کد خبر:۲۲۹۵۶۹

مرگ 97 تن از مسلمانان میانمار بر اثر گرسنگی

قریب به 100 مسلمان میانماری پس از ۲۵ روز سرگردانی بر روی دریا به سبب گرسنگی جان خود را از دست دادند.
مرگ 97 تن از مسلمانان میانمار بر اثر گرسنگی

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، قریب به 100 تن از مسلمانان میانمار پس از 25 روز سرگردانی بر روی دریا از گسنگی جان خود را از دست دادند.

 

 برپایه گزارش‌ها 97 تن از مسلمانان روهینگیا که از خشونت میانمار گریخته بودند پس از 25 روز سرگردانی بر روی دریا از گرسنگی جان سپردند.

 

به گفته 33 تن از مهاجران مسلمانی که هفته گذشته در سواحل سریلانکا نجات یافتند، این افرد سوار بر قایق به سمت مالزی در حرکت بودند که نیروهای دریایی تایلند آنان را ردیابی کرده و موتور قایق را از آنان گرفتند.

 

نجات یافتگان اظهار کردند که به مدت 25 روز و بدون آب و غذا بر روی آب شناور بودند تا اینکه نیروی دریایی سریلانکا شنبه گذشته در 250 مایلی ساحل شرقی این کشور آنان را نجات دادند.

 

این افراد که، 32 مرد و یک پسر بچه را شامل می‌شدند، به مرکز بازداشت مهاجران در نزدیکی کولومبو، پایتخت سریلانکا منتقل شدند.

 

این در حالی است که این افراد از تشنگی شدید و کم آبی بدن رنج می‌بردند.

 

یکی از نجات یافتگان گفت: این سفر خطرناک بود، اما باید انجامش می‌دادیم.... چرا که نگران جان خود، بیکاری و جنگ در میانمار بودیم.

 

وی گفت که 130 تن از اهالی روهینگیا در قایق حضور داشتند و هر کدام مبلغ 465 دلار را برای این سفر پرداخته بودند.

 

این در حالی است که نیروی دریایی تایلند این اتهامات را رد کرده است.

 

کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان نگرانی خود را از افزایش شمار کشته‌شدگان روهینگیا در دریا ابراز کرده است.

 

دولت و اکثریت جمعیت میانمار از به رسمیت شناخته شدن مسلمانان روهینگیا به عنوان شهروندان این کشور سر باز می‌زنند و مدعی هستند که اقلیت 800 هزار نفری مسلمانان مهاجران غیرقانونی هستند که از بنگلادش به میانمار آمده‌اند.

 

گفته می‌شود که مسلمانان روهینگیا از نوادگان اقوام ایرانی، ترک، پاتان و بنگالی هستند که در اوایل قرن هشتم به میانمار مهاجرت کردند.

 

طبق اعلام سازمان ملل، از زمان آغاز خشونت‌ها در میانمار در ماه ژوئن تاکنون بیش از 100 هزار مسلمان روهینگیا آواره شده‌اند. با این وجود، وخامت اوضاع انسانی در این کشور همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار