ارزيابي تربيت اخلاقي پسانوگرايي از منظر اسلام
کد خبر:۲۲۷۱۷
يك دانشجويي دانشگاه ازاد اراك بررسي كرد

ارزيابي تربيت اخلاقي پسانوگرايي از منظر اسلام

در يك پايان نامه كارشناسي ارشد تاريخ و فلسفه آموزش و پرورش دانشگاه آزاد اسلامي اراك ارزيابي تربيت اخلاقي پسانوگرايي از منظر تربيت اخلاقي در آيات و روايات اسلامي بررسي شد.

 به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، علي اجاقلو، مولف پايان نامه در اين پايان نامه پسانوگرايي را مكتبي عنوان كرده است كه بعد از جنبش نوگرايي رخ داده و آن پايان نوگرايي نيست بلكه نقد نوگرايي است، ضد بنياد گرايي و رد عقلانيت از ويژگي هاي مهم پسانوگرايي است.

در اين پايان نامه آمده است: نظام هاي آموزشي ممكن است تدارك بهينه مناسبي براي تربيت اخلاقي داشته باشد و از برنامه هاي خاص تربيت اخلاقي از انجام تناسب و هماهنگي دروني مناسب و لازم برخوردار نباشد.

همچنين در اين پايان نامه تصريح شده است: يكي از مشكلات موجود در امر تربيت اخلاقي ابهام در اصول و مباني تربيت اخلاقي و تداخل قلمروهاي فوق است.

لازم به ذكر است، در نتايج اين پايان نامه عنوان شده است، نتيجه گيري تربيت اخلاقي از بنيادهاي ثابت و عام برخوردار نيستند و ارزش ها يك نوع ساخت فرهنگي اند كه از زماني به زمان ديگر و از فرهنگي به فرهنگ ديگر متنوع هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار