دكتر رضواني تاكيد كرد: لزوم ارائه آموزش به گروههاي در معرض خطر
دكتر فرهاد رضواني در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، كودكان زير 5 سال، زنان در سنين باروري 15 تا 45 سال و سالمندان را گروه هاي در معرض خطر در جامعه عنوان كرد و اظهار داشت: اين گروه ها نسبت به ديگر افراد جامعه در معرض خطرات و حوادث بيشتري هستند كه به عنوان گروه هاي ريسك در جامعه شناخته مي شوند.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر مشكلات تغذيه اي، فقر آهن و كم خوني از جمله بيماري هايي است كه در زنان 15 تا 45 سال پديدار مي شود.
رئيس اداره آموزش مركز حوادث و فوريت هاي پزشكي كشور سرطان پستان را از ديگر بيماري هاي شايع در زنان كشور عنوان كرد و گفت: براي جلوگيري از اين بيماري ها در زنان 15تا 45 سال آموزش هاي لازم از طريق خانه هاي بهداشت در سراسر كشور صورت مي گيرد.
رضواني با اشاره به اينكه زنان 15 تا 45 سال جزو گروه هاي در معرض خطر در جامعه هستند، افزود: براي جلوگيري از خطرات در هنگام بارداري زنان، بهورزان و کارشناسانان مامايي مراکز بهداشتي و درماني در سراسر كشور مراقبت هاي لازم را به كليه مادران باردار در طول دوران بارداري ارائه مي دهند.
وي تصريح كرد: در بحث سالمندان نيز آموزش هاي مستمري در خصوص بيماري هاي قلبي و عروقي، بيماري هاي تنفسي، ديابت و ديگر بيماري هاي شايع در بين سالمندان از طريق فرهنگسراها، جرايد و صدا و سيما در تهران و شهرستان ها براي اطلاع رساني به اين افراد ارائه شده است.
رئيس اداره آموزش مركز حوادث و فوريتهاي پزشكي كشور اظهار داشت: با توجه به افزايش اميد به زندگي در سالمندان، بحث آرتوروز و پوكي استخوان افزايش يافته كه وزارت بهداشت براي جلوگيري از اين مشكلات سالمندان برنامه ريزي هاي مستمري در كشور انجام داده است./انتهاي پيام/