نعمت ها از دل نقمت ها برون آيد
کد خبر:۲۲۹۵۶
سيد محمد مهدي موسوي /به بهانه 20 فروردين روز ملي فناوري هسته اي

نعمت ها از دل نقمت ها برون آيد

به اين ترتيب اگر كشور ما امروز از انرژي هسته اي بهره مند نشود، فردا نخواهد توانست انرژي مورد نياز خود را تامين نمايد و هر كشوري كه نتواند انرژي مورد نياز خود را تامين كند كشوري شكست خورده خواهد بود

سالها قبل وقتي تقويم را نگاه مي کرديم وبراي بيستم فروردين دنبال مناسبتي مي گشتيم، فقط به سالروز قطع رابطه سياسي ايران و امريکا ،شهادت هنرمند بسيجي وروز هنر اسلامي بر مي خورديم، اما به همت جوانان غيور ايراني که با وجود تمامي ترفند هاي استکبار جهاني ،به خوبي فعل خواستن را صرف کردنداز سه سال پيش رخداد ميمون وبسيار غرور آفرين پيوستن ايران اسلامي به باشگاه هسته اي جهان با عنوان روز ملي فناوري هسته اي در تقويم ها به ثبت رسيد.

 ماجرا از اين قرار بود که20 فروردين ماه سال 1385 خبر دستيابي ايران به فن آوري غني سازي اورانيوم و راه اندازي يک زنجيره کامل غني سازي در نطنز دررسانه هاي ايران وجهان اعلام شد. در پي اين خبر با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، به پاس قدرداني از تلاش هاي افتخار آميز دانشمندان جوان ايران اسلامي، بيستم فروردين ماه، مقارن با تکميل چرخه سوخت هسته اي در تقويم رسمي ايرانيان روز ملي فن آوري هسته اي نام گرفت.

 اگر به گذشته اي نه چندان دور نگاهي بيفکنيم در خواهيم يافت که با پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي در سال 57 اگرچه آمريكا در ايران پايگاه خود را از دست داد اما هيچ گاه دخالت ها و توطئه هاي اين كشور امپرياليستي عليه جمهوري اسلامي ايران قطع نشد. 

جالب اينکه تلاش سران آمريكاوکشور هاي غربي براي جلوگيري از دست يابي ايران به فناوري هسته اي با توجيه برخورداري از منابع نفتي و گازي در حالي ادامه داشته و دارد كه چهار دهه پيش ايران اولويت يك در خاورميانه براي استفاده از اين فناوري معرفي شده بود و آلمان نيز نيروگاه بوشهر را تقريبا به نيمه رسانده بود.

توطئه هاي آمريكا عليه ايران تا آنجا ادامه يافت كه در 20 فروردين 1359 دولتمردان اين كشور رابطه سياسي خود را با ايران قطع و دست به توطئه هاي نافرجامي عليه انقلاب اسلامي از جمله حمله نظامي به طبس كودتاي نوژه جنگ تحميلي تحريم اقتصادي زدند و آمريكا با توجه به نفوذ خود در رسانه ها جهاني هميشه ايران متهم كرده كه در فكر ساخت سلاح هاي كشتارجمعي است اما همگان مي دانند اين آمريكايي ها بوده اند كه دشمنان ايران را به اينگونه سلاح ها تجهيز و آنان را در به كاربردن آن عليه ايران تحريك كردند در خصوص مخالفت هاي آمريكا و رژيم اشغالگر اسرائيل و برخي كشورهاي غربي با فعاليت هاي هسته اي كارشناسان بر اين عقيده اند كه آمريكا در اين زمينه برخورد دوگانه و تبعيض آميز دارد و كشورهاي غربي داراي انرژي هسته اي دانش مربوط به غني سازي اورانيوم را در انحصار خود قرار داده و از دسترسي كشورهاي جهان سوم به اين فن آوري جلوگيري مي كنند و در عين حال همچنان به سكوت حمايت آميز خود از توسعه زرادخانه اتمي اسراييل ادامه مي دهند.

با تمام مشكلات و موانع اكنون ايران در حالي وارد سومين سالروز ملي فناوري هسته اي خود مي شود كه مطابق قوانين بين المللي و پادمان هاي جهاني در اين زمينه عمل كرده است ضمن آن که بازرسي آزادانه بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي و دوربين ها تمامي دال بر اين ادعاست .

اكنون با دستيابي ايران به دانش هسته اي صلح آميز به هدف تامين انرژي همه جهان به اين باور رسيده اند كه امروزه با تمامي موانعي كه در راه رسيدن ايران وجود دارد دستيابي به انرژي هسته اي كاري بزرگ تر از ملي شدن نفت است .

اهميت مساله دستيابي به فناوري هسته اي آنجا مشخص مي شود كه بدانيم اگر كشور ما امروز از فناوري هسته اي چشم پوشي كند، در آينده كه فرآيندهاي هسته اي حرف اول تامين انرژي جهان را خواهد زد ، فرسنگ ها از دانش هاي نوين و تامين انرژي در عرصه جهاني فاصله خواهد گرفت و از آنجا كه در سالهاي اخير مصرف سوخت در كشور ما به بيش از سه برابر افزايش يافته است پيش بيني گرديده است كه در ظرف 40-30سال آينده اگر واردكننده نفت نباشيم صادركننده آن نيز نخواهيم بود.

به اين ترتيب اگر كشور ما امروز از انرژي هسته اي بهره مند نشود، فردا نخواهد توانست انرژي مورد نياز خود را تامين نمايد و هر كشوري كه نتواند انرژي مورد نياز خود را تامين كند كشوري شكست خورده خواهد بود كه استقلال و عزت ديني و ملي خود را به پاي كشورهاي پيشرفته مولد انرژي قرباني خواهد كرد. بر اين اساس دستيابي به انرژي هسته اي براي كشور ما امري حياتي است و همانگونه كه مقام معظم رهبري فرمودند ما از انرژي و فناوري هسته اي دست نخواهيم كشيد، چرا كه پيشرفت كشور در تمام زمينه هاي علمي يك حلقه بهم پيوسته است و در آينده دانش هسته اي كانون توسعه علمي و پيشرفت شگرف كشورها را رقم خواهد زد و ما نبايد از كاروان حركت علمي جهان عقب بمانيم. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار