کد خبر:۲۳۰۸۳۳
ترانزیت ترافیک و پهنای باند

ایران اینترنت عراق و افغانستان را تامین می‌کند

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترانزیت ترافیک و تامین اینترنت برای دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران انجام می‌شود.
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، احمد پورنگ‌نیا گفت: در حال حاضر اینترنت دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران تامین می‌شود. عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ایران برای این دو کشور ترانزیت ترافیک و تامین پهنای باند را انجام می‌دهد.
 

وی گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت از ابتدا به دنبال این هدف بود که راهی برای ترانزیت ارتباطات منطقه و در نهایت تامین کننده اینترنت باشد و هم‌اکنون نیز این کار را در سطح اولیه برای دو کشور افغانستان و عراق انجام می‌دهد.

 

پورنگ نیا تاکید کرد: برای رسیدن به این منظور شرکت ارتباطات زیرساخت چندین پروژه را در دستور کار دارد که با اجرایی شدن آنها گام‌های بزرگی در رسیدن به این هدف برداشته می‌شود.

 

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: یکی از این پروژه‌ها، پروژه EPEG است که این پروژه علاوه بر اینکه در جهت ترانزیت ترافیک از مسیر ایران است، منبعی برای تامین اینترنت برای کشورهای دیگر نیز خواهد بود.

 

وی ادامه داد: همچنین در پروژه SEMIV 5 نیز خواهان انتقال ظرفیت انتقال این پروژه از ایران به اروپا شده‌ایم.

 

منبع: اقتصادپرس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
پيمان هنگامي
-
۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۱
با سلام
کمي از اون پهناي باندي که براي اونا ميفرستن رو اگر در خود ايران پهناي باندش رو بالا برن خيلي عالي ميشود!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار