کد خبر:۲۲۷۵۷۳
سلطانخواه:

قصد راه اندازی آزمایشگاه ملی پیل سوختی در کشور را داریم

دکتر سلطانخواه با اشاره به اهمیت انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور گفت: قصد راه‌اندازی آزمایشگاه ملی پیل سوختی در کشور را داریم.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سلطان خواه عصر امروز در نشست افتتاح آزمایشگاه پیل سوختی در دانشگاه امیرکبیر و هفت دانشگاه کشور ضمن قدردانی از حضور حماسه آفرین مردم در راهپیمایی 22 بهمن گفت: امروز شاهد راه‌اندازی هفت آزمایشگاه پیل سوختی در دانشگاه‌های مختلف بودیم که می‌تواند پایه و اساس راه‌اندازی آزمایشگاه ملی پیل سوختی در کشور باشد.

 

 سلطانخواه گفت: در سند چشم‌انداز ما باید به رشد اقتصادی در  کشور برسیم و از آنجا که رشد اقتصادی یعنی درآمد بیشتر و زندگی با کیفیت‌تر، لزوم تأمین سرویس‌های باکیفیت زندگی مثل آب سالم، غذای سالم و انرژی سالم در این راستا ضروری است.


سلطانخواه ادامه داد: تأمین انرژی سالم یکی از حوزه‌های مهم در عرصه رشد اقتصادی است چرا که پیش بینی می‌شود ما در سال‌های آینده نیازمان به انرژی معادل صدهزار کیلووات خواهیم بود پس برنامه‌ریزی اساسی در این حوزه ضروری است.


 وی اظهار داشت: از سوی دیگر زیرساخت لازم برای توسعه یافتگی نیز انرژی است و در سبد انرژی تنها انرژی‌های فسیلی مدنظر نیستند و باید انرژی‌های تجدیدپذیر مثل انرژی خورشیدی، انرژی باد، انرژی زمین گرمایی و انرژی پیل سوختی را نیز در نظر گرفت.


سلطانخواه ادامه داد: در سال 86 برای اولین بار سند دستیابی به پیل سوختی مصوب شد و سال 87 معاونت علمی و فناوری با تأسیس ستاد انرژی‌های نو برنامه‌ریزی خود را در حوزه پیل سوختی آغاز کرد.


 وی افزود: طی این سال‌ها در زمینه تربیت نیروی متخصص دستاوردهای خوبی داشتیم.


 سلطانخواه در ادامه گفت: تجهیزات امکانات در زمینه انرژی پیل سوختی و حتی تربیت نیرو می‌تواند ما را به پیشرفت‌های بیشتری برساند از این رو ستاد انرژی‌های نو ایجاد آزمایشگاه ملی پیل سوختی را مدنظر قرار داد که امروز در این راستا اولین قدم را برداشتیم.


سلطانخواه گفت: یکی دیگر از برنامه‌ریزی‌های ستاد انرژی نو تکامل تجهیزات این آزمایشگاه‌ها است که باید بر استفاده از توانایی‌های داخلی جهت تکامل تجهیزات متمرکز شد.


وی گفت: تهیه تجهیزات در داخل توسط شرکت‌های دانش بنیان در دستور ستادهای معاونت علمی و فناوری قرار دارد تا نیازها را به صورت داخلی پشتیبانی کنیم.


 معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ساخت پیل سوختی 5 کیلووات و 10 کیلووات در داخل کشور انجام گرفته و برنامه‌ریزی ما در حوزه ساخت پیل سوختی 32 کیلووات متمرکز است.


 سلطانخواه در پایان گفت: سند جامع فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر در این معاونت تهیه شده که درصدد ارائه آن به نقشه جامع علمی کشور هستیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار