اگر شما هم در وبسایت خود از تصاویر زیادی استفاده میکنید، باید کارهایی را در راستای بهینه سازی تصاویر انجام دهید تا از کند شدن بارگذاری صفحات وبسایتتان جلوگیری شود. در این مطلب قصد داریم تا 9 پلاگین مفید برای بهینه سازی تصاویر در وردپرس را به شما معرفی کنیم. پس با گویا آی تی همراه باشید …….
1- Hammy
این پلاگین به شیوهای بسیار ساده و در عین حال هوشمندانه، تصاویر موجود در مطالب را بهینه سازی میکند. در واقع هنگامی که شما تصاویر را در مطلب خود قرار میدهید، Hammy بر اساس حجم آن مطلب، سایزهای مختلفی از آن تصویر را تولید میکند. اکنون وقتی که کاربر به وبسایت شما مراجعه میکند، تصاویر را در مناسبترین سایز به کاربر نشان میدهد (گاهی اوقات کوچکترین اندازه). این کار باعث میشود که صفحات وبسایت شما با سرعت بالاتری بارگذاری شوند. مخصوصا این روش بهینه سازی برای کاربران تلفنهای همراه نیز بسیار موثر واقع خواهد شد.
صفحه دریافت پلاگین Hammy
2- Lazy Load
اگر به برخی وبسایتها توجه کرده باشید، متوجه خواهید شد که تصاویر آنها از اول تا آخر به صورت همزمان بارگذاری نمیشوند. در واقع به این کار، روش Lazy Loading میگویند. روند کار در این روش بدین صورت است که تنها هنگامی که تصاویر توسط شخص کاربر رویت شوند، عملیات بارگذاری آنها صورت میگیرد. مثلا اگر تا به حال به وبسایت Howtogeek. com رفته باشید، متوجه خواهید شد که با اسکرول کردن صفحه به سمت پایین، تصاویر یک به یک باگذاری میشوند.
استفاده از این پلاگین نیز بسیار ساده و راحت است. تنها کافیست آن را نصب کنید. پس از نصب به راحتی این پلاگین فعال خواهد شد.
صفحه دریافت پلاگین Lazy Load
3- Imsanity
اگر توجه کرده باشید، هنگامی که برخی تصاویر را در وبسایت خود قرار میدهید، یک ناهماهنگی بین اندازه تصویر، قالب سایت بوجود میآید. یعنی تصویر از قالب سایت بزرگتر نمایش داده میشود. حالا یا قالب و متون سایت خراب شده و بهم میریزند و اینکه قسمتی از تصویر نمایش داده نمیشود. البته از طریق وردپرس میتوانید این تصاویر تغییر اندازه دهید. ولی همانطور که میدانید انجام این کار علاوه بر وقت گیر بودن، گاهی اوقات نتایج درستی نیز نخواهد داد.
برای رفع چنین مشکلاتی میتوانید از پلاگین Imsanity استفاده کنید. پس از نصب این پلاگین فقط باید حداکثر سایز تصاویر را مشخص کنید. از این به بعد تصاویری که آپلود میکنید به اندازه تعیین شده توسط شما تغییر مییابند. همچنین قابلیت تغییر اندازه تصاویری که تا قبل از این در وبسایتتان قرار دادهاید نیز وجود دارد
صفحه دریافت پلاگین Imsanity
4- WP Parallel Loading System
پروتکل HTTP 1. 0 تنها اجازه برقراری ارتباط دو کانکشن را از یک دامین میدهد. پلاگین WP – PLS تعدادی ساب دامین از وبسایت شما ایجاد کرده و اجازه دانلود فایلها از آن را میدهد. اکنون مرورگر کاربرانی که به سایت شما سر میزنند، hostnameهای بیشتری را میگیرند و میتوانند از طریق آنها به دریافت فایلهای مورد نیازشان بپردازند. در نتیجه محتوای مورد نظر کاربر با سرعت بیشتری دریافت شده و نمایش داده میشود و وبسایت شما نیز سریعتر به نظر میرسد.
صفحه دریافت پلاگین WP Parallel Loading System
5- CW Image Optimizer
اگر در وبسایت از عکسهای بسیار با کیفیت استفاده میکنید، حتما با مشکل حجم بالای آنها مواجه هستید. اگر میخواهید حجم اینگونه تصاویر را بدون افت کیفیت کاهش دهید، میتوانید از پلاگین CW Image Optimizer استفاده کنید. البته قبل از نصب این افزونه به شما گوشزد میکنیم که راه اندازی این پلاگین کار آسانی نیست. مخصوصا اگر وبسایت شما روی یک هاست اشتراکی باشد.
صفحه دریافت پلاگین CW Image Optimizer
6- EWWW Image Optimizer
این پلاگین هم کارش کم کردن حجم تصاویر بدون کاهش کیفیت آنها است. در واقع همان کار CW Image Optimizer را انجام میدهد اما با این تفاوت که راه اندازی آن مشکل نیست. یک راهنمای قدم به قدم برای راه اندازی آن در صفحهٔ این پلاگین به شما داده خواهد شد که کارتان را بسیار راحت میکند.
صفحه دریافت پلاگین EWWW Image Optimizer
7- PB Responsive Images
مشکل سازگاری سایتها با رزولوشن مختلف صفحات نمایش یکی از مشکلاتی است که توسعه دهندگان همیشه با آن مواجه بودهاند. برخی افراد با استفاده از تکنیکهای برنامه نویسی وب این سازگاری را بوجود میآورند. شاید این مسئله ناسازگاری برای نمایشگرهای کامپیوتر مشکل زیادی ایجاد نکند، اما برای نمایشگرهای موبایل یا تبلت میتواند کمی مشکل ساز باشد.
برای حل این مشکل باید کاری کنید که تصاویر وبسایت شما به اصطلاح Responsive شوند. یعنی به صورت اتوماتیک با رزولوشنهای مختلف صفحات نمایش تطبیق پذیری پیدا کنند. برخی افراد با استفاده از تکنیکهای برنامه نویسی این کار را انجام میدهند. اما اگر شما از برنامه نویسی وب و روش انجام این کار چیزی نمیدانید، میتوانید از پلاگین PB Responsive Images استفاده کنید.
صفحه دریافت پلاگین PB Responsive Images
8- WP Smush. it
در این مطلب دو پلاگین به شما معرفی کردیم که کارشان کم کردن حجم تصاویر بود. اما اگر تا این لحظه از دو پلاگین مذکور استفاده نکردهاید، باز هم دست نگه دارید. چون شاید پلاگین WP Smush. it برای شما مناسبتر باشد. این پلاگین از سرویس Smush. it شرکت یاهو به منظور بهینه سازی و کم کردن حجم تصاویر استفاده میکند. مهمترین مزیت این پلاگین نسبت به دو پلاگین قبلی این است که نیازی به پیکربندی خاصی ندارد. فقط آن را نصب کرده و فعال کنید. حالا هر تصویری را که آپلود کنید به صورت اتوماتیک بهینه سازی شده و حجم آن کاهش داده میشود.
صفحه دریافت پلاگین WP Smush. it
9- Parallelize
این پلاگین هم تقریبا کار مشابهی مانند پلاگین WP Parallel Loading System انجام میدهد و باعث میشود تا فایلهای درخواستی توسط مرورگر کاربر به صورت موازی دریافت و نمایش داده شوند. در نتیجه سرعت بارگذاری صفحات وبسایت شما بالاتر میرود. اما قبل از نصب این پلاگین باید به این نکته اشاره کنیم که راه اندازی آن آسان اما در عین حال میتواند مشکل ساز شود. پس در هنگام راه اندازی ان به دقت به راهنمای این پلاگین توجه کنید.
صفحه دریافت پلاگین Parallelize
منبع: پویا آیتی