کد خبر:۲۲۸۵۹۱
توسط پژوهشگران دانشگاه آزاد خوراسگان انجام گرفت؛

تولید شیرینی های بدون شکر در اصفهان

پژوهشگران اصفهانی به فناوری تولیدشیرینی‌های بدون قند وغنی شده با گیاهان دارویی دست یافتند.
تولید شیرینی های بدون شکر در اصفهان

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، پژوهشگران اصفهانی به فناوری تولیدشیرینی‌های بدون قند وغنی شده با گیاهان دارویی دست یافتند. 
 

 مهندس کامران صفوی مدیر مرکز رشدفناوری دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان در گفتگو با ایمنا گفت: درتولید شیرینی‌های بدون قند، هیچ گونه مواد نگهدارنده و شیمیایی، رنگ‌دهنده  مصنوعی شیمیایی استفاده نشده ‌است.


 وی افزود: بهترین مزیت این محصولات بهره گیری از عصاره‌ و اسانس‌های طبیعی گیاهان دارویی است که در دسته‌ محصولات فراسودمندگیاهی قرار می گیرند.


مدیر مرکز رشدفناوری دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان با بیان اینکه تولید شیرینی های غنی شده حاصل تلاش تیم پنج‌ نفره عضو مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان است،افزود: نمونه اولیه این محصولات درشرکت سلامت گستران از شرکتهای دانش بنیان این مرکز تولیدشده است.


وی گفت: این گروه موفق شد تا درمدت شش ماه با هزینه 40 میلیون ریال به فناوری تولید شیرینی های بدون قند غنی شده با گیاهان دارویی دست یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار