کد خبر:۲۲۸۴۷۶
دیوان عالی ونزوئلا:

مراسم تحلیف چاوز در بیمارستان نظامی برگزار می شود

دیوان عالی کشور ونزوئلا اعلام کرد که مراسم تحلیف هوگو چاوز رئیس جمهوری این کشور در بیمارستان نظامی کاکاراکاس برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از  سی ان ان، دیوان عالی کشور ونزوئلا اعلام کرد که مراسم تحلیف هوگو چاوز رئیس جمهوری این کشور در بیمارستان نظامی کاکاراکاس برگزار خواهد شد.

 

چاوز بامداد دوشنبه پس از دو ماه و نیم از هاوانا، پایتخت کوبا به ونزوئلا بازگشت.

 

مراسم تحلیف چاوز مطابق با قانون اساسی این کشور می بایست 10 ژانویه برگزار می‌شد اما به دلیل اینکه چاوز در ونزوئلا حضور نداشت دیوان عالی این کشور اعلام کرد که مراسم تحلیف می تواند با تاخیر برگزار شود. 

 

رهبر پنجاه و هشت ساله سوسیالیست ونزوئلا از سال گذشته که معلوم شد به بیماری سرطان مبتلاست سه بار در کوبا بستری شده است؛ البته وی اوایل امسال اعلام کرده بود بیماریش به طور کامل درمان شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار