آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۳۴۷
سی‌وچهارمین بهار - 43

میراسماعیلی: حضور ورزشکاران نشانه جدا نبودنشان از انقلاب و ایران ‌است

نایب رئیس فدراسیون جودو گفت: امروز در راهپیمایی حاضر شده‌ایم تا بار دیگر ثابت کنیم ورزشکاران در کنار انقلاب و مردم هستند.
آرش میراسماعیلی در مسیر راهپیمایی 22 بهمن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: امروز در راهپیمایی 22 بهمن و در کنار سایر مردم حضور یافتم تا حماسه‌ای دیگر را برای این کشور رقم بزنیم. 
 
وی در ادامه افزود: ما ورزشکاران جدا از مردم و انقلاب نیستیم و امروز با حضور خود در راهپیمایی این مسئله را ثابت کرده ایم. 
 
قهرمان سابق جودوی کشورمان تصریح کرد: امروز تیم ملی جودوی نوجوانان نیز در این راهپیمایی حضور یافته تا این نسل جوان با انقلاب آشنا شود و برای حفظ آن تلاش کند. 
 
میراسماعیلی در پاسخ به این سوال که امروز چه خبر خوبی را به مردم ایران اعلام می‌کنید، گفت: به نظر من امروز هیچ خبری بهتر از حضور پرشور مردم ایران و بیعت دوباره آنها با انقلاب و اسلام نیست؛ حتی بهترین خبر ورزشی نیز نمی‌تواند در این حد مهم و ارزشمند باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار