات فردی، نه تنها به رفع چالش‌ها کمکی نخواهد نمود، بلکه منجر به بروز چالش‌های جدید می‌گردد. بی‌شک احساس استغنا و بی‌نیازی از حمایت مردمی در مسئولان نتیجه‌ای جز انحراف و طغیان نخواهد داشت که: «إِنَّ الْإِنسَانَ لَیَطْغَى أَن رَّآهُ اسْتَغْنَى».


5- واپسمندگان سیاسی که از سوی ملت بیدار اسلامی از جریان انقلاب حذف شده‌اند، باید بدانند تنها راه بازگشت به اردوگاه انقلاب، اعتراف به خطاهای گذشته، عذرخواهی از ملت ایران و بیزاری از بیگانان است. لذا فکر و برنامه هرگونه سوء استفاده از رأفت اسلامی نظام  را از ذهن بیرون رانده و اندیشه هر گونه توطئه و طراحی فتنه جدید را از سر بیرون کنند.


6- در خصوص تحولات بین‌المللی و به صورت خاص تحولات منطقه، حفظ و صیانت از ارزش های اسلامی و تقویت اقتدار اسلامی در منطقه، خط مرز تمام تصمیم‌گیری ها قلمداد می‌شود. از سوی دیگر آشکار است با همه سختی‌ها و دشواری‌های تحمیلی عیله ملت ایران، غرب از اقدامات انقباضی که در مقابل جمهوری اسلامی ایران اعمال نموده، هیچ طرفی نمی‌بندد و در نهایت، چاره‌ای جز پذیرش شرایط ایران ندارد، لذا هر گونه کوتاهی از مواضع نظام اسلامی در مواجهه با غرب در حوزه‌های مختلف خصوصاً در مذاکرات 1+5  محال می‌نماید و مذاکرات باید تداوم بخش موضع مقتدرانه گذشته باشد.  


در پایان ما دانشجویان بسیجی دانشگاه تربیت مدرس، ضمن میثاق مجدد با آرمان‌های انقلاب، امام راحل و شهدا و تأکید بر نقش و کارکرد دانشگاهیان در پیشبرد اهداف انقلاب، اعلام می‌کنیم که در سنگر دانش و ارزش تمام توان و تلاش خود به کار می‌گیریم تا کشتی انقلاب روز به روز به مقصد نهایی خود که همان تبلور حاکمیت اسلامی با محوریت امام معصوم است، نزدیک و نزدیک‌تر شود و بار دیگر به تمام نقش آفرینان نظام اسلامی یادآور می‌شویم که مهمترین عامل تضعیف نظام، نه تحریم و نه تهدید خارجی است؛ بلکه انحراف از مسیر ولایت و اختلاف در قوای مسلمین است. پس در این فراز حفظ وحدت در سطوح مختلف فرض الهی است و بر تک‌تک جامعه اسلامی واجب شرعی تلقی می‌گردد.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار