میراسماعیلی: حضور ورزشکاران نشانه جدا نبودنشان از انقلاب و ایران ‌است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۷۳۴۷
سی‌وچهارمین بهار - 43

میراسماعیلی: حضور ورزشکاران نشانه جدا نبودنشان از انقلاب و ایران ‌است

نایب رئیس فدراسیون جودو گفت: امروز در راهپیمایی حاضر شده‌ایم تا بار دیگر ثابت کنیم ورزشکاران در کنار انقلاب و مردم هستند.
آرش میراسماعیلی در مسیر راهپیمایی 22 بهمن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: امروز در راهپیمایی 22 بهمن و در کنار سایر مردم حضور یافتم تا حماسه‌ای دیگر را برای این کشور رقم بزنیم. 
 
وی در ادامه افزود: ما ورزشکاران جدا از مردم و انقلاب نیستیم و امروز با حضور خود در راهپیمایی این مسئله را ثابت کرده ایم. 
 
قهرمان سابق جودوی کشورمان تصریح کرد: امروز تیم ملی جودوی نوجوانان نیز در این راهپیمایی حضور یافته تا این نسل جوان با انقلاب آشنا شود و برای حفظ آن تلاش کند. 
 
میراسماعیلی در پاسخ به این سوال که امروز چه خبر خوبی را به مردم ایران اعلام می‌کنید، گفت: به نظر من امروز هیچ خبری بهتر از حضور پرشور مردم ایران و بیعت دوباره آنها با انقلاب و اسلام نیست؛ حتی بهترین خبر ورزشی نیز نمی‌تواند در این حد مهم و ارزشمند باشد.
پربازدیدترین آخرین اخبار