کد خبر:۲۲۸۶۱۴
توسط پژوهشگران دانشگاه آزاد اصفهان؛

شیرینی‌های بدون شکر در اصفهان تولید شد

مدیر مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اصفهان از تولید شیرینی‌های بدون شکر در این استان خبر داد.
شیرینی‌های بدون شکر در اصفهان تولید شد

مهندس کامران صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، با اشاره به تولید شیرینی های بدون شکر در این استان گفت: در تولید شیرینی‌های بدون قند، هیچ گونه مواد نگهدارنده و شیمیایی و رنگ‌دهنده مصنوعی شیمیایی استفاده نشده ‌است.

 

وی افزود: بهترین مزیت این محصولات بهره گیری از عصاره‌ و اسانس‌های طبیعی گیاهان دارویی است که در دسته‌ محصولات فراسودمندگیاهی قرار می گیرند.

 

مدیر مرکز رشدفناوری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان با بیان اینکه تولید شیرینی های غنی شده حاصل تلاش تیم پنج‌ نفره  مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است،افزود: نمونه اولیه این محصولات در شرکت سلامت گستران از شرکت های دانش بنیان این مرکز تولیدشده است.

 

صفوی گفت: این گروه موفق شد تا در مدت شش ماه با هزینه ۴۰ میلیون ریال به فناوری تولید شیرینی های بدون قند غنی شده با گیاهان دارویی دست یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار