فدراسیون فوتبال و انتشار عکسی خاص از رویانیان
کد خبر:۲۲۹۹۵۱

فدراسیون فوتبال و انتشار عکسی خاص از رویانیان

رویانیان در روزهای گذشته بارها نیز تاکید کرد عسگری مدیر ضعیفی است و باید از فدراسیون فوتبال و کمیته داوران کنار برود.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محمد رویانیان این روز‌ها با مسئولان فدراسیون فوتبال رابطه خوبی ندارد. وی پس از حمله به مسئولان کمیته داوران، علیه علی کفاشیان نیز مصاحبه و اعلام کرد رئیس فدراسیون فوتبال باید برود پیش او تا مدیریت را یادش بدهد.

 

مصاحبه‌های رویانیان به ویژه تبانی گر نامیدن عسگری باعث شد کمیته انضباطی به خاطر شکایت دپارتمان داوری، وی را مبلغ 20 میلیون تومان جریمه کند و این خبر از سوی سایت فدراسیون فوتبال منعکس شد.

 

نکته جالب توجه انتخاب عکسی نامتعارف و تامل برانگیز از رویانیان برای این خبر است که با توجه به شکاف بوجود آمده بین رویانیان و فدراسیون فوتبال به نظر نمی‌رسد انتخابی کاملا اتفاقی و بی‌غرض باشد.

 

 

منبع: نامه

نظرات شما
شريفه ياسري
-
۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۱
عشق پرسپوليس دارين يا سردار رويانيان؟
0
0
صولتمند
-
۱۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۱
انگا رداره خودکشي ميکنه
0
0
بدون نام
-
۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۴
منظور فدراسيون اينه که سردار مخش تاب داره!!

اما زرشک، يواش يواش پشت پرده فدراسيون رو ميشه...

به احترام سردار، اس اسي ها خبردار...!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار