به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، پژوهشگران اصفهانی به فناوری تولیدشیرینیهای بدون قند وغنی شده با گیاهان دارویی دست یافتند.
مهندس کامران صفوی مدیر مرکز رشدفناوری دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان در گفتگو با ایمنا گفت: درتولید شیرینیهای بدون قند، هیچ گونه مواد نگهدارنده و شیمیایی، رنگدهنده مصنوعی شیمیایی استفاده نشده است.
وی افزود: بهترین مزیت این محصولات بهره گیری از عصاره و اسانسهای طبیعی گیاهان دارویی است که در دسته محصولات فراسودمندگیاهی قرار می گیرند.
مدیر مرکز رشدفناوری دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان با بیان اینکه تولید شیرینی های غنی شده حاصل تلاش تیم پنج نفره عضو مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان است،افزود: نمونه اولیه این محصولات درشرکت سلامت گستران از شرکتهای دانش بنیان این مرکز تولیدشده است.
وی گفت: این گروه موفق شد تا درمدت شش ماه با هزینه 40 میلیون ریال به فناوری تولید شیرینی های بدون قند غنی شده با گیاهان دارویی دست یابد.