به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، امسال CeBIT هم تمرکز بیشتری بر فناوری ابری داشته است و امیدوار است که از انتقادهایی که از رقیبش، یعنی CES شد، در امان بماند.
رقیب CES لاس وگاس، یعنی آلمان در هانوفر با حضور 4100 کمپانی از 70 کشور از امروز 5 مارس الی 9 مارس برگزار می شود. تمرکز اصلی نمایشگاه امسال روی دو موضوع یعنی کلود و shareconomy خواهد بود.
تخمین زده می شود 350 هزار نفر (مانند سال گذشته) دست کم، در نمایشگاه امسال به عنوان کارشناس و علاقمند به محصولات های-تک شرکت کنند.
کاربران نه تنها دیتای دیجیتال خود را روی اینترنت به اشتراک می گذارند، بلکه مدلهای به اشتراک گذاری برای محصولاتی مانند اتومبیل و آپارتمان و سایر صنایع را نیز ساماندهی می کنند و آینده بیزینس، مفاهیم، دیتا، منابع، زیرساختهای کسب و کار به این سمت و سو یعنی shareconomy خواهد رفت.
موضوع کلود و سرویسهای مربوط به آن و دسترسی به پلتفورم های کلود نیز در این نمایشگاه و محصولات مرتبط عرضه خواهد شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
دنیای های-تک از سخت افزار به سوی نرمافزار و حالا به سوی سرویس در حال حرکت است و کلود و سرویسهای زیر مجموعه آن نیز برای کسب و کارهای مختلف در همین راستا ارزیابی می شود.
CES در لاس وگاس امسال مورد انتقاد واقع شد و باید دید CeBIT به کدام جهت خواهد چرخید و چه اتفاقاتی درآن رخ خواهد داد. فرصتهای دنیای دیجیتال در آینده برای کسب و کارهای جوان در حدود 100 ورک شاپ در CeBIT مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
فناوریهای مرتبط با اینترنت یا همان Internet of Things مانند چت با یخچال و ... در این نمایشگاه مانند CES و MWC در بارسلونا از دیگر بخش های داغ نمایشگاه خواهد بود.