به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در آخرین به روز رسانی وبلاگ«دفتر مشق روزهای زندگی» چنین آمده است:
امروزه گروههای فمینیستی که معلوم نیست از چه دستگاهها و قدرتهایی و با کدامین اهداف و برنامهها حمایت مالی میشوند، از قالب فعالیت زیر زمینی خارج شدهاند. این گروهها علاوه بر بکارگیری رسانههای مختلف نوشتاری، اینترنتی و محصولات چند رسانهای برای نشر و ترویج افکار زن سالارانه و ضد بنیان خانواده، تقریبا در تمامی سیاستهای فرهنگی و سیاسی کشور نیز رسوخ کردهاند.
فعالان فمینیست ایرانی که چارهای ندارند تا نگرش خود را در لوای دین و عرف جامعه پنهان کنند همواره از کمبودهای تئوری جبهه اصولگرا سوء استفاده کردهاند. نمونهٔ تازه آنرا میتوان در پروژه «برابری دیه مرد و زن» دید که با جلوداری بانوان اصولگرا و محجبه (منتسب به فمینیستهای چادری) به سرانجام رسید (1). و جالبتر این است که این پروژه برابر سازی مرد و زن که یکی از آرزوهای جنبشهای فمینیستی بود نیز با موافقت و عدم واکنش روحانیت مواجه شد و به تصویب رسید. این در حالی است که به استناد دلایل مطروحه در مقاله یک پژوهشگر، این طرح خلاف دین اسلام به استناد آیات قرآن و روایات است (2).
در کنار این مقوله، یکی از موضوعات جدیدی که اخیرا مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است، بالا رفتن آمار شوهر کشی است. فعالین فمینستی که همیشه زن را مظلوم و مرد را جنسیتی خشن، متجاوز و بیرحم نشان دادهاند و با این شعار توانستهاند گام به گام کرسیهای مختلف را از مردان بگیرند و مردان را با شعار حقوق زنان از بسیاری از حقوق سابقشان محروم کنند با تغییر رویکری جالب، به رشد آمار شوهر کشی واکنش نشان دادهاند.
به عنوان مثال، یک سایت خبری با رویکردی متفاوت به این مقوله پرداخته است و با انتخاب تیتر «زنان شوهرشان را میکشند به این علت که نادان یا ناتوان هستند» بجای آنکه زنان را مجرم گناه قتل معرفی کند، اتهام را روانه شوهرها نموده است و با انتخاب جهت دار تیتر گزارش خود، به توجیه شوهرکشی زنان پرداخته است (3).
نویسنده گزارش در گفتگو با فروزنده صالحی از قول وی نوشته است: «جامعه ایران، مردسالار است و از منظر جامعهپذیری جنسیتی میبینیم که دو جنس را به گونهای متفاوت تربیت میکند... زنان شوهرانشان را میکشند به این دلیل که ناتوان یا نادان هستند و تنها کاری که برای رهایی از آزار شوهرانشان به ذهنشان میرسد همین است در حالی که اگر زنان توانمند و آگاه باشند و حمایتهای قانونی از آنها وجود داشته باشد به دنبال راهحلهای منطقی میروند و به سراغ این روش نمیروند... برای زنان و مردان الگوهای رفتاری متضادی در حوزه جنسی ساخته میشود. مسائل جنسی برای زن در حکم تابو هستند و نباید از آنها عبور کنند در حالی که برای مردان چنین نیست. زنهای ایرانی زندگی جنسی مناسبی ندارند و بسیاری از طلاقهایی که صورت میگیرد به این دلیل است».
اما همانطور که در متن گزارش آمده است به نظر میرسد وی رویکردی فمینیستی به موضوع خانواده دارد و بدون در نظر گرفتن خصوصیات خاص هر جنسیت، خواهان یکسان شدن نوع تربیت برای دو جنس است و علت اصلی شوهرکشی را عدم حمایت قانونی و توانمند نبودن آنها میداند.
در رد این ادعا به موارد زیر اشاره میکنیم:
1. بررسی پروندههای شوهرکشی نشان میدهد که عدم توانمندی زنان شاید برای خانوادههای سنتی و قدیمی قابل قبول باشد ولی تنها علت شوهرکشیها به حساب نیامده و در موارد و نمونههای متعدد و برای خانوادههای جوان و مدرن، شوهرکشیها با خیانت زنان و استخدام آدم کش توسط زنان رخ میدهد. در بسیاری از حوادث شوهرکشی، مشاهده میشود که زنها صرفا به این خاطر که از همسرشان دل زده شدهاند و هوس مرد جدیدی کردهاند با هماهنگی همان مرد جدید، اقدام به قتل شوهرشان مینمایند (4). پس صرفا نمیتوان علت اصلی شوهر کشیها را با «مظلوم نمایی زنان» توجیه کرد و همین رویکرد نیز فمینیستی است.
2. این استاد دانشگاه و جامعهشناس در بخشی از سخنان خود به تابو بودن مسئله جنسی برای زنان اشاره نموده است و از اینکه زنان نیز همچون مردان چنین وضعیتی ندارند گلایه نموده است. حال سوالی که ایجاد میشود که منظور این خانم جامعهشناس از «مردان»، کدام قشر جامعه است؟ آیا منظور ایشان اراذل و اوباش و دختربازها و بیناموسهایی هستند که هر از گاهی با یک فاحشه، ارتباط جنسی برقرار میکنند؟ اگر منظور خانم دکتر از «مردان»، چنین شخصیتهای پست و فرومایهای است که باید این اظهار نظر را توهین به اکثریت مردان ایرانی دانست و از اینکه خواهان چنین آزادی بیبند و باری برای زنان است نیز برای ایشان افسوس خورد. ولی اگر منظور حقوق اولیه مرد مسلمان در شرع اسلام و قوانین کشور است که مقولهای دیگر است و به دین اسلام و تفاوتهای ذاتی و جنسی مرد و زن برمی گردد. از کجا معلوم، با فوران دختران و زنهای بزک کرده در خیابانهای شهر و سخت گیرانه شدن قوانین ازدواج و افزایش روز افزون حقوق زنان (که دستاورد همین رویکردهای فمینیستی است) مسئله جنسی برای مردان تابوتر از زنان نباشد؟ تحقیقات علمی نیز نشان میدهد که نیاز جنسی در پسران شدیدتر و زودتر از دختران بروز میکند (از سن 18 سالگی در مردان و 27 سالگی در زنان، میل جنسی به اوج میرسد) (5). و البته باید پرسید که هدف خانم فروزنده صالحی از ایراد چنین حرفهایی چیست؟ آیا ایشان انتظار دارند روزی فرا رسد که دختران در پیاده رو بایستند و به پسران تیکه و متلک جنسی بیاندازند و هر ازگاهی با هر کسی دوست داشتند ارتباط جنسی داشته باشند؟ که صد البته این خلاف عفت عمومی و پاکدامنی زن ایرانی است. شاید هم منظور ایشان این است که زن مسلمان، بتواند براحتی ازدواج کند و شوهری برای خود دست و پا کند (که البته در این گفتگو، رویکرد خانواده مدار دیده نمیشود) که چنین چیزی نکوهیده نیست و اصولا امروزه بسیاری از دختران در محیطهای مختلط، خودشان پیشگام انتخاب شوهر میشوند. پس منظور این فعال حقوق زنان چه بوده است؟
3. مسئله دیگری که وی مطرح نموده است، آمار بالای طلاق است. بنا به گزارشات رسمی، کارشناسان بین 60 تا 90 درصد درخواست طلاقهای ارائه شده در دادگاهها را از جانب زنان میدانند (6). این موضوع نشان میدهد که زنان ایرانی آنطور که ایشان گفتهاند خام و بیسواد نیستند و به تق و توقی که در خانه میشود راهی دادگاهها میشوند و درخواست طلاق میدهند و با اهرم مهریه، شوهر بدبخت را به روز سیاه مینشانند. در توانمند و هوشمندی زنان همین بس که حدود 70% دانشگاههای مختلط را دختران تصاحب نمودهاند و وزارت علوم در نظر دارد دانشگاههای بیشتری برای دختران بسازد! همچنین در حالی که در جامعه اسلامی باید مردان جامعه پیشگام فعالیت اقتصادی باشند (7) تا بتوانند تشکیل خانواده دهند و متقبل هزینههای آن باشند در کشور ما 2 میلیون و 200 هزار پسر تحصیل کرده بیکار وجود دارد ولی در عوض 970 هزار دختر نحصیل کرده بیکار دارد! (8) یعنی تعداد بیکاران پسر به مراتب بیشتر از دختران هم سن و سالشان است! پس مانعی برای حضور زنان در جامعه نیست و امروز این پسران و مردان جامعه هستند که در مهجوریت قرار گرفتهاند (9) و به دلیل حضور افسار گسیخته دختران و زنان در بیرون خانه، فرصت تحصیل، کار و بالاخره ازدواج با زوج متناسب با خود را از دست دادهاند.
4. مسئله دیگری که ایشان مطرح کرده است مرد سالار بودن جامعه ایرانی است که شواهد نشان میدهد که این حرف نیز مثل دیگر سخنان این بانوی عزیز، فمینیستی باشد. من لازم میدانم به این موضوع در مطلبی جدا بپردازم ولی در همین حد اکتفا میکنم که به عقیده بسیاری از کارشناسان مسائل اجتماعی، جامعه امروز ایرانی، نه مرد سالار است و نه زن سالار. اگرچه شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد، جامعه ایرانی به سمت زن سالاری حرکت میکند ولی آنچه مورد تایید است این است که جامعه ما در حال گذار است (10). یعنی به سمت جامعهای حرکت میکند که معلوم نیست آیندهاش چه میشود! پس نمیتوان گفت جامعه ایرانی مرد سالار است.
همچنین رسانهای دیگر از سایتهای فعال در حوزه زنان، با انتخاب تیتر «شوهر کشی، مردان را به وحشت انداخت» (11) عملا به جنگ مرد و زن دامن میزند. جالب اینجاست وقتی اصل خبر ار مطالعه مینماییم متوجه میشویم اصلا این خبر برای ایران نیست و مربوط به یک کشور دورافتاده است. ولی به هر حال، اینگونه تیتر زنی، عقدههای روانی دست اندرکاران چنین سایتهایی را رو میکند که آرزو دارند که مردها تحقیر شوند و بجای تقویت روحیه همدلی و یکدلی بین زنان و مردان، به گونهای قدرت نمایی زنان را به مردان بنمایند که همین بیانگر فمینیستی بودن چنین طرز تفکراتی است.
یا در خبر دیگری با عنوان «زن قاتل: برای رسیدن به حسین راهی بهجز کشتن شوهرم نداشتم» (12) که یک سایت خبری آن را منتشر نموده است. در این تیتر هم به جای آنکه شاهد محکوم شدن قاتل و طرد عمل منفور و زشت قتل باشیم با تیتری عاشقانه مواجه هستیم! حالا حسین در این خبر کیست؟ شخصیت کثیفی که به زن غریبه کمک کرده تا شوهرش را به قتل برساند!
Imageبه نظر میرسد نخبگان و اندیشمندان جامعه که باید پیشگام در ارائه راه حلهای صحیح و کامل باشند خود بازیچه فمینیسم و اهداف کلان فراماسونری جهانی شدهاند تا بدون توجه به بنیان خانواده و با ایجاد جنگ بین مرد و زن، جامعه را به ابتذال و فروپاشی اخلاقی و خانوادگی سوق دهند که یکی از دستاوردهای آن افزایش آمار حوادث شوهرکشی در خانوادههای سنتی است.
علت عمده شوهر کشی و همسرکشیها دوری از سبک زندگی دینی در جامعه ایرانی است که با دامن زدن به سبک زندگی مدرن شکل گرفته است. بر این اساس است که بسیاری از سوئ ظنها و درگیریهای زوجین به اوج میرسد و به جنایت میانجامد. (13).
امروزه ساختار فرهنگی و اقتصادی و سیاسی جامعه به سمتی حرکت میکند که دیگر پذیرای مدل سنتی خانواده نیست. علارغم تاکید رهبر انقلاب که بر مرد بودن مرد و زن بودن زن تاکید نمودهاند (14)، در جامعه، محیط کار و مدرسه و دانشگاه، فرقی بین زن و مرد دیده نمیشود و آنچه در واقع دیده میشود اصول و مبانی فمینیسم است.
برای حل بحران مسائل خانواده لازم است رویکرد کلی کشور نسبت به زنان اصلاح شود و بجای شعار قرار دادن «حضور همپای مردان در همه عرصهها»، «همسرانی مهربان برای مردان و مادرانی دلسوز برای فرزندان» را سرلوحه برنامههای ویژه زنان قرار داده شود و سپس با توجه ویژه به جنس مذکر، به دنبال تربیت و شکوه مردانی عالم، با اخلاق و مسئولیت پذیر باشیم. لااقل انتظار میرود اگر کلامی در حقوق زنان گفته میشود در کنارش از حقوق مردان نیز سخن به میان آید چه اینکه با وجود بحران اشتغال و موانع پیشرفت پسران جامعه (همچون قانون سربازی اجباری)، امروز به مراتب نیازمند توجه بیشتری به مردان جوان، نسبت به جنس زن احساس میشود. در واقع نیز به عینه دیده میشود که عمدتا پسرها پس از اشتغال، دغدغه ازدواج و تشکیل خانواده دارند ولی دخترخانمها مستقل بودن و آقا بالاسر نداشتن را در ذهن میپرورانند!
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آمار قتل زوجین توسط یکدیگر به منابع مراجعه نمایید (15).
منابع:
1. مریم بهروزی دبیر کل جامعه زینب که میتوان او را اولین زن اصولگرای مدافع برابری دیه زن و مرد دانست چندی پیش در دیدار با آیت ا... هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشحیص مصلحت نظام خواسته خویش و جمعی از زنان احزاب اصولگرا را مبنی بر برابری دیه زن و مرد مطرح کرده بود او اینک با خشنودی و سپاس از اظهارات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر «برخی مسائلی که در فقه باب احکام زنان وجود دارد سخن آخر نیست» سخن میگوید و معتقد است که اظهارات ایشان میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات باشد. بهروزی سخنان رهبری را باعث باز شدن راههای بسته میداند و میگوید: این حرف میدان جدیدی را برای اظهار نظر فقهی، اجتهادی و پویایی در فقه باز میکند.
http: //www. iranzanan. ir/news/cat_10/000030. php؟ q=print
2.
حمیدی میلاد، الف، برابری دیه مرد و زن، طرح فمینیستهای چادری و خلاف نص صریح قرآن
http: //alef. ir/vdcgx39qyak9ut4. rpra. html؟ 176429
3.
زنان شوهرشان را میکشند به این علت که نادان یا ناتوان هستند
http: //www. khabaronline. ir/detail/267893
4.
http: //www. khabaronline. ir/Detail/198176
زن قاتل: برای رسیدن به حسین راهی بهجز کشتن شوهرم نداشتم
http: //www. khabaronline. ir/detail/184333/
مرد شیرموز خورد، زن او را کشت
http: //isna. ir/fa/news/91092112295/زنی-شوهرش-را-با-شال-خفه-کرد
زنی شوهرش را با شال خفه کرد
http: //www. farsnews. com/newstext. php؟ nn=8807271541
خیانت زن به قتل همسرش منتهی شد
5.
http: //www. parsine. com/fa/news/62143/تفاوت-های-زن-و-مرد-در-رابطه-جنسی
تفاوتهای زن و مرد در رابطه جنسی
http: //www. mardoman. net/family/menwslib/
میل جنسی: مقایسه خانمها و آقایان
6.
http: //negar. charchoob. com/؟ p=4124
80% درخواست طلاقها از طرف خانم هاست
http: //www. aftabnews. ir/vdcfx0dy1w6de1a. igiw. html
90 درصد دادخواستهای طلاق از سوی زنان
7.
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّـهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ ﴿النساء: ٣4﴾
مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتریهایی که خداوند (از نظر نظام اجتماع) برای بعضی نسبت به بعضی دیگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهایی که از اموالشان (در مورد زنان) میکنند.
8.
http: //negar. charchoob. com/؟ p=4090
بحران اشتغال تحصیل کردهها در ایران: تعداد مردان بیکار دو برابر زنان!
9.
زنان در ایران به اندازهای در پستهای شغلی فعال هستند که باید برای مردان فکری کرد
http: //www. pnu. charchoob. com/index. php/1389-05-12-16-06-45/3371-1391-11-05-18-30-40. html
10.
خانواده ایرانی درمعرض تحول و گذار است یا فروپاشی و زوال؟
http: //negar. charchoob. com/؟ p=3730
11.
http: //mehrkhane. com/fa/news/5151/پدیده-شوهرکشی-مردان-را-به-وحشت-انداخت
پدیده «شوهرکشی» مردان را به وحشت انداخت (خبر مهرخانه به نقل از افق نیوز)
12.
http: //www. khabaronline. ir/Detail/198176
13.
http: //www. farsnews. com/newstext. php؟ nn=9003117288
همسرکشی؛ علل و عوامل وقوع آن
14.
http: //farsi. khamenei. ir/speech-content؟ id=21252
15.
http: //www. khabaronline. ir/detail/224952/society/events
پلیس آگاهی ناجا اعلام کرد: زن کشی در صدر آمار جنایت ها/ جدول
http: //vista. ir/article/329522
دلایل بروز پدیده دلایل بروز پدیده شوهرکشی