کد خبر:۲۲۹۵۸۱

ایران هدف حمله قرار گرفت

روسیه در عملیات‌‌های جاسوسی و حملات سایبری به بهترین نحو عمل می‌کند و این در حالی است که تمرکز اصلی چین بر روی سرقت تکنولوژی از کشورهای دیگر می‌باشد. روس ‌ها از لحاظ تکنولوژی پیشرفته هستند اما چینی ‌ها تنها افراد زیادی را در این عرصه درگیر کرده‌‌اند و تلاش خود را از لحاظ کمی افزایش داده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پایگاه افسران جنگ نرم نوشت: امروزه بر همگان آشکار گشته است که جنگ نرم امریکا علیه ایران به دلیل ضعف این کشور است؛ زیرا اگر امریکا به ایران حمله کند ضرر اصلی متوجه خودش خواهد شد. به همین دلیل دولتمردان آمریکایی روش نوینی تحت عنوان «جنگ نرم» را برگزیدند. در این راستا اخیرا یک کار‌شناس سایبری دولت آمریکا اعلام کرده است که این دولت جنگ سایبری گسترده و خصمانه‌‌ای را علیه ایران، روسیه وچین به راه انداخته است. خبرگزاری «NBC» در گزارش چند روز پیش خود به نقل از «اسکات بورگ» مدیرعامل واحد پیامدهای سایبری و مشاور دولت آمریکا در امور سایبری چنین گفته است: «آمریکا، روسیه و چین به شدت با یکدیگر در حال مسابقه هستند تا ارتشی را راه‌ اندازی کنند که مجهز به انواع ویروس‌‌ها، کرم‌‌ها، تروجان‌‌ها و دیگر ابزار سایبری مورد نیاز است، تا بتوانند در جنگ سایبری که بین خودشان و کشورهای در حال توسعه بوجود آمده، پیروز شوند.»

 «بورگ» با ذکر این نکته که ایالات متحده، روسیه و چین را به عنوان تهدیداتی برای دنیای سایبری می‌‌داند، چنین ذکر می‌ کند: «روسیه در عملیات‌‌های جاسوسی و حملات سایبری به بهترین نحو عمل می‌کند و این در حالی است که تمرکز اصلی چین بر روی سرقت تکنولوژی از کشورهای دیگر می‌باشد.» وی اضافه می‌ کند: «روس ‌ها از لحاظ تکنولوژی پیشرفته هستند اما چینی ‌ها تنها افراد زیادی را در این عرصه درگیر کرده‌‌اند و تلاش خود را از لحاظ کمی افزایش داده‌اند ولی از لحاظ ابتکار و خلاقیت، مانند روسیه و آمریکا نیستند. چین اگرچه از لحاظ کیفی بر‌تر نیست ولی از لحاظ کمی بر دیگر کشور‌ها برتری دارد.»

 «بورگ» با ذکر این نکته که ایالات متحده، روسیه و چین را به عنوان تهدیداتی برای دنیای سایبری می‌‌داند، چنین ذکر می‌ کند: «روسیه در عملیات‌‌های جاسوسی و حملات سایبری به بهترین نحو عمل می‌کند و این در حالی است که تمرکز اصلی چین بر روی سرقت تکنولوژی از کشورهای دیگر می‌باشد.»

البته آمریکا تنها چین و روسیه را در برنامه حملات خود قرار نداده است بلکه با استناد به بدافزارهای مخربی که در طی چند سال اخیر برعلیه برنامه‌‌های هسته ‌ای و سیستم‌‌های اقتصادی ایران طراحی شده ‌است؛ می‌‌توان گفت که آمریکا آماده شده است تا در زمان لازم، حملات سایبری خود را علیه دیگر کشور‌ها شروع کند. در این راستا، پس از بررسی‌های گسترده، شرکت امنیت اینترنتی ماندیانت آمریکا، حملات سایبری به تاسیسات هسته ‌ای ایران را حاصل همکاری نیروهای سایبری اسرائیل و آمریکا دانسته و متذکر شده است که بعضی دولت ‌های اروپایی از جمله آلمان نیز در این حرکت ضد ایرانی مشارکت داشته ‌اند.
سایبری

در واقع ایران برای سال ‌های متمادی، هدف حملات سایبری تحت حمایت سایر کشور‌ها بوده است. این حملات سعی داشته‌‌اند در شبکه‌های رایانه ‌ای خطوط انتقال برق، وزارت‌ خانه‌‌های دولتی، تاسیسات هسته ‌ای، ترمینال‌‌های نفتی و دیگر بخش‌های مهم صنعتی و اقتصادی اختلال ایجاد کنند. این حملات با آسیب‌های مالی و مادی همراه بوده و گاهی اوقات موجب بروز اختلالاتی شده‌‌اند.

 «بورگ» در ادامه صحبت ‌های خود چنین اضافه می‌‌کند: «در عین حال، ایران ارتش سایبری با توانایی ‌های بسیار بالایی را راه‌ اندازی نموده است که می‌‌تواند با قدرت در مقابل حملات سایبری از جانب کشورهای توسعه یافته مقاومت کند.» راه‌ اندازی این گونه حملات سایبری در کنار چندین دوره تحریم ‌های مختلف بر علیه مردم و دولت ایران در سال ‌های اخیر، تنها به بهانهٔ واهی وجود اهداف نظامی در پس فعالیت ‌های غنی سازی ایران، انجام شده است.

 «بورگ» در ادامه صحبت ‌های خود چنین اضافه می‌‌کند: «در عین حال، ایران ارتش سایبری با توانایی ‌های بسیار بالایی را راه‌ اندازی نموده است که می‌‌تواند با قدرت در مقابل حملات سایبری از جانب کشورهای توسعه یافته مقاومت کند

باید توجه داشت که گسترش حملات سایبری فرامرزی، امنیت سایبری را به یکی از نگرانی‌‌های عمده جهانی در قرن بیست و یکم تبدیل کرده است و به همین دلیل، تدوین یک سند حقوقی بین ‌المللی برای مقابله با این حملات، تبدیل به یک نیاز و خواسته جهانی شده است. در واقع این موضوع تبدیل به یک دغدغه مشترک بشری شده است، صرف نظر از اینکه کجا زندگی می‌ کنیم و یا چگونه فکر می‌‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار